---My Personal Raidho---

Απάντηση: Re: ---My Personal Raidho---

Τι θα λέει άραγε ο Quincy Jones?

Νογάει ακόμα;Ακούει;:flipout:
(Ντροπή,θα 'θελα να λένε τα ίδια και για εμένα σε 55 χρόνια που θα είμαι 80;:grandpa:)

My Personal Raidho! Αυτό είναι το θέμα, δεν είναι?
Διαβάζοντας το τελευταίο ΗΧΟΣ, και συγκεκριμένα το review του Πάρι για τα Audience ClairAudient 1+1 (το πιο περίεργο ηχείο που είδα ποτέ μου!), αναρωτιέμαι αν στο κόστος ενός ζεύγους ακουστικών αναφοράς (βλέπε Audeze LCD-3) θα μπορούσε κανείς να αγοράσει το συγκεκριμένο ζεύγος ηχείων και να παίζει σε "ιδεατές" συνθήκες near-field!!
Αν οι επιδόσεις είναι τέτοιες όπως ακριβώς τις περιγράφει ο Πάρις, τότε θα μπορούσε κανείς να παντρέψει επιδόσεις επιπέδου Audeze μαζί με τη πολυπόθητη τρισδιάστατη σκηνή σε συνθήκες προσωπικής ακρόασης, εγγύς πεδίου.
Την απάντηση θα μπορούσε να τη δώσει και ο ίδιος ο Πάρις. Νομίζω είναι και μέλος του φόρουμ...

Για εξπλεϊν... :ears:

ΙΜΗΟ το HeadFi είναι άλλο πράμα από ένα καλό Near Field setup...
Πώς το ένα θα σου καλύψει την ανάγκη του άλλου?

Καινούρια στη σειρά έξι θα βγάλουν; οι ενισχυτές της εταιρίας πως τα πάνε;

Το θέμα είναι αν παίζει η single-ended ιδέα με τους "μισούς" μαγνήτες στις μονάδες. Αν τελικά πετύχει, είναι σίγουρο ότι θα βγει και αντικαταστάτης των 6. Όσον αναφορά στους (δύο) ενισχυτές της εταιρείας, δεν μου λένε κάτι. Τα ακουστικά της Hifiman χρειάζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ απευθείας σύνδεση σε τελικό μέσω adapter. Εδώ επωφελούνται τα μέγιστα πολύ ευκολότερα φορτία (HD-650).

Σχόλιο του Ebaen στο τελευταίο review του πανάκριβου ενισχυτή ακουστικών της Crayon στο 6moons (http://www.6moons.com/audioreviews/crayon3/4.html):

"I finally heard that the 'X-rated' sealed Audeze model (LCD-XC) with 'Fazor tech' is actually superior to the open-backed LCD-3".

Μπερδεύονται τα πράγματα τώρα...

Στο ίδιο review πάντως, θεωρεί τα καλύτερα ακουστικά που έχει στην κατοχή του τα Senn HD-800!
Πρέπει να ακούσω οπωσδήποτε. Ειδικά μετά τη χθεσινή ολοκλήρωση της κατασκευής headphone adapter (α λα Hifiman, σε άλλο επίπεδο όμως..:grinning-smiley-043). Αναμείνατε λεπτομέρειες..

Απορω ρε Σταύρο που δίνεις βαρος σ αυτα τα πληρωμένα πιστόλια. ..

Και πως αλλιως να βγάλει συμπέρασμα αν δεν έχει τη δυνατότητα να τα ακούσει;
Αν εστελνες μέιλ για δοκιμαστική περίοδο των χαιφαιμαν 6, και τα δοκιμαζες μαζι με τα υπολοιπα που τα βρίσκεις πιο εύκολα θα εβγαζες πιο ασφαλές συμπέρασμα,(εφόσον σου απαντήσουν θετικά!)

Θα επαιρνα τα lcd2.
Πάντως προτιμω να διαβάσω χιλιες γνώμες σε φορα παρα μια αυτουνού.
(Σημειωτεον δεν υπάρχει κατι που να εχει θαφτει στο εξαφεγγαρο ουτε καν με το γαντι)

To LCD-2 Δημήτρη δεν κάνει μία μπροστά στο LCD-3! Δυστυχώς..
Και ο συγκεκριμένος ΤΩΡΑ διαπίστωσε τι εστί LCD-3. Ήθελε $10k ενισχυτή για να το "διαπιστώσει".

Η αληθεια ειναι οτι ο συγκεκριμενος εκδοτης εχει την τυχη να του στελνουν αποκλειστικά και μονο εξαιρετικά μηχανηματα, που ολα ειναι απιστευτα giant killers, φοβερα vfm και γενικα κανουν θαυματα...... Καποια οντως θα ειναι σουπερ ντουπερ αλλα ολα ??

To LCD-2 Δημήτρη δεν κάνει μία μπροστά στο LCD-3! Δυστυχώς..
Και ο συγκεκριμένος ΤΩΡΑ διαπίστωσε τι εστί LCD-3. Ήθελε $10k ενισχυτή για να το "διαπιστώσει".

Τουλάχιστον βλεπω το έχεις πιάσει το νοημα.

Πάντως κακως συγκρινεις τα 2 με τα 3. Αλλα λεφτά.
Εκτός αν σου περισσεύουν.

Μα εξ' αρχής ο Σταύρος δήλωσε ότι ψάχνει το "απόλυτο"... σχεδόν δλδ money no object.
Έχω αντιληφθεί λάθος;

Θέλει το καλύτερο, χωρίς συμβιβασμούς.

Αν πάρω Audeze ΔΕΝ θα είναι τα LCD-2.
BTW, τα Crayon γιατί έχουν τόσο ακριβά? Είδατε τη ποιότητα των υποδοχών ακουστικών και γενικά τις εσωτερικές καλωδιώσεις?

Ναι αλλα ο Σταύρος έχει δεδομένο ενισχυτή και μ αυτόν θσ μείνει