Mytek Brooklyn DAC-Headphone amp- Phono

Λοιπόν είμαι στην ευχάριστη θέση να πω οτι σίγουρα είναι θέμα ανώριμου firmware. Αφού πρώτα πέρασα απο την Athens Pro Audio οι οποίοι ήταν απόλυτοι οτι το ντάκ είναι εντάξει, τόσο απόλυτοι (αφου μου δήλωσαν με απορία οτι απο πέντε που παραλάβανε μόνο εγώ έχω παράπονα) που μου μπήκαν ψύλοι στα αυτιά.

Μήπως να φταιέι που το έβαλα να παίξει με το iusb 3.0; και θέλει κάποιου είδους reset? Μήπως να φταίει το κακό το ριζικό μου; Mήπως τελικά τρελλάθηκα και δέν το έχω καταλάβει; Mάλιστα δέχτηκαν να τους το φέρω να το ακούσουμε στο studio οπότε είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια πρίν να το πάω μην τυχόν και γίνω ρόμπα..

Γυρίζω σπίτι λοιπόν και αφου τοβγάλω τελείως απο την μπρίζα για κμια εικοσαριά δευτερόλεπτα το βάζω να παίξει με το Spotify ...όλα στην θέση τους... ήχος σωστός..
Οκ βάζω και το audirvanna και ακούω έναν ήχο απίστευτο κλάσεις ανώτερο απο το 192...
Ξανα βγάζω την μπρίζα (κατα λάθος κατα την ώρα της αναπαραγωγής) την βάζω πάλι στην θέση της το βάζω να παίξει ...σκατά...
Το σβήνω σωστά, ξαναβγάζω την μπρίζα, την ξαναβάζω το ξαναενεργοποιώ ...Amazing Sound...
To δοκιμάζω απο την οπτική ίνα πάλι ..τίποτα.. τουλάχιστον αυτό συγκαταλέγεται στα "Aπενεργοποιημένα features" κατι για το οποίο μπορώ να περιμένω..

Τα δικά μου συμπεράσματα είναι οτι είτε το διακοπτικό του τροφοδοτικό είναι υπερευαίσθητο στην μεταχείριση, είται (το πιό πιθανό) το το firmware του πολύ μεγάλης ακριβείας M Clock είναι ακόμα ανώριμο κάτι που η απουσία ..έστω βασικών.. λειτουργιών υποδηλώνει και που κάποια ψιλο τσίκ πού και που κατα την αναπαραγωγή επιβεβαιώνουν.. Ούτε το USB 3.0 ούτε τίποτα αν και προς το παρόν δεν το ξαναχρησιμοποιώ γιατί πρωτίστως δεν το χρειάζεται.

Οκ σαφώς και δεν τελειώσαμε αλλα τουλάχστον ξεκαθάρισα τα βαασικά και άκουσα επιτέλους τον όντως ...Amazing Sound.. προσωπικά για εμένα καλύτερο απο ότι ονειρευόμουνα. Ok ανακουφίστηκα.. και ελπίζω να ανακούφησα και όσους το περιμένουν. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για την αναστάτωση δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση..

Θα ενημερώνω για οποιαδήποτε εξέλιξη..

Πέτρο σε Έχω χάσει.

Βγήκες στο computer audiophile και εθαψες το ντακιδιο, τόσο ώστε να ακυρώσει ένα παιδί την παραγγελία του για να ανακαλύψεις ότι απλά σβήνοντας και ξανααναβοντας το παίζει θεϊκά;;;

Και από αυτό κατάλαβες με απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι θέμα λογισμικού;

Για αυτό ρωτάω πάντα που διαβάσατε τις απόψεις....

Παναγιώτη δεν είμαι ο μόνος που έγραψα οτι κάτι δέν πάει καλά και προφανώς κάτι δεν πήγαινε καλά και ένας κουφός θα το άκουγε. Αν ήμουν ο μόνος που καταλάβαινα οτι κάτι τρέχει -και πολλά τρέχουν ακόμα- εε τότε καλά να πάθει αυτός που το ακύρωσε.. Το θέμα είναι οτι πέρα απο τις όποιες ιδιοτροπίες και ελείψεις διαπίστωσα οτι το ντάκ μπορεί να παίξει θεικά κάτι νομίζω βασικό να το μοιραστώ μετά απο όλη την φασαρία που έγινε.

Όταν γράφω κάτι το γράφω όπως ακριβώς το βιώνω και ήμουν τουλάχιστον στο άλλο forum πολύ διακριτικός στις περιγραφές μου ιδιαίτερα πρίν και τουλάχιστον μετα αφου έσκασαν και άλοι "συνάρρωστοι"..

Δηλαδή θα ήταν καλύτερα να εγραφα ψέμματα ή να το άφηνα όπως έχει το θέμα..

