---My Personal Raidho---

Μόνο αν γίνεται σεισμός και πέσουν τα ηχεία κάτω ΚΑΙ βραχυκυκλώσουν τα (+) και (-) σε κάθε κανάλι και πάρει φωτιά το "σύμπαν" από βραχυκύκλωμα. Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν θα με απασχολεί αυτό σε μία τέτοια περίπτωση. :) (knock on wood).

Και εδώ τα LCD-3 στην ασύρματη έκδοσή τους. :)

Attachments

• 238.jpg
    238.jpg
    54.2 KB · Views: 177
αυτά νομίζω πως είναι η πρώτη έκδοση των 2 :) :)

αλήθεια δεν θα περιμένεις να βάλεις και τα LCD-X στο παιχνίδι;;

Με τόσο άσΚημη γκόμενα, όλα τα ακουστικά πανέμορφα θα ήταν!!! :2thumb22sup:

@DomieMic65: κόβει το μάτι σου!
Διαβάζω επίσης όλα τα νήματα στο διαδίκτυο για τα LCD-X!! Αρκετοί τα εκθειάζουν σαν τα καλύτερα ακουστικά ever (sans Stax).
Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πόσο ευκολοδήγητα είναι συγκριτικά με τα 2/3. Μάλλον έχουν βρει κάποια πετυχημένη κατασκευαστική φόρμουλα και πάνε να τα προωθήσουν αρκετά "πονηρά" σαν τα κορυφαία στο portfolio τους..

Ασε τα ακουστικά και φτιαξε το σαλας....
Για αρκετό διάστημα θα ξεχάσεις τα lcd

Δεν ξέρω τι εινει αυτό. .. αλλα το αλλο τουλάχιστον το έφτιαξα με τα χεράκια μου...

Δεν ξέρω τι εινει αυτό. .. αλλα το αλλο τουλάχιστον το έφτιαξα με τα χεράκια μου...

Θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα συγκριση, το ΑΣΡ μινι φωνο με το Σαλας φωνο. Μολις τελειωσετε με την κατασκευη θα το κανονισουμε.

Η επίσημη εκδοχή της Hifiman για το speaker amp adapter (αφορά τα ΗΕ-6).
Μία αντίσταση 10 Ω - 5 W // στους ακροδέκτες του ενισχυτή και μία 25 Ω - 1/4 W σε σειρά με τα ακουστικά. Ισοδύναμη αντίσταση 8.8 Ω περίπου. Δικό σας για 110 . :)

Attachments

• 900x900px-LL-50d8b44c_d778808d_CIMG0387.jpeg
    900x900px-LL-50d8b44c_d778808d_CIMG0387.jpeg
    152.2 KB · Views: 143
Εισα πρωτος Σταυρο. Αν μη τι αλλο, επαληθευονται λιγο πολυ οσα συζητουσαμε. Που ειναι ο Χρηστος που ηθελε να φτιαξει ενα για να δοκιμασουμε κατι ενισχυτακια που εχω..???