Μύρισε καλοκαίρι...

Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά για εμένα .. προκύπτει καλοκαίρι. Σήμερα έβγαλα visa για το νέο ταξίδι στην Αυστραλία. Και εκεί που κάναμε τις μπανάρες μας Οκτώβριο μήνα στα νησιά fiji, πάμε πάλι για .. μπάνια ! Αντίο πετρέλαιο θέρμανσης .. φέρτε μου αντιηλιακά!

DSC_7075_zpsgq3soon1.jpg

Πρόσεχε την άμμο μην τρέχεις για καθάρισμα αισθητήρα! :flipout:

Τυχεράκια ρίξε μια βούτα και για μας... :ernaehrung004:

Μπορεί να είναι και συμπτωματικό, αλλά από το 2012 μέχρι τώρα κάθε χειμώνα ταξιδεύω για μεγάλο διάστημα στο νότιο ημισφαίριο που είναι καλοκαίρι ή σε μέρη που δεν έχουν χειμώνα όπως ο αραβικός κόλπος (το ξέρατε ότι στην αραβική γλώσσα δεν υπάρχει η λέξη χιόνι ?!). Ολο τον χρόνο λοιπόν φορώ καλοκαιρινά ρούχα και παρά το ότι λατρεύω τον ζεστό καιρό, δεν έχω καταλάβει βαρύ χειμώνα τα τελευταία χρόνια. Η αλλαγή από την Ευρώπη στην Αυστραλία είναι πολύ απότομη αφού εκεί τώρα ανεβάζει >40 βαθμούς θερμοκρασία και η ηλιοφάνεια είναι πολύ έντονη. Πριν έναν χρόνο είχα ακριβώς την ίδια εναλλαγή και έπεσα πάλι σε καύσωνες και μεγάλη ζέστη. Φέτος θα πάω για 4η φορά μέσα σε έναν χρόνο στην Αυστραλία, γεγονός που με έχει τρελάνει με την εναλλαγή του καιρού, την αλλαγή από μια εποχή στην άλλη και φυσικά την μεγάλη διαφορά της ώρας.

Πάντως θέλει μεγάλα ψυχικά αποθέματα αυτό που κάνεις.
Να αφήνεις συχνά πυκνά πίσω τη ζωή σου και να τρέχεις στην άκρη της γης.
Δύσκολα θα μπορούσα να το κάνω.

εγω εχω πολλα τετοια και δεν ξερω τι να τα κανω...
Κωστα, θελετε κανα βοηθο??:popcorn:

Οπως καταλαβαίνετε και από την παρακάτω εικόνα, από σήμερα είμαι στους 38 βαθμούς θερμοκρασία. Μου ήλθε λίγο απότομο να πω την αλήθεια, από τα χιόνια των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα να βρεθώ μέσα σε 2 ημέρες στον καύσωνα της Αυστραλίας. Θα πρέπει τώρα να ξεπεράσω και το θεροκρασιακό Jet Lag ( σε λίγο θα βγώ στην αγορά για αντιηλιακό & καπέλο !)

DSC_8201_zps59v36gpi.jpg

Last edited:
Άν ζορίζεσαι πολύ προσφέρομαι για "τράμπα", έλα στα χιόνια και τα μείον της Γερμανίας κι εγώ κατεβαίνω να ψηθώ! :flipout:

...Να περάσεις καλά και να μας γεμίσεις φωτογραφίες!

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια. Θα χαρώ πολύ να κάνουμε 'τράμπα' φωτογραφίες, εντυπώσεις και περιγραφές.
Και κάτι σημαντικό που ξέχασα να επισημάνω στις πρώτες εντυπώσεις από το εδώ καλοκαίρι : ξημερώνει στις 6 και βραδιάζει 8.30 .. SUPER έ?!