Υ.Γ. Για ευνόητους λόγους απέφυγα όσο μπορουσα να αναφερθώ στο θέμα εδώ στο δικό μας forum.

Mε απόλυτη βεβαιότητα δεν κατάλαβα τίποτα αλλα υποτίθεται οτι συμμετέχουμε σε μια συζήτηση, μπορεί να έχει και πρόβλημα αυτό μένει να διαπιστωθεί στην πορεία και όπως έγραψα δεν τελείωσα μαζι του.. Αν είναι όμως να απολογύμεαι και για αυτά που ..δεν έγραψα.. καλύτερα να μήν ξαναγράψω τίποτα..

Πέτρο δε αμφιβάλλουμε για αυτά που άκουσες.

Η δική μου απορία έγκειται στο που στο καλό οφείλονται αυτές οι "αναποδιές"...

Από τους 5 που έχουν παραλάβει το δικό μου δεν έχει παραλειφθεί ακόμη (βρίσκομαι εκτός και διαβάζω με αγωνία) οπότε εξαιρουμένου του φίλου τοτσιπάκι έχουν παραλάβει θεωρητικά και ακούσει το προιόν άλλοι 3. Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ δυστυχώς έως το τέλος της εβδομάδος είναι να παρακολουθώ. Θετικό review πάντως και απο εξωτερικό δεν υπάρχει προς το παρόν.

Εγώ θα έκανα δοκιμές με το πιο φτηνό usb 2 καλωδιο που θα είχα διαθέσιμο και χωρίς καμία χρήση purifier η usb φίλτρο εν γένει.

Από τους 5 που έχουν παραλάβει το δικό μου δεν έχει παραλειφθεί ακόμη (βρίσκομαι εκτός και διαβάζω με αγωνία) οπότε εξαιρουμένου του φίλου τοτσιπάκι έχουν παραλάβει θεωρητικά και ακούσει το προιόν άλλοι 3. Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ δυστυχώς έως το τέλος της εβδομάδος είναι να παρακολουθώ. Θετικό review πάντως και απο εξωτερικό δεν υπάρχει προς το παρόν.

Φίλε έχεις pm με το τηλέφωνό μου. Καλό είναι να είμαστε σε επαφή. Επίσης ζητώ ειλικρινά και ταπεινα συγνώμη αν σε έχω αναστατώσει. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να σου πώ με σιγουριά οτι το ντάκ που παράγκειλες παρόλα τα θέματα (μπορεί να μου έλαχε και προβληματικό δεν το ξέρω ακόμα) το ντάκ αυτό μποτρεί να παίξει φανταστικά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ θα έκανα δοκιμές με το πιο φτηνό usb 2 καλωδιο που θα είχα διαθέσιμο και χωρίς καμία χρήση purifier η usb φίλτρο εν γένει.

Χρησιμοποιώ σε όλες τις δοκιμες το εξαιρετικό metropolis που μου ήρθε δώρο με την προπαραγγελία. Εδώ τρομάξαμε να το κάνουμε να δουλέψει τα πειράματα μας μάραναν...

Αν η Mytek (και η οποιαδήποτε Mytek..) ήταν σοβαρή εταιρεία δεν θα το είχε κάνει release με τόσα προβλήματα. Θα προτιμούσε να το καθυστερήσει 1-2 εβδομάδες και να ρισκάρει ένα ελαφρύ "κράξιμο" λόγω της καθυστέρησης παρά να εξασφαλίσει το κράξιμο του ημιτελούς προϊόντος.

Επίσης αν τελικά χρειαστούν πάνω από 1-2 εβδομάδες για να φτιαχτούν τα (όποια) προβλήματα, αυτό θα σημαίνει ότι το προϊόν έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, ίσως όχι μόνο στα firmware (κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μόνο ένα το firmware εδώ..).

Τέλος, ένα press release είναι ότι πιο επίσημο μπορεί να βγάλει μια εταιρεία, γιαυτό περνάει εκτός από το marketing team και από το legal team. Δεν παίζουν με αυτά. Είναι 100% δεσμευτικά.

Αν η Mytek (και η οποιαδήποτε Mytek..) ήταν σοβαρή εταιρεία δεν θα το είχε κάνει release με τόσα προβλήματα. Θα προτιμούσε να το καθυστερήσει 1-2 εβδομάδες και να ρισκάρει ένα ελαφρύ "κράξιμο" λόγω της καθυστέρησης παρά να εξασφαλίσει το κράξιμο του ημιτελούς προϊόντος.

Επίσης αν τελικά χρειαστούν πάνω από 1-2 εβδομάδες για να φτιαχτούν τα (όποια) προβλήματα, αυτό θα σημαίνει ότι το προϊόν έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, ίσως όχι μόνο στα firmware (κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μόνο ένα το firmware εδώ..).

