My buffalo

πάντως χρυσοχέρης φαίνεται ο ....άγνωστος συναρμολογητής

ο τύπος έχει φτιάξει και τον προ & τελικό του Παναγιώτη, οι οποίοι έχουν ρίξει στο πάτωμα πολλά σαγόνια ...

Φωναζατε και για Behringer, οποτε επρεπε να διπλοτσεκαρω :p ...

stretcher.gif

Last edited:
χμμμ... Τι είναι το hot plugging σε usb ? Όλα τα usb 'hot' plug δεν είναι !? :hmmmm2:

Το πρωτόκολλο λέει ότι πρέπει να είναι.. αλλά το Amanero λέει ο δημιουργός του ότι δεν είναι.. Αν και εδώ που τα λέμε δεν έχω κάνει και τίποτα σοβαρά πειράματα για να δω κατά πόσο αυτό επηρεάζει κάτι πραγματικά.

Το ίδιο θέμα λέει ότι έχει και το EDO για το SB Touch.. και εκεί είναι όντως θέμα.. διαπιστωμένα..

Και μια απο ελικοπτερο σχεδον στην τελικη του μορφη. Λειπει το arduino, η οθονη και εκκρεμουν καποια debates για αν πρεπει να μπει isolator με το amanero.

DSC00808.jpg

... αν το καταρρίψω (το ελικόπτερο από όπου τραβάς την φωτο) άνευ σφαιρών, το κερδίζω ;

... αν το καταρρίψω (το ελικόπτερο από όπου τραβάς την φωτο) άνευ σφαιρών, το κερδίζω ;
Πας να αποπροσανατολισεις την κοινη γνωμη απο τα πραγματικα προβληματα (που ειναι να βαλω ή οχι isolator ? ) :-))))))

Το παρον thread εχει νοημα μονο σαν οφαθαλμολουτρο καθως δεν ειμαι σε θεση να δωσω τεχνικες λεπτομερειες αφου μου τo κατασκευαζει φιλος ηλεκτρονικος που δεν μπαινει στο forum.
...........

Βρε πλακα μας κανεις ?:flipout:

Μεγειες :grinning-smiley-043

Σημερα το ακουσα να κελαηδαει.

fota.jpg

Let there be light

fota2.jpg

Περιμενω ακομη ενα amanero και μετα εχουμε arduino κολπα.

πωπω, ανυπομονώ να έρθω να τ' ακούσω ... έχω και νέο dsd υλικό απ' ευθείας από το στούντιο, χωρίς μετατροπές και χαζομάρες... ξέρεις εσύ, απ' αυτά που σ' αρέσουν : Telemann, Stravinsky, Mahler ...θα καλοπεράσω εγώ και συ θα κάνεις υπομονή ...

Aν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον pro θα κλάψουνε μανούλες, Σπύρο! :worshippy:

Πάνο αν υπάρχει χώρος θα ήθελα να το ακούσω και εγώ (αλλά συγκριτικά με κάτι άλλο)

καλοτάξιδο!

:ernaehrung004: