xloupas
AVClub Enthusiast
- 13 March 2009
- 934
Re: Απάντηση: MXiii 4k Android TV Box
Καλημερα καποιο σκαλωμα εγινε οταν λες οτι εκανες την διαδικασια με το usb εννοεις μεσω pc οποτε επρεπε να επιλεξεις rebοot system now λογικα, σου ειχα πει οτι δεν το εχω κανει ετσι και δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα δουλεψει,επρεπε να κανεις τουλαχιστον την διαδικασια με το στικακι και θα επελεγες το aply update from ext
τωρα απο την στιγμη που δεν ανοιγει καθολου μαλλον παπαλα εκτος και αν κανεις ακομα μια προσπαθεια με την μεθοδο που σου ειπα εγω με την microsd αν την βγαλεις ή εχεις καμια ακομα προχειρη ή με το στικακι
http://avclub.gr/forum/showthread.p...TV-Box?p=1057238938&viewfull=1#post1057238938
και τελικη λυση πακετο πισω στον κινεζο τραβα και ενα βιντεακι σαν αποδειξη οτι δεν ανοιγει και στειλτο πισω.
Αν θελεις περαιτέρω βοηθεια ρωτας οτι θελεις.
xloupas λοιπον μολις καταφερα και εκανα την διαδικασια με το usb....τελειωσε το εβγαλα το μηχανημα το σθνδεσα στην τιβι και μετα απο καποιες ακυρες εναρξεις δηλαδη εβγαζε το λογοτυπο google tv kai εμενε εκει,το εβγαζα απο την πριζα και ξανα τα ιδια.....τωρα επιασε ανοιξε και μου εχει βγαλει το ανδροιντ ανθρωπακι να κοιτετε κατω και να μου εχει τισ εξεις επιλογες
rebbot system now
aply update from adt
aply update from ext
aply update from cache
wipe data-factory reset
wipe cache partition
ti kanooooooooo
Πα.....ια ...πάλι τζίφος δεν πρόλαβε να γίνει κ έκλεισε μόνο του ..πάω να το ανάψω κ παλι...τζίφος ...δεν ανοίγει με τίποτα...μιλάμε το πήρα πριν κάτι μέρες,το σεταρα με Xbmc...το πούλησα σε γνωστό που ήθελε xbmc,με ενημέρωσε για τα προβλήματα κ αναγκαστικά του έδωσα τα χρήματα πίσω ..διότι το μηχάνημα πραγματικά έχει απίστευτα προβλήματα!!!!!!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!
Καλημερα καποιο σκαλωμα εγινε οταν λες οτι εκανες την διαδικασια με το usb εννοεις μεσω pc οποτε επρεπε να επιλεξεις rebοot system now λογικα, σου ειχα πει οτι δεν το εχω κανει ετσι και δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα δουλεψει,επρεπε να κανεις τουλαχιστον την διαδικασια με το στικακι και θα επελεγες το aply update from ext
τωρα απο την στιγμη που δεν ανοιγει καθολου μαλλον παπαλα εκτος και αν κανεις ακομα μια προσπαθεια με την μεθοδο που σου ειπα εγω με την microsd αν την βγαλεις ή εχεις καμια ακομα προχειρη ή με το στικακι
http://avclub.gr/forum/showthread.p...TV-Box?p=1057238938&viewfull=1#post1057238938
και τελικη λυση πακετο πισω στον κινεζο τραβα και ενα βιντεακι σαν αποδειξη οτι δεν ανοιγει και στειλτο πισω.
Αν θελεις περαιτέρω βοηθεια ρωτας οτι θελεις.