My buffalo

Χαχα, Πάνο στείλε τα κορίτσια στην πενθερά και κανόνισε ... σε μπελάδες μπήκες...

Εννοειται πως μολις ερθει το dac σπιτι θα κανονισουμε ακροαση. Σπυρο στο dsd υλικο που αναφερεις υπαρχει καθολου κλασικη μουσικη;; :p

Εννοειται πως μολις ερθει το dac σπιτι θα κανονισουμε ακροαση. Σπυρο στο dsd υλικο που αναφερεις υπαρχει καθολου κλασικη μουσικη;; :p

μπααα
πως σου ήρθε αυτό τώρα...

Υπαρχουν αυτη τη στιγμη:
Το βουβαλι του Δημητρακουδη με ivy, το δικο μου και ενα ολοιδιο με το δικο μου, εκτος της υλοποιησης του dac που φοραει 8 pcm1704κ. Θα εχουν ενδιαφερον οι ακροασεις.

Πάντως, άν (λέω ΑΝ) παίζει καλύτερα απ´του Μήτσου... :thrasher: :music-smiley-006: :guitarist: :drummer:

Θα πάθουμε απανωτά εγγεφαλικά...

τώρα δεν λες για μένα, αλλά απ το δικό μου καλύτερα δεν παίζει κανένα....:aetsch:

Απάντηση: Re: My buffalo

τώρα δεν λες για μένα, αλλά απ το δικό μου καλύτερα δεν παίζει κανένα....:aetsch:

Για το Δημητρακούδη λέω... Το δικό σου είναι πρώτης γενιάς και άρα εκτός συναγωνισμού... :silly:

Όταν εμείς είχαμε async USB με I2S, εσείς ανεβαίνατε στα δέντρα (και κρεμόσασταν από αυτά με καλώδια coax 75Ω)..

..και λοιπές προσβολές κτλ κτλ :aetsch:

Υπαρχουν αυτη τη στιγμη:
Το βουβαλι του Δημητρακουδη με ivy, το δικο μου και ενα ολοιδιο με το δικο μου, εκτος της υλοποιησης του dac που φοραει 8 pcm1704κ. Θα εχουν ενδιαφερον οι ακροασεις.

καλημέρα σας,

θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα που θα δώσουν οι ακροάσεις που θα έχετε.

Μήπως η υλοποίηση με τα 1704 είναι NOS? υπάρχει ψηφιακό φίλτρο?

καλή συνέχεια

Λευτέρης

Φίλε, τζάμπα περιμένεις με ενδιαφέρον ... δεν είμαστε στα καλά μας, στο τέλος ως συνήθως περί άλλων θα τυρβάζουμε ... οκ, πλάκα κάνω, αλλά συνήθως αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι καθολικής εφαρμογής... πχ. ο Πάνος έχει μαγνητοστατικά ηχεία, βαρβάτους τελικούς, απίστευτο προ, κλπ ... σε ένα σύστημα με πχ. ολιγόβατο λαμπάτο και κορνίτσα μπορεί όλα αυτά να ακουγόντουσταν διαφορετικά ...

@ Πάνο : Μην ανησυχείς, θα φέρω και λαϊκή μουσική ... ξέρεις εσύ ... τζαζ, ποπ, ροκ, όλα αυτά τα popular τέλος πάντων ... και βέβαια καρακάλτ Κώστα Καφάση σε 24μπιτο ριπάρισμα από βινύλιο πρώτης κοπής ...

καλημέρα σας,

θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα που θα δώσουν οι ακροάσεις που θα έχετε.

Μήπως η υλοποίηση με τα 1704 είναι NOS? υπάρχει ψηφιακό φίλτρο?

καλή συνέχεια

Λευτέρης

ειναι και NOS

love10.gif
love10.gif
love10.gif
love10.gif
love10.gif