Ως ερασιτέχνης φωτογράφος ποτέ δεν θυμάμαι να αισθάνθηκα ανταγωνιστικά σε φωτογραφίες φίλων, γνωστών και τρίτων. Και στο forum αυτό, βλέπω τις φωτογραφίες που αναρτώνται ως θεματικές και εαν έχω κάτι ενδιαφέρον να δώσω, παραθέτω την δική μου ματιά στο ίδιο θέμα είτε για συζήτηση είτε απλά ως προσωπική οπτική.
Θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την ομορφιά του τόπου με τριγκάρουν αμέσως είναι αλήθεια, ίσως διότι ζω στο εξωτερικό και μου λείπουν τόσο πολύ αυτές οι εικόνες.
Εαν παρόλα αυτά βρίσκεις κάτι ενοχλητικό ή προσβλητικό, ευχαρίστως να επανορθώσω .. ή ακόμα και να διακόψω τις αναρτήσεις μου.
Κώστας
Λάθος κατάλαβα λοιπόν,πολύ κούραση και το μυαλό έχει ζοριστεί.
Αγνόησε τα σχετικά μου ποστ και συνέχισε να μας προσφέρεις υπέροχες φωτογραφικές στιγμές.
Παναγιώτης.
Είσαι ωραίος ρε Κώστα !
Πριν ποσά χρόνια με ρωτούσες πριν την αγορά της πρώτης σου slr ? Όχι πολλά νομίζω.
Φαίνεται οτι τραβάς δεκαετίες ολόκληρες πάντως και ο ερασιτεχνισμός υπάρχει μόνο γιατί δεν αμοίβεσαι γι αυτό.
Το Σ/Κ θα ψάξω να βρω κρίκο να βγάλω κι εγώ. ... Θα τον ανεβάσω να δω τι θα πεις βρε συ...Θες την αλήθεια by the way; στείλε pm να σου την πω. ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.