---My Personal Raidho---

Τις τελευταιες ημερες εκανα μια μικρη ερευνα για τα σοβαρα ακουστικα και τον τροπο που μετρανε. δινω 3 λινκ

HIFI MAN HE-6

SENNHEISER HD 800

AUDEZE LCD-2

Στις μετρησεις τα LCD-2 + HD 800 ειναι καλυτερα απο τα ΗΕ-6, σε Π, ringing, αλλα και στην πολυ σημαντικη ανταποκριση συχντοτητων οπου εμφανιζουν ενα bump στους 10 χιλιοκυκλους.

Ολα αυτα βεβαια στις μετρησεις.

Αν τα LCD-3 ειναι καλυτερα απο τα -2 πρεπει να τα ακουσεις με αρκετη προσοχη. Εχω και εγω στο προγραμμα καποια στιγμη να τα δοκιμασω διεξοδικα.

Πάνο, αναφέρεται κάπου το σετάπ των παραπάνω μετρήσεων? Μ' ενδιαφέρει το τι ακριβώς οδήγησε τα 3 ακουστικά.

Δεν σου κριβω οτι οταν αναλογιζομαι τα συν και πλην ολων των προαναφερθεντων ακουστικων (μετρησεις, ευκολια οδηγησης, κοστος) προσωπικα μαλλον θα χτυπαγα τα -2 και τα ρεστα θα τα εριχνα σε πηγη η εξειδικευμενο ενισχυτη. Βεβαια εγω δεν ειμαι Σταυρος και τα χρηματα μου πανε αλλου...

LOL!!!
Εκεί πρέπει να πηγαίνουν τα χρήματα, αλλά πρέπει πρώτα να "εξημερεύσει" κανείς το βατράχι και να συντηρήσει σωστά το "σπίτι" του!!!
off-topic mode on: BTW, οι τελευταίες μου αγορές σε βινύλιο με απογοήτευσαν. (: (end of off-topic).

Δεν σου κριβω οτι οταν αναλογιζομαι τα συν και πλην ολων των προαναφερθεντων ακουστικων (μετρησεις, ευκολια οδηγησης, κοστος) προσωπικα μαλλον θα χτυπαγα τα -2 και τα ρεστα θα τα εριχνα σε πηγη η εξειδικευμενο ενισχυτη. Βεβαια εγω δεν ειμαι Σταυρος και τα χρηματα μου πανε αλλου...
:SFGSFGSF::grinning-smiley-043:SFGSFGSF::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Ξέρεις εγώ αυτές τις μέρες είμαι σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! ΔΙΑΚΟΠΕΣ ξαναλέω ... έτσι πληροφοριακά!!!! :):) :):):):):)

Last edited:
:SFGSFGSF::grinning-smiley-043:SFGSFGSF::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Ξέρεις εγώ αυτές τις μέρες είμαι σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! ΔΙΑΚΟΠΕΣ ξαναλέω ... έτσι πληροφοριακά!!!! :):) :):):):):)

Εντος η εκτος ? Εχεις ορεξη για ακροαση ? Αυριο εφημερευω αλλα Δευτερα πρωι θα εχω ρεπο και το σπιτι αδειο. Αν υπαρχει ορεξη κανονιστητε

Εντος η εκτος ? Εχεις ορεξη για ακροαση ? Αυριο εφημερευω αλλα Δευτερα πρωι θα εχω ρεπο και το σπιτι αδειο. Αν υπαρχει ορεξη κανονιστητε
Ακρόαση εννοείται!!! Για τέτοιες μουσικές που βλέπω στις φωτό ατελείωτη όρεξη!!!!
Θα δω τι ώρα έχω πρόβα και θα στείλω πμ!!!!

Τα ακουστικά (σε όποια τέλος πάντων καταλήξω) θα συνδεθούν όπως στη παρακάτω φώτο.

Δεν υφίσταται πλέον θέμα ισχύος.:grinning-smiley-043

Attachments

• DSC_0766.jpg
    DSC_0766.jpg
    130.7 KB · Views: 146
κάπου είχα διαβάσει πως σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να ξεσυνδέονται τα ηχεία... δεν ισχύει;;

Και ποιος σου είπε ότι είναι συνδεδεμένα? Απλά ξε-πλαγκάρω τή μπανάνα (+) από κάθε ηχείο. Απλά ο φόβος μου είναι να μην ακούω κάνα ξημέρωμα δυνατά και ακουμπήσει κατά λάθος στην αντίστοιχη υποδοχή του ηχείου.:flipout:

Και ποιος σου είπε ότι είναι συνδεδεμένα? Απλά ξε-πλαγκάρω τή μπανάνα (+) από κάθε ηχείο. Απλά ο φόβος μου είναι να μην ακούω κάνα ξημέρωμα δυνατά και ακουμπήσει κατά λάθος στην αντίστοιχη υποδοχή του ηχείου.:flipout:
Δικαιολογημένα... Μπρρρρρ!!!
Μήπως τότε να βάλεις μπανάνες και απ τη μεριά του ενισχυτή κ να ξεσυνδέεις από εκεί;;

Στη πλευρά των ηχείων οι καλωδιώσεις των δύο καναλιών βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους και το βγάλε-βάλε δεν εγκυμονεί κινδύνους σε περίπτωση ατυχήματος.

Και κάτι άλλο: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος σύνδεσης απ'αυτόν που βλέπεις στη πλευρά του ενισχυτή.

Και εγώ ετσι ακούω εδω και δυο μήνες.
Σε τι τιμές έχεις καταλήξει?

Που ρε Δημήτρη, να τις δω και εγώ?:worshippy:
Τα planar ΔΕΝ θα έχουν καμία αντίσταση ούτε σειρά ούτε παράλληλα. Υπολογίζω ότι η ισχύς στα 50 Ω θα είναι πάντα πάνω από 1 W όπου ο τελικός μου παρουσιάζει ΠΟΛΥ χαμηλές παραμορφώσεις (δοκιμή Stereophile 1996).
Τα 650 χρειάζονται και τις δύο αλλά τώρα βαριέμαι να φτιάξω...

Στη πλευρά των ηχείων οι καλωδιώσεις των δύο καναλιών βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους και το βγάλε-βάλε δεν εγκυμονεί κινδύνους σε περίπτωση ατυχήματος.

Και κάτι άλλο: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος σύνδεσης απ'αυτόν που βλέπεις στη πλευρά του ενισχυτή.

Σύμφωνοι απλά αν το ηχείο δεν είναι καν συνδεδεμένο από την μεριά του ενισχυτή δεν θα υπάρχει καμία περίπτωση λαλακιας...
Για αυτό είπα να βγαίνουν εντελώς τα ηχεία από τον ενισχυτή...

Είναι ένα αυτοκόλλητο (διπλωμένο) που γράφει L+ για να μην κάνω καμιά βιαστική μ@λ@κ@α. :)

Μας ξέσκισες...
Εγω δεν δείχνω την πλάτη του δικού μου γιατί αφ ενός ντρέπομαι απ την αλλη ειναι παράδειγμα προς αποφυγή. ..
Άμα περάσει μια μέρα ο σκύλος από εκεί θα τα πάρω όλα στο χέρι. ..