Μυκονος

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Το πιο αμφιλεγομενο νησι με διαφορα απο το δευτερο, με φανατικους εχθρους και φιλους. Ποια η γνωμη σας?

χαχχαχαχα!!!!!! ωραια ερωτηση!!!!
θα πιάσουμε(σαν Φορουμ) την 50η θεση στην Ελλαδα !!!!!

Φανατικός εχθρός Ιούλιο-Αύγουστο, απλά φίλος τους υπόλοιπους μήνες.
Είναι λίγο ντεμέκ η κατάσταση εκεί πάντως.

Δεν έχω πάει και μέχρι τώρα δεν θέλησα ποτέ να πάω γιατί με ενοχλεί η νοοτροπία που επικρατεί... το μόνο κίνητρο για να πάω θα ήταν κανένα παρτάκι του Tiesto :grinning-smiley-043

Πήγα μια φορα 28 Οκτωβρη (ήταν δασκαλα εκει η αδελφη μου) και ήταν καλα. Ωραια η χωρα.
Δεν θα πήγαινα σε φουλ σεζον! Δεν ειναι το στυλ μου...

Oλη η νεοελληνικη (glamour) σαβουρα που παρακολουθουμε στην αισχρη τηλεοραση μας μετακομιζει στην Μυκονο το καλοκαιρι! Eυχαριστω, δεν θα παρω!

Απάντηση: Re: Μυκονος

Oλη η νεοελληνικη (glamour) σαβουρα που παρακολουθουμε στην αισχρη τηλεοραση μας μετακομιζει στην Μυκονο το καλοκαιρι! Eυχαριστω, δεν θα παρω!

Εχεις απολυτο δικιο αλλα σε ποσοστο κοσμου δεν ειναι τοσοι πολλοι. Καλλιστα μπορεις να περασεις 10 ημερες εκει χωρις να συναντησεις ουτε εναν celebrity.

Δεν έχω πάει σε παραλίες και δεν έχω μείνει βράδυ Ιουλίου ή Αυγούστου, οπότε είναι σαν να έχω πάει σε άλλο νησί...

Δεν έχω πάει σε παραλίες και δεν έχω μείνει βράδυ Ιουλίου ή Αυγούστου, οπότε είναι σαν να έχω πάει σε άλλο νησί...

αν δεν κανω λαθος εχει 43 παραλιες το νησι. Ακομα και τον αυγουστο μπορεις να κανεις μπανιο σε σχεδον αδεια παραλια.

Μιά χαρά νησί είναι.
Εξαιρετικές έως απίθανες παραλίες, έχει ακριβώς ότι ψάχνει κανείς και δεν μπορεί να βρεί πουθενά αλλού.
Εάν θέλεις νταβαντούβι θα βρείς, εάν θέλεις ήσυχα να περάσεις πάλι θα βρείς απλά είναι η ταμπέλλα που έχει μπεί και χαρακτηρίζει το νησί.
Από παραλίες για όσους θέλουν τα περίεργα μια βόλτα στην Παράγκα, και όσι θέλουν πιο οικογενειακούς προσανατολισμούς Ορνός δαγκωτό!!!

Πήγα πριν 10 χρόνια Μάρτιο μήνα.

Όμορφο νησάκι, αλλά ποτέ δε κατάλαβα το γιατί μαζεύονται όλοι εκεί.

Στις διακοπές ο άνθρωπος συνήθως θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό από ότι στην καθημερινότητα. Εκεί όμως βλέπω αυτούς που κλαμπάρουν και οργιάζουν ούτως ή άλλως όλο το χρόνο...

Τώρα αν είναι γκλαμουριά να πληρώνεις μια μακαρονάδα με σάλτσα 4000 δραχμές.... δε ξέρω, θα σας γελάσω...

Δεν ταιράζει καθόλου στο στύλ καλοκαιρινών διακοπών που εχω καταλήξει,αλά και σαν νησί δεν νομίζω ότι έχει να δώσει κάτι ιδιαίτερο τόσο απο παραλίες, όσο και απο χωριά.Υπάρχουν τόσα άλα νησιά στην Ελλάδα που ξεχωρίζουν χιλιόμετρα μακρυά απο την Μύκονο.
Εχω βρεθεί μιά φορά εκεί με σκοπό να μείνω καμιά εβδομάδα και στην τρίτη μέρα έψαχνα καράβι να φύγω!!!

Η Μύκονος είναι πανέμορφο νησί.
Τα χάπενινγκς και τα πάρτυ όμως είναι μια φτηνή απομίμηση της Ίμπιζα.
Όποιος έχει πάει Ίμπιζα, πάει Μύκονο μόνο για μπανάκι.

Η Μύκονος είναι πανέμορφο νησί.
Τα χάπενινγκς και τα πάρτυ όμως είναι μια φτηνή απομίμηση της Ίμπιζα.
Όποιος έχει πάει Ίμπιζα, πάει Μύκονο μόνο για μπανάκι.

Μεσα εισαι! Μπανακι και το βραδυ στα Αστρα.