My Salas Folded Simplistic Phono, Oh My!

Ωραία κατασκευή. Συνολικό κόστος παρακαλώ;Και πως παίζει; (αναλυτική περιγραφή παρακαλώ ειδικά στον τομέα των συνοδών και συγκρινόμενο με τι δείχνει τις ικανότητές του;)

Καλημέρα ttquatro και σ' ευχαριστώ!

Για τελικό κόστος, κοίταξε το παρακάτω link (ποστ #810):
http://avclub.gr/forum/showthread.p...ου-Νίκου-Salas-Folded-Simplistic-Phono/page81

Συγκριτικό με άλλο phono (ASR mini basis) δυστυχώς μόνο από μνήμης.

Ακουστικές εντυπώσεις - άνευ συγκριτικού - μες την ημέρα.

Συνοδά (headphone path only): Gyrodec / DC motor / Moerch UP-4 > Nerve Audio Axon 24 Silver (diy) > VDH The Frog > Salas FSP > VDH D102MKIII > > Hubba Hubba (δες νήμα στη diy) > DNM Reson > Firstwatt F5 > Hifiman HE-6 (diy pure cryo UP-OCC harness).

Last edited:
Καλημέρα ttquatro και σ' ευχαριστώ!

Για τελικό κόστος, κοίταξε το παρακάτω link (ποστ #810):
http://avclub.gr/forum/showthread.p...ου-Νίκου-Salas-Folded-Simplistic-Phono/page81

Συγκριτικό με άλλο phono (ASR mini basis) δυστυχώς μόνο από μνήμης.

Ακουστικές εντυπώσεις - άνευ συγκριτικού - μες την ημέρα.

Συνοδά (headphone path only): Gyrodec / DC motor / Moerch UP-4 > Nerve Audio Axon 24 Silver (diy) > VDH The Frog > Salas FSP > VDH D102MKIII > > Hubba Hubba (δες νήμα στη diy) > DNM Reson > Firstwatt F5 > Hifiman HE-6 (diy pure cryo UP-OCC harness).

Πολύ ωραία, τώρα δε μένει να καλέσεις για ακρόαση (θα φέρω και τα δικά μου ακουστικά, Grado HP-2, για να δούμε πως έχει προχωρήσει και η τεχνολογία στα ακουστικά!... ) Είδες πως αυτοκαλούμαι;

Χε χε.

Να κάνουμε τελικό housekeeping στην κατασκευή και θα γίνει και αυτό.

Έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις τα ακουστικά σου σε μπόρνες ηχείων (δυστυχώς έχω μόνο αυτή την επιλογή σύνδεσης)?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικό bias 3.930 V και στα δύο κανάλια (C3 - GND). Salas, να το οριστικοποιήσω?

"Χε χε.

Να κάνουμε τελικό housekeeping στην κατασκευή και θα γίνει και αυτό.

Έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις τα ακουστικά σου σε μπόρνες ηχείων (δυστυχώς έχω μόνο αυτή την επιλογή σύνδεσης)?"

Φυσικά, με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται!!!

Από AC σέ DC μετάβαση μοτέρ πώς σού φαίνεται ή τράπεζα; Ήταν καλή επιλογή ό DC;