Μύρισε καλοκαίρι...

Αν κατάλαβα καλά τι θα έκανες στη θέση μου, έτσι όπως λες θα έφευγε η μπλε πετσέτα που την ήθελα μέσα μιας και έχει την μπλε ελληνική σημαία στην άλλη μεριά .

Έδωσα saturation στη σημαία αλλά δεν έγινε όσο μπλε είναι η πετσέτα λόγω του ότι ηταν πολύ φωτισμένη.. ίσως ... έπρεπε να χαμηλώσω το μπλε στην πετσέτα για να είναι κοντά με της σημαίας το μπλε για να κάνει περισσότερη σύνδεση.

Της έκανα διαφορά κροπ (έχω και φωτό χωρίς κροπ που ξεκινάει από τους ηλικιωμένους χωρίς πετσέτα κλπ) αλλά ήθελα να τους δώσω λίγο χώρο πριν.

Οκ, ο καθένας με το μάτι του. Γούστα είναι αυτά.
Ευχαριστώ για την πρόταση

Αν κατάλαβα καλά τι θα έκανες στη θέση μου, έτσι όπως λες θα έφευγε η μπλε πετσέτα που την ήθελα μέσα μιας και έχει την μπλε ελληνική σημαία στην άλλη μεριά .

Έδωσα saturation στη σημαία αλλά δεν έγινε όσο μπλε είναι η πετσέτα λόγω του ότι ηταν πολύ φωτισμένη.. ίσως ... έπρεπε να χαμηλώσω το μπλε στην πετσέτα για να είναι κοντά με της σημαίας το μπλε για να κάνει περισσότερη σύνδεση.

Δεν χρειαζεται να ειναι ολη η πετσετα μεσα μονον μερος της διαγωνιως.

Ισως να αφαιρουσες λιγο μπλε απο την πετσετα θα ελεγα για να πλησιασεις το desat overlighted look της σημαιας θα προτεινα .

Δεν χρειαζεται να ειναι ολη η πετσετα μεσα μονον μερος της διαγωνιως.

Ισως να αφαιρουσες λιγο μπλε απο την πετσετα θα ελεγα για να πλησιασεις το desat overlighted look της σημαιας θα προτεινα .
Ναι κάτι τέτοιο για το χρώμα της.

Όσον αφορά το κροπ, έκανα κάποιες δοκιμές όπως έγραψα αλλά μου άρεσε να έχουν λίγο χώρο πριν και να είναι όλη η πετσέτα.
Μπορεί με την δική σου εκδοχή να έδειχνε καλύτερη αργότερα να τη συνήθιζα και να μου άρεσε πιο πολύ.. ποιος ξέρει.
Πάντως μέσα από τις δοκιμές που έκανα έτσι μου άρεσε πιο καλά.

Τέλος εποχής.......:cry:

077he4D.jpg