Μύρισε καλοκαίρι...

Re: Καλοκαίρι 2011

Ναι, το μερος ειναι υπεροχο και τα χρωματα φαινονται φυσιολογικα στο εμπειρο ματι μου :). Καλες διακοπες!

Καλοκαιρι και θαλασσα σημαινει φακοι γεματοι αρμυρα!!!

Ποιος ειναι ο ασφαλεστερος και απλουστερος τροπος καθαρισμου?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μια πρώτη απόπειρα για ηλιοβασίλεμα ...

imgp8016r.jpg

Πολύ όμορφη, ίσως θέλει μια μικρή διόρθωση ο ο ορίζοντας που γέρνει ελάχιστα προς τα αριστερά...

χε χε.. εξυπνο, ειδικα αν ειχε και αλλο χερι επανω η κοπελλα ( ενδειξη ηθελημενης/εκουσιας υποταγης) θα ξυπνουσε καθε φαντασιωση καθε γυναικας καθε ηλικιας και ο ΕΟΤ θα ετριβε τα χερια του απο τις ορδες των πεινασμενων 'βορειων' θηλυκων που θα ερρεαν (ποικιλοτροπως..) στη Χωρα.

Last edited:

Νομίζω οτι όλοι θα είμασταν πρόθυμοι να συνεισφέρουμε για το καλό της πατρίδας :-))

Δυο δικες μου απο την Συμη,οπου ημουν το σαββατοκυριακο....

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_4520-2.jpg
    IMG_4520-2.jpg
    75.6 KB · Views: 133
  • IMG_4462-3.jpg
    IMG_4462-3.jpg
    39.5 KB · Views: 132

super-υπερ-κορεσμένα τα χρώματα τά σου michis... ποτε virbrant mode / extra saturation σε φωτογραφίες με τόσο έντονα -απο τη φύση τους- τοπία γεμάτα χρώμα και φυσικό φώς.

Aν εκανες πιο σφιχτο το καδρο, ορθιο και πηγαινες πιο δεξια για να βαλεις τον ηλιο μεσα στην καμπυλη των νερων, θα ηταν μια σκαλα πιο πανω. Κι ετσι ειναι εξαιρετικη.

Fokiona εξαιρετικη,μπραβο!!

sfortis εχεις δικιο...η επεξεργασια ειναι ετσι οπως λες,το raw δεν εχει καμια σχεση.Σε ευχαριστω!

Fokiona εξαιρετικη,μπραβο!!

sfortis εχεις δικιο...η επεξεργασια ειναι ετσι οπως λες,το raw δεν εχει καμια σχεση.Σε ευχαριστω!

Εκπληκτικη, τη χαζευα σα μαγεμενος! Μπραβο!!!

This is what photography is all about, me thinks :))