Μύρισε καλοκαίρι...

Κώστα η παρουσία σου στο φόρουμ είναι επιθυμητή και ευχάριστη.
Φιλικά θα γράψω όμως ότι δεν κάνουμε διαγωνισμό καλύτερης φωτογραφίας στο κάθε θέμα το λέω όχι μόνο για την από πάνω περίπτωση αλλά και για άλλα νήματα που έχεις κάνει κάτι παρόμοιο μόλις κάποιος έβαλε μία φωτογραφία.
Φιλικά και πάλι και με διάθεση να ακούσω τη γνώμη σου.
Παναγιώτης.

Και οι δυο χαλκαδες ειναι πολυ ωραιοι...

Ας αφησουμε τη μυγα στη ησυχια της

Δεν μας πείραξε η ζέστη,σήμερα έχει και 7-8 μποφόρ εδώ, απλά με την γνωστή μου ειλικρίνεια έγραψα αυτό που ένιωσα.
Δεν προσβάλλω κανέναν ειδικά ένα μέλος που όλοι θαυμάζουμε για αυτά που μας προσφέρει.

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για παρεξήγηση. Κι εγώ όταν βλέπω αναρτημένη μια φωτογραφία που μοιάζει με κάποια δική μου, νοιώθω την ανάγκη να τη δείξω. Χωρίς διάθεση κοντρας ή κάτι τέτοιο. Το ίδιο πιστεύω πως συμβαίνει με τον Κώστα. Ε Κώστα ;;

Ίσως να είμαι λάθος,ίσως να έβγαλα την τέλεια φωτογραφία για εμένα και να ένιωσα ότι την έβαλε στο περιθώριο η άμεση ανάρτηση της επόμενης,
ίσως και να έχω δίκιο όπως και να έχει απλά συζητάμε και τίποτα παραπάνω.:HTEHEH56:

Το Σ/Κ θα ψάξω να βρω κρίκο να βγάλω κι εγώ. ... Θα τον ανεβάσω να δω τι θα πεις βρε συ...Θες την αλήθεια by the way; στείλε pm να σου την πω. ..

Ως ερασιτέχνης φωτογράφος ποτέ δεν θυμάμαι να αισθάνθηκα ανταγωνιστικά σε φωτογραφίες φίλων, γνωστών και τρίτων. Και στο forum αυτό, βλέπω τις φωτογραφίες που αναρτώνται ως θεματικές και εαν έχω κάτι ενδιαφέρον να δώσω, παραθέτω την δική μου ματιά στο ίδιο θέμα είτε για συζήτηση είτε απλά ως προσωπική οπτική.

Θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την ομορφιά του τόπου με τριγκάρουν αμέσως είναι αλήθεια, ίσως διότι ζω στο εξωτερικό και μου λείπουν τόσο πολύ αυτές οι εικόνες.

Εαν παρόλα αυτά βρίσκεις κάτι ενοχλητικό ή προσβλητικό, ευχαρίστως να επανορθώσω .. ή ακόμα και να διακόψω τις αναρτήσεις μου.

Κώστας

Last edited:
Λάθος κατάλαβα λοιπόν,πολύ κούραση και το μυαλό έχει ζοριστεί.
Αγνόησε τα σχετικά μου ποστ και συνέχισε να μας προσφέρεις υπέροχες φωτογραφικές στιγμές.
Παναγιώτης.

Ως ερασιτέχνης φωτογράφος ποτέ δεν θυμάμαι να αισθάνθηκα ανταγωνιστικά σε φωτογραφίες φίλων, γνωστών και τρίτων. Και στο forum αυτό, βλέπω τις φωτογραφίες που αναρτώνται ως θεματικές και εαν έχω κάτι ενδιαφέρον να δώσω, παραθέτω την δική μου ματιά στο ίδιο θέμα είτε για συζήτηση είτε απλά ως προσωπική οπτική.

Θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την ομορφιά του τόπου με τριγκάρουν αμέσως είναι αλήθεια, ίσως διότι ζω στο εξωτερικό και μου λείπουν τόσο πολύ αυτές οι εικόνες.

Εαν παρόλα αυτά βρίσκεις κάτι ενοχλητικό ή προσβλητικό, ευχαρίστως να επανορθώσω .. ή ακόμα και να διακόψω τις αναρτήσεις μου.

Κώστας

Είσαι ωραίος ρε Κώστα !

Πριν ποσά χρόνια με ρωτούσες πριν την αγορά της πρώτης σου slr ? Όχι πολλά νομίζω.

Φαίνεται οτι τραβάς δεκαετίες ολόκληρες πάντως και ο ερασιτεχνισμός υπάρχει μόνο γιατί δεν αμοίβεσαι γι αυτό.

Λάθος κατάλαβα λοιπόν,πολύ κούραση και το μυαλό έχει ζοριστεί.
Αγνόησε τα σχετικά μου ποστ και συνέχισε να μας προσφέρεις υπέροχες φωτογραφικές στιγμές.
Παναγιώτης.

Έτσι κάνουν οι φίλοι!

Είσαι ωραίος ρε Κώστα !

Πριν ποσά χρόνια με ρωτούσες πριν την αγορά της πρώτης σου slr ? Όχι πολλά νομίζω.

Φαίνεται οτι τραβάς δεκαετίες ολόκληρες πάντως και ο ερασιτεχνισμός υπάρχει μόνο γιατί δεν αμοίβεσαι γι αυτό.

Δεν το πιστεύω !! Δημήτρη (DIS) εσύ εδώ ?? Μα τι ευχάριστη έκπληψη είναι αυτή. Ελπίζω να είσαι πάντα καλά και να τα ξαναπούμε ..

10483322_326836244133744_2060600894_n.jpg

προχθες στην παραλία στο Ποσειδι . Τραβηγμενη με το κινητο

10472065_1454496931464559_1973523012_n.jpg

συμφωνω 100 % για τις ιδεες

Το Σ/Κ θα ψάξω να βρω κρίκο να βγάλω κι εγώ. ... Θα τον ανεβάσω να δω τι θα πεις βρε συ...Θες την αλήθεια by the way; στείλε pm να σου την πω. ..

τωρα για τους κρικους
να βαλω και γω τον δικο μου ... :)

[url=https://flic.kr/p/nGheF4]DSC05054 by balotass, on Flickr[/URL]