MXiii 4k Android TV Box

Re: Απάντηση: MXiii 4k Android TV Box

xloupas λοιπον μολις καταφερα και εκανα την διαδικασια με το usb....τελειωσε το εβγαλα το μηχανημα το σθνδεσα στην τιβι και μετα απο καποιες ακυρες εναρξεις δηλαδη εβγαζε το λογοτυπο google tv kai εμενε εκει,το εβγαζα απο την πριζα και ξανα τα ιδια.....τωρα επιασε ανοιξε και μου εχει βγαλει το ανδροιντ ανθρωπακι να κοιτετε κατω και να μου εχει τισ εξεις επιλογες
rebbot system now
aply update from adt
aply update from ext
aply update from cache
wipe data-factory reset
wipe cache partition
ti kanooooooooo

Πα.....ια ...πάλι τζίφος δεν πρόλαβε να γίνει κ έκλεισε μόνο του ..πάω να το ανάψω κ παλι...τζίφος ...δεν ανοίγει με τίποτα...μιλάμε το πήρα πριν κάτι μέρες,το σεταρα με Xbmc...το πούλησα σε γνωστό που ήθελε xbmc,με ενημέρωσε για τα προβλήματα κ αναγκαστικά του έδωσα τα χρήματα πίσω ..διότι το μηχάνημα πραγματικά έχει απίστευτα προβλήματα!!!!!!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

Καλημερα καποιο σκαλωμα εγινε οταν λες οτι εκανες την διαδικασια με το usb εννοεις μεσω pc οποτε επρεπε να επιλεξεις rebοot system now λογικα, σου ειχα πει οτι δεν το εχω κανει ετσι και δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα δουλεψει,επρεπε να κανεις τουλαχιστον την διαδικασια με το στικακι και θα επελεγες το aply update from ext
τωρα απο την στιγμη που δεν ανοιγει καθολου μαλλον παπαλα εκτος και αν κανεις ακομα μια προσπαθεια με την μεθοδο που σου ειπα εγω με την microsd αν την βγαλεις ή εχεις καμια ακομα προχειρη ή με το στικακι
http://avclub.gr/forum/showthread.p...TV-Box?p=1057238938&viewfull=1#post1057238938
και τελικη λυση πακετο πισω στον κινεζο τραβα και ενα βιντεακι σαν αποδειξη οτι δεν ανοιγει και στειλτο πισω.
Αν θελεις περαιτέρω βοηθεια ρωτας οτι θελεις.

Αυτό με το stick το είχα δοκιμάσει κ δεν ...κ μετά έκανα την μέθοδο με το usb burning tool
Το μηχάνημα δεν το είχα πάρει από κινέζο ,αλλά από εδώ ,από το Μάριο (convitech) το παιδί που κάνει κ τα reviews

Τοτε φιλε μου θα πρεπει να μιλησεις με το παιδι που το αγορασες να σου βρει την αποδειξη για να το στειλεις πισω εγω για να μην υπαρξει καποια παρεξηγηση απο μερους μου μπορω να σε βοηθησω μονο στο τεχνικο μερος απο κει και περα δεν μπορω να κανω κατι αλλο

Ούτε κάν έχω όρεξη να μπω σε αυτή την διαδικασία ,να το στείλω δηλαδή από εκεί που ήρθε...τι να κάνω κάποιος έπρεπε να φάει την φόλα κ αυτός ήμουν εγώ....τι να κανουμε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το δικό σου xloupas top 3 αυτή την στιγμή στα μηχανάκια ποιο είναι ;

Θα σου πω αυτα που εχω και σε μενα δουλευουν καλα
Measy B4A
Beelink M7B
Beelink M8B
Σιγουρα υπαρχουν και αλλα το ιδιο καλυτερα αλλα προτιμω να σου πω αυτα που εχω δοκιμασει ο ιδιος.

Υπαρχουν και τα rk3288 αλλα απο την στιγμη που δεν το εχω δοκιμασει εγω ο ιδιος δεν εκφερω γνωμη οπως και το tronsmart aw80 draco/telos πολλα υποσχομενο αλλα απο παρουσιαση που ειδα και εβαλα στο νημα android media player
δεν μου αρεσε προς το παρον η αναπαραγωγη αρχειων ισως οταν εξελιχθει η ρομ να ειναι καλυτερα συν οτι ειδα αναλυση οτι βγαζει 1920x1008 και με χαλασε λιγο αυτο

Last edited:

Ούτε κάν έχω όρεξη να μπω σε αυτή την διαδικασία ,να το στείλω δηλαδή από εκεί που ήρθε...τι να κάνω κάποιος έπρεπε να φάει την φόλα κ αυτός ήμουν εγώ....τι να κανουμε;

Σ'αυτην την περιπτωση αφου δηλαδη το θεωρεις πλεον ξεγραμμενο και ετοιμαζεσαι για νεα αγορα γιατι δεν ρωτας αν καποιο αλλο παιδι το οποιο εχει το ιδιο μποξακι και περισσοτερη πειρα μπορει να στο επαναφερει, στο κατω-κατω της γραφης το πολυ-πολυ να χασεις αλλα 6 ευρω (για την αποστολη) κοντα σ'αυτα που εχασες.

Μπορει να παιξει το πληρες και οχι καποιο υποτιποδες(lite) μενου των bd-iso αρχειων?
Αν το εχει καποιος και το εχει δοκιμασει με bd-iso αρχεια ας μου πει σας παρακαλω πολυ αν ειχε καποιο προβλημα να αναπαραγει ταινιες με το πληρες μενου τους.

Αν όντως κάνει αυτό που λέει πολύ πιθανόν εξαρτάται αν το αναγνωρίσει η συσκευή είναι λίγο ρίσκο αλλά το ποσό δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο.
Θέλεις και το ανάλογο λογισμικό για να πιάσεις τα κανάλια

Ακριβως θελει καποια εφαρμογη δεν ξερω ποια ειναι ισως στη δωσουν απο εκει που θα παρεις το gadget ειχα δει πιο παλια στο eshop που πουλουσαν για κινητα παρομοιο αλλα δεν θυμαμαι πως ελεγαν την εφαρμογη,φυσικα και θα μπορει να εγκατασταθει στο tvbox απλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι θα σου δουλεψει για αυτο και σου εγραψα για ενδεχομενο ρισκο και εξηγουμαι δεν ξερω αν πιανει για τα δικα μας καναλια (digea).
Edit το βρηκα θελει εφαρμογες οπως eyetv,tivizen απο playstore

Last edited:

Κάτι άλλο, υπάρχουν δυνατότητες χρονισμού σε υπότιτλους;

Αυτό εξαρτάται απο το λογισμικό που θα χρησιμοποιήσεις. Αν θες να πας τους υπότιτλους x δευτερόλεπτα μπροστά ή πίσω, αυτή είναι αρκετά κοινή δυνατότητα.