Μύρισε καλοκαίρι...

Απάντηση: Re: Καλοκαίρι 2011

Ναι... η Γερμανία... χεχε
Τις ομορφιές της Γερμανίας θα τις δείξω σε άλλο βιντεάκι καμια φορά. Όταν σταματήσει να βρέχει ίσως!!!

Ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά λόγια. Τα χειροκροτήματα στο τέλος μόνο άρχισαν να με ενοχλούν. Τα έβαλα για να καλύψω το κομμάτι που τελιώνει και γίνεται μονότονο εκεί, αλλά ίσως να μην ήταν σωστή επιλογή.

Το εχεις κατεβασει;
Το Link δεν δειχνει κατι

Re: Καλοκαίρι 2011

Το κατέβασα για να κάνω κάποιες διορθώσεις, καθώς και κάποιες προσθαφαιρέσεις βάση αιτημάτων των συμμετεχοντων... Θα το ανεβάσω μόλις το ετοιμασω παλι.

Ευχαριστώ Chris. Η πολυκοσμία στις παραλίες (παρ'όλο που ο Μύλος εν προκειμένω δεν είχε τόσο κόσμο όσο άλλες παραλίες της Λευκάδας) τις ημέρες γύρω από το 15Αύγουστο δυστυχώς δε βοηθάει για πανοραμικές, μαγευτικές λήψεις ολοκληρης της αμμουδιάς και του γιαλού, οπότε αναγκαστικά εφευρίσκουμε τεχνάσματα για να δείξουμε έστω και ένα μικρό κομμάτι της μαγείας που έχουμε μπροστά μας.

attachment.php

Attachments

• Water%20fun%20park%20August%202011%20016.jpg
    Water%20fun%20park%20August%202011%20016.jpg
    70.4 KB · Views: 154

Τι είναι αυτό; Βάσει popularity;

Είναι οι 500 πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της ημέρας που το flickr βάζει στις explored.
Δεν είναι και λίγο αν σκεφτείς πόσες δεκάδες χιλιάδες ανεβαίνουν κάθε ημέρα...
Δεν ξέρω τι υπολογίζει ο αλγόριθμος που χρησιμοποιούν αλλά ούτε τα favorites παίζουν ρόλο ούτε τα views αφού οι φωτογραφίες επιλέγονται μόνο μέσα στην ημέρα που ανεβήκανε...

Έγινε και η δικιά μου! :)

Συγχαρητήρια λοιπόν! Πάντως σκρολάροντας λίγο πάνω κάτω, οι περισσότερες μου φαίνονται πολύ καλύτερες από τη δικιά μου. Πολλή δουλειά ακόμα...

καλησπέρα....παραθέτω κάποιες φωτογραφίες απο την καλοκαιρινή μου εξόρμηση
IMG_6561-1.jpg
[/IMG]

IMG_6168.jpg
[/IMG]

IMG_6170.jpg
[/IMG]

IMG_3435.jpg

IMG_4060.jpg
[/IMG]

IMG_3692.jpg
[/IMG]

φίλε cacau (συνόνοματε) ευχαριστω για το σχολιασμό για τις καραβίσιες...είναι οι πρωτες απόπειρες φωτογραφίας με τον νεοαποκτηθή samyang 14 πάνω στη canon 450d...ωραίος φακός αλλά με δυσκόλεψε λίγο στο focus του...που θα πάει όμως θα τον μάθω...και πάλι ευχαριστώ

sunset_in_folegandros_greece_by_etsap-d487kok.jpg

Οι πρωτες απο Σιφνο, η τελευταια απο Φολεγανδρο...
Καλο χειμωνα (;) ναχουμε...[/QUOTE]

πάρα πολύ ωραία!!!
μερικές και από μένα

Attachments

• DSC00961a.jpg
    DSC00961a.jpg
    15.6 KB · Views: 24
  • DSC00946α.jpg
    DSC00946α.jpg
    18 KB · Views: 23
  • DSC03005.jpg
    DSC03005.jpg