My buffalo

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: My buffalo

Το έχει κι έτοιμο,3.200 ευρώ.
Φαίνεται καλό πάντως...
Τα μαστόρια ας το κοιτάξουν,ενδιαφέρει κι άλλο κόσμο.
Δεν ρο γνωριζα αλλιως θα επαιρνα την μιση κατασκευη απο εκει..... Πολυ ενδιαφερον ειναι και του Κινεζου του glaudio η καπως ετσι. Αλλα ας μη βγαινω off topic στο topic μου :p

Παιδιά σχεδόν έτοιμα ντακάκια με τον τρόπο του Αμερικάνου η του Γάλλου δεν παίζουν πολλά στην πιάτσα , και πάλι δεν θα άξίζει τον κόπο , όποτε έχω πετύχει κάτι είναι τίμη artistic ... λιαρικα κάμποσα ..

Νέα τρόπος του λέγειν ,, δλδ μέσα στην 5 ετία .... και όχι NOS H obsolete ,
το πιο φρέσκο πάντως τώρα είναι το sabre 9018-2M μια πάράξενη έκδοση που έχει στόχο απο κινητά τηλ , ταμπλετες κτλ .. μέχρι στούντιο , απο τι λέει
το pdf πάντως είναι ακόμα κλειστό στον κόσμο και δίνεται μετα απο συμφωνία με τόν εκάστοτε μηχανηκό που ενδιαφέρεται .. και ο yes , τό έχω και το μελετάω , αλλα δεν προλαβαίνω και δεν έχω και κέφι αυτη την περίοδο

zip%20mulut.jpg

Λοιποοοοον. Μετα απο πολυ στενο μαρκαρισμα ο Δημητρης αποφασισε να τελειοποιησει το arduino shield.
H παλια πλακετα ηταν αυτη:
Old.jpg

Καλη δε λεψω, εκανε τη δουλεια της αλλα δεν ενοιωθα και πολυ ομορφα να βρισκεται στο ντακακι μου.
Ο Δημητρης εν' τω μεταξυ εχει περασει σε αλλα ντιουικα επιπεδα. Ετσι η καινουργια πλακετα ειναι αυτη:

New.jpg

Και εδω στη θεση της.

Nato.jpg

Αυριο το ντακ θα ταξιδεψει στο μαστορα του για να παρει την τελικη του μορφη.