Μύρισε καλοκαίρι...

Αυτη θα μπορουσε ναναι και χειμωνα βεβαια :D

Ωραιο καδρο ομως αριστοτεχνικα ζυγισμενο , ισως θαθελα να τραβηξει απο λιγο ψηλοτερα ωστε και περισσοτερο γρασιδι να δεις (και να μπορεις ισως να αποφυγεις το μισο κρασπεδο κατω δεξια) αλλα και κυριως λιγο περισσοτερο θαλασσα να δεις.

Καλη ωρα ληψης ,αν το εχεις το σημειο γενικα κοντα σου δοκιμασε και με πλαινο φως

• Like
Reactions: toupia
Αυτη θα μπορουσε ναναι και χειμωνα βεβαια :D

Ωραιο καδρο ομως αριστοτεχνικα ζυγισμενο , ισως θαθελα να τραβηξει απο λιγο ψηλοτερα ωστε και περισσοτερο γρασιδι να δεις (και να μπορεις ισως να αποφυγεις το μισο κρασπεδο κατω δεξια) αλλα και κυριως λιγο περισσοτερο θαλασσα να δεις.

Καλη ωρα ληψης ,αν το εχεις το σημειο γενικα κοντα σου δοκιμασε και με πλαινο φως
Ευχαριστώ! Δυστυχώς, αυτό είναι στο Ναύπλιο κι εγώ πίσω Αθήνα. Με παίδεψε το κάδρο. Μάλιστα, στα δεξιά ήταν και μερικά κλαδιά φοίνικα που αφαίρεσα με επεξεργασία.

Εγώ θα επέλεγα τετράγωνο κάδρο με το παγκάκι μέσα και έως και τους δυο στύλους ,

δεν με τρελαίνει να βλέπω κεντρικά τον φανοστάτη, με αποσπά από το υπόλοιπο κάδρο που έχει βάθος και αιχμαλωτιζει το μάτι εκεί. Έτσι γίνεται πιο 3D η φωτό , το μάτι θα ακολουθεί με σειρά πρώτα δεξιά στον μεγάλο στύλο μετά αριστερά στο παγκάκι και τέλος στο βάθος πάλι δεξιά στον άλλο στύλο και στο υπόλοιπο τοπίο.

Εγώ θα επέλεγα τετράγωνο κάδρο με το παγκάκι μέσα και έως και τους δυο στύλους ,

δεν με τρελαίνει στο κεντρο να βλέπω κεντρικά τον φανοστάτη. Έτσι γίνεται πιο 3D η φωτό , το μάτι θα παίζει πρώτα δεξιά στον μεγάλο στύλο μετά αριστερά στο παγκάκι και τέλος στο βάθος πάλι δεξιά στον άλλο στύλο και στο τοπίο.
Ευχαριστώ! Πάντως, εγώ σιχαίνομαι το τετράγωνο κάδρο, παρόλο που αναγνωρίζω πως θα έσωζε κάποιες φωτογραφίες από σβήσιμο ή θα αναδείκνυε κάποιες άλλες.

Κροπαρισμα μονο, στο auto ολα. Αυτο ειναι το αρχικο..
Η αρχική είναι πολύ καλύτερη από την κροπαρισμενη.
Δεν χρειαζόταν κροπαρισμα. Τουλάχιστον όχι αυτό το τετράγωνο.

• Like
Reactions: AFam
Μαχαιριά πρωινή μας ρίχνεις Αντώνη, πρώτη μέρα στην δουλειά σήμερα για εμένα και βλέπω το φαντάσματακι που με κυνήγησε από την παραλία να στην έχει πέσει εσένα τώρα :cool: