---My Personal Raidho---

ΟΚ.. δεν είναι εν μέρει λογικό από την στιγμή που έχουν βγάλει τώρα τα καινούρια πολλους να τους πιάνει η αρρώστια της αναβαθμισης;;

Όταν τραμπάρεις κάτι τόσο σύντομα υπάρχει πρόβλημα (άσχετα από "upgraditis").
Μην ξεχνάμε ότι οι Αμερικάνοι έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν από κοντά - και σχετικά εύκολα - πολλά κορυφαία μοντέλα, σε αντίθεση με εμάς που προσπαθούμε να βγάλουμε συμπέρασμα μέσω "συνισταμένης" άποψης.

Οι 10 Ω/ 50 W Vishay παραγγέλθηκαν. Επίκειται δημοσίευση της κατασκευής εν καιρώ...
Συνεχίζουμε: τι πιστεύετε ότι μπορεί να συνεισφέρει παραπάνω το HE-6 από το ήδη πολύ καλό ΗΕ-500?

Εντελώς πρόχειρα, το δικτύωμα για ορθοδυναμικά ακουστικά 50 Ω (45 Ω στην περίπτωση των ΗΕ-6) θα είναι το παρακάτω:

Attachments

• DSC_0783.jpg
    DSC_0783.jpg
    95.9 KB · Views: 203
Το προσχέδιο για το adapter (στο οποίο θα συνδεθούν τα υποψήφια μαγνητοστατικά ακουστικά). Απλά θα αποσυνδέονται τα καλώδια ηχείων και θα συνδέονται στα binding posts της κατασκευής. Όλα τα υλικά έχουν παραγγελθεί.

Attachments

• DSC_0783 (1).jpg
    DSC_0783 (1).jpg
    104.8 KB · Views: 135
Απίστευτο πρόσφατο review του Srajan για τα Audeze LCD-XC με καταπληκτική γραφή!:worshippy:

http://www.digitalaudioreview.net/2014/01/audeze-lcd-xc-headphones-review/

Αναφέρεται όχι μόνο στα υπό δοκιμή XC αλλά και σε όλη τη σειρά της Audeze - πλην του Χ που δεν έχει δοκιμάσει ακόμη - και λίγο πολύ λέει ότι αν "ξεχώριζε" ένα μοντέλο αυτό θα ήταν το 2 (version 2). Ενδιαφέρον το σχόλιο αναγνώστη στο τέλος του review για προβλήματα παραγωγής σε παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας.

Last edited:
Έτοιμο και το playlist για τα πρώτα, υπό δοκιμή ακουστικά (LCD-3/2)::ears:

(το filenaming των tracks πάσχει λίγο, αλλά παίρνετε μία ιδέα...)

Attachments

• corel.png
    corel.png
    75.3 KB · Views: 178
Συμφωνώ
Υπαρχουν πολυ καλυτερα εως απειρως καλύτερα στο on every street

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά, και καλή Χρονιά σε όλους εύχομαι!!

Το πρώτο ποστ της χρονιάς από μένα πάει στον φίλο μου Σταύρο και στο νήμα του -bye-

Θα ήθελα να γνωρίζω ποιος ο λόγος απόρριψης των Sennheiser HD 800, από την λίστα, και αν έχει γίνει ακρόαση σε τι συνθήκες έγινε (Τα δικιά μου HD800 είναι στην διάθεση σου να ξέρεις Σταύρο).

Δεύτερον το κουτάκι είναι ούτως ή άλλως must για οποιονδήποτε σοβαρό headfier, και το παρακολουθώ με ενδιαφέρον, αν και οι κατασκευές μου θα πάνε λίγο πίσω λόγω διαφόρων προσωπικών και οικογενειακών υποχρεώσεων και ανώτερης βίας τον τελευταίο καιρό.

Η άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει ακουστικό πανάκεια, το έχω ξαναπεί άλλωστε, και μόνο η μακροχρόνια συμβίωση με ένα ακουστικό μπορεί να αποφέρει ασφαλή συμπεράσματα... μου πήρε χρόνια και πολλούς μήνες να κατασταλάξω τελικά...

Η χρήση dedicated ενισχυτή ακουστικών είναι για μένα πιο βολική πάντως και ένας καλός ενισχυτής ακουστικών (ίσως dual mono/balanced) χρειάζεται, και είμαι και εγώ πάλι στο ψάξιμο για κάτι καλό (τελικά δεν έκανα μια αγορά από US που ήθελα πολύ να κάνω :nounder:)

Πάντως εύχομαι καλή επιτυχία για την τελική σου επιλογή Σταύρο!!

Χρηστάρα χρόνια πολλά κι' από δώ...
Κρίμα για την αγορά που ΔΕΝ έγινε....