Μύρισε καλοκαίρι...

Απάντηση: Re: Μύρισε καλοκαίρι...

Η έκφραση- ματιά μου αρέσει, 2-3 στοιχεία μου χαλάνε λίγο το σύνολο και θαθελα αλλη επιλογή στο στήσιμο στο κάτω μέρος του σώματος ή crop πιο ψηλά, θα απεύφευγα να φαινεται ο αγκώνας προς τα έξω και να ήταν ελαφρως πιο μαζεμένο το δεξί πόδι προς τα μέσα για να μην τραβά το βλέμμα το εσωτερικό του μηρού.

Ερχονται και αλλες φωτο...

20232295_10213539788146339_8685038140380475774_o.jpg

ειχα ενα θεμα με πρασινο lens flare αναμεσα στα ποδια της κοπελας σε πολυ δυσκολη περιοχη, εκανα οτι μπορουσα να το περιορισω, δεν εχω και τρομερες γνωσεις στο photoshop :-)

@pan78 πολύ καλή η πρώτη! Στη δεύτερη έχεις πολύ καλό θέμα, αλλά δεν τη βοηθάει το βιαστικό κάδρο.

Μου άρεσαν πολύ κ οι 2. Με τι setup είναι τραβηγμένη η πρώτη;
Ευχαριστω...Sony A7ii + 55F1.8 νομιζω

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω nassos ! αν δεν την εβγαζα θα την εχανα γενικως .. :) και ειπα να κανω το klik !

Φωτό ειδικών συνθηκών, κρεμασμένος κυριολεκτικά στο πλάι από ταχύπλοο που επιτάχυνε, οπότε το κάδρο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αποτυπώνει όμως το τρομακτικό θέαμα της λαοθάλασσας, που έμοιαζε σουρρεαλιστικό από μακριά. Ευτυχώς ο Rokinon έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει, να ξυρίζει... :D

A ρε να'χαμε μια δικιά μας βαρκούλα να πηγαίναμε εκεί στις 7 το πρωί με την ησυχία μας...

Rush hour by betonven, on Flickr

Είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα σου θα σου λέει ήδη να έρθετε μόνιμα στην Ελλάδα να μείνετε.

Εδώ και 4 χρόνια τώρα, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της εδώ... :D

Έλα όμως που κάθε χρόνο που περνάει οι καταστάσεις μας διώχνουν και μακρύτερα. Κάποια στιγμή όμως...