Μύρισε καλοκαίρι...

Και στην Αττική (Π Ράφτη) η θάλασσα το Σ/Κ ήταν πολύ καλή. Θερμοκρασία εξωτερική ήταν ίση με την θερμοκρασία της θάλασσας (20 C). Κάναμε μια πολύ όμορφη εκδρομή στην Μακρόνησο

Μη με περάσετε γιά γκρινιάρη, αλλά ο τίτλος "Μύρισε καλοκαίρι..." υποδηλώνει την "αυγή" του καλοκαιριού εκεί γύρω στον Απρίλη, Μάη κλπ και όχι βέβαια κάποιες ηλιόλουστες χειμωνιάτικες μέρες, όπως πχ τις αλκυονίδες (δεν είναι ακόμα η εποχή τους) και άλλα τέτοια. Τώρα αν προτείνω υποδιαίρεση του νήματος, θα γκρινιάξουν οι μοντεράτορες.....-bye-

Εμένα θα μου επιτρέψεις να έχω διευρυμένο ωράριο, διότι:

- κάνω τα πρώτα μπάνια τον Μάρτιο και τα τελευταία τον Νοέμβριο
- είμαι δραστήριος σκαφάτος, καπετάνιος, ταξιδευτής όλο τον χρόνο
- άσε που κατεβαίνω τον χειμώνα συχνά στο Νότιο ημισφαίριο και ..τσούπ νατο το πάλι το καλοκαίρι
- εμφανίζουμε και κανένα film λίγο καθυστερημένα

με αυτά και με εκείνα, έχουμε υλικό όλο το χρόνο και κρατάμε το θέμα ζωντανό !

Ζητώ η κλιματική αλλαγή ή ότι φταίει τέλος πάντων για το παρατεταμένο καλοκαίρι που ζούμε φέτος.
Σήμερα 16 Δεκεμβρίου μπάνιο με 20 βαθμούς και τον ήλιο να καίει αλλά η θάλασσα πάγος.

Attachments

• IMG_20191216_144633.jpg
    IMG_20191216_144633.jpg
    247.7 KB · Views: 138
Απάντηση: Καλοκαίρι 2011

Ελπίζω το καλοκαίρι να μην αρκεστούμε σε φωτογραφίες... Πολύ tropical, μου αρέσει!

Re: Καλοκαίρι 2011

Πολυ καλη, ξυπνησε αναμνησεις. Κωστα που ειναι;

72d79b25a07b954173bbf5ce05e26445.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε παρακολουθω καιρο Κωστα.Σε ΖΗΛΕΥΩ,γιατι εκτος απο πολυ καλος φωτογραφος εισαι και ''πολυταξιδευτης''.Ωραια χομπι και τα δυο.Εγω το δευτερο το αφησα και με αφησε εδω και πολλα χρονια.Να'σαι παντα παντα με υγεια να μας χαριζεις ομορφες φωτογραφικες στιγμες.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον καλό σου λόγο. Και μια φωτό, παραμονές των μέτρων στην πρώτη θαλασσινή εξόρμηση για φέτος.
Δυστυχώς, με την εξέλιξη της πανδημίας, απαγορεύτηκε και αυτό

Σε ευχαριστώ Δημήτρη. Δεν ήξερα κατά πόσο θα είχε ενδιαφέρον το συγκεκριμένο καρέ, μιας και δεν έχει κάποιο άλλο στοιχείο πέραν της θάλασσας, του ουρανού και της παραλίας, αλλά νομίζω ότι δεν χρειαζόταν και κάτι παραπάνω.