My buffalo

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,278
Νεο Ψυχικο
Το παρον thread εχει νοημα μονο σαν οφαθαλμολουτρο καθως δεν ειμαι σε θεση να δωσω τεχνικες λεπτομερειες αφου μου τo κατασκευαζει φιλος ηλεκτρονικος που δεν μπαινει στο forum.

Στην αρχη γνωρισα το δικαναλο βουβαλι

buffalo1.4.jpg

Μετα αρχισε να κανει παρεα με το amanero

buffalo1.5.jpg

Περιμενω ενα δευτερο amanero αφου αποφασισα να εχω μονο μια spdif και δυο usb.

Ο "δικος μου" μου προτεινε ολα σε μια πλακετα (τροφοδοσια, dac και αναλογικα σταδια). Voila.

buffalo3.jpg

Το αναλογικο σταδιο. Οι πυκνωτες ειναι προσωρινοι για δοκιμες.

buffalo5.jpg

Ενας τοροειδης για τα ψηφιακα και ενας για καθε καναλι

buffalo4.jpg

Σχεδον ετοιμο

buffalo6.jpg

Το dac θα ελεγχεται απο το arduino programed by Mr Dimitrakoudis. Μολις το τελειωσω θα γινουν ομηρικες μαχες εεεεε, ακροασεις με λοιπα ζωα.

To be continued...

000.jpg

Λογος για την υλοποιηση υπηρξε το (ευχαριστο) σοκ μολις ακουσα το dac του Δημητρη (Δημητρακουδη) στο συστημα μου.

εμ βέβαια....
τόσα χρόνια είχαμε ξελαρυγγιστεί εδώ να φωνάζουμε...εσύ του Δημητρακούδη έπρεπε να ακούσεις-bye-

Να πω ότι η υλοποίηση του PanMan είναι αρκετά διαφορετική από αυτή της TP, με αναλογικά στάδια I/V "περίεργης" τοπολογίας (δεν ξέρω ακριβώς τι..) και αντίστοιχα τροφοδοτικά (όχι πάντως τύπου shunt).

Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η ακρόαση σε λίγο καιρό..

ΤΝΧ
Φυσικά το κακό είναι ότι θές δύο amanero …
Ακριβως. Περιμενω το δευτερο (σημερα μου εστειλε το invoice ο Αμανερος). Η balanced τοπολογια δεν εχει νοημα για μενα αφου ο προ και ο τελικος μου δεν ειναι balanced. Ακομη για να γινει η συγκεκριμενη υλοποιηση balanced στην ουσια τα θελει ολα διπλα εκτοξευοντας το κοστος (για τα αναλογικα σταδια μιλαω). Η υλοποιηση των αναλογικων σταδιων ειναι με mosfets.

Ακριβως. Περιμενω το δευτερο (σημερα μου εστειλε το invoice ο Αμανερος). Η balanced τοπολογια δεν εχει νοημα για μενα αφου ο προ και ο τελικος μου δεν ειναι balanced. Ακομη για να γινει η συγκεκριμενη υλοποιηση balanced στην ουσια τα θελει ολα διπλα εκτοξευοντας το κοστος (για τα αναλογικα σταδια μιλαω). Η υλοποιηση των αναλογικων σταδιων ειναι με mosfets.

Γενικότερα υπάρχουν usb switches στην αγορά. Δυο θέσεις για να αλλάζεις πιο από τα δύο pc βλέπει τον εκτυπωτή. Και πολύ φθηνά.
Μη με ρωτήσετε εάν είναι με ρελέ ή με ολοκληρωμένο … σίγουρα απ’ολα έχει ο μπαξές.
Και η Texas Instruments έχει κάμποσες λύσεις για USB2.0 switch.