Τέλος, ένα press release είναι ότι πιο επίσημο μπορεί να βγάλει μια εταιρεία, γιαυτό περνάει εκτός από το marketing team και από το legal team. Δεν παίζουν με αυτά. Είναι 100% δεσμευτικά.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω με όλα αυτά αφού όμως πρώτα επιβεβαιώσω οτι το προιόν που παρέλαβα δεν είναι ελλατωματικό.

Καλή Χρονιά σε όλους.Είμαι ένας από αυτούς που παρέλαβαν το mytek.Βρίσκομαι στην Αθήνα ακόμα για διακοπές,οπότε δεν το έχω δοκιμάσει στα συστήματά μου.Το λειτουργώ όμως με τα ακουστικά μου και το φορητό μακ.Δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.Όλα καλά μου ακούγονται.Επίσης χθές το δοκίμασα σε σύστημα φίλου,το οποίο βέβαια δεν μου είναι οικείο,σαν ντάκ με το μακ μου και σαν Phono,και ο φίλος μου ενθουσιάστηκε.Το μόνο πρόβλημα που συναντήσαμε ήταν στην σύνδεση με ομοαξονικό RCA με το cd player,όπου δεν καταφέραμε να έχουμε ήχο για κάποιο λόγο.Δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος να το ψάξουμε ή να ακούσουμε το μηχάνημα περισσότερο για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Τοτσιπάκι έχεις πμ.
Επίσης και με βάση το 30 days monay back που υπόσχονται μου φαίνεται εντελώς ανώριμο να κυκλοφορούν premature και μη τεσταρισμένα κομμάτια πιστεύοντας ότι ο πελάτης είναι beta tester. Διότι ο φίλος τοτσιπάκι εδώ θα έπρεπε να γράφει για τις ακουστικές του εμπειρίες και όχι για τα safe modes και τα not working.

H λογική η δική μου λέει ότι μηχανακι, ειδικά τέτοιας αξίας, με οποιοδήποτε πρόβλημα (μικρότατο ή μεγαλύτερο) είτε δεν το παραλαμβάνεις αν είναι απο πρίν γνωστό, είτε το επιστρέφεις αν παρουσιαστεί το πρόβλημα στη πορεία...
Διασφαλίζεις τα χρήματα σου και όταν με το καλό λυθούν τα όποια προβλήματα, το ξανα-αγοράζεις.

Δεδομένου οτι ο Πετρος ειναι έμπειρος στα του hifi και προφανώς για να γραφει οτι κατι δεν παει καλα, κατι όντως δεν παει καλα ο προβληματισμός μου ειναι εαν το bug ειναι ενα ή περισσότερα και αν αυτα ειναι μονο στο software ή και στο hardware. To δεύτερο σεναριο ειναι προφανώς πολυ πιο σοβαρο μια που θα πρεπει η μηχανη να επιστραφει και να ερθει αλλη (για την Mytek το θεμα ειναι και οικονομικό αφου κατα πασα πιθανότητα εχουν τυπωθεί αρκετες εκατονταδες/ χιλιαδες πλακέτες).

Οπως λεει και ο Dalanik απο πανω, εγω θα το επέστρεφα πακεταρισμένο με ενα ωραιότατο φιόγκο στον κατασκευαστή/ πωλητή και θα περίμενα την δεύτερη παρτίδα. Οταν και εφόσον ολα λυθούν θα το ξανασκεφτομουν. Η αξια μεταπώλησης για early adopters με προβληματικη συσκευη ειναι ηδη πεσμένη και δεν βλέπω τον λόγο να μεινει. Μιλάμε για 1995$ χωρις τροφοδοτικό..

Τοτσιπάκι έχεις πμ.
Επίσης και με βάση το 30 days monay back που υπόσχονται μου φαίνεται εντελώς ανώριμο να κυκλοφορούν premature και μη τεσταρισμένα κομμάτια πιστεύοντας ότι ο πελάτης είναι beta tester. Διότι ο φίλος τοτσιπάκι εδώ θα έπρεπε να γράφει για τις ακουστικές του εμπειρίες και όχι για τα safe modes και τα not working.

Δέν χρειαστεί τίποτε απο όλα αυτά. Πέρα απο οτι με το hard reset που έκανα το ντάκ απο το απόγευμα το Brooklyn παίζει α π ι σ τ ε υ τ α.

Πρίν απο ενα μισάωρο με πήρε στο σπίτι τηλέφωνο απο την Mytek (όχι δέν κάνω πλάκα) ένας ευγενέστατος κύριος Hamella o οποίος αφου μουζήτησε συγνώμη και μου είπε οτι έχω δίκιο σε όσα γράφω αρχισε να μου εξηγεί με τεχνικούς όρους (που μεταξύ μας δεν καταλάβαινα και πολλά) τί πήγε στραβά την τελευταία στιγμή στο firmware του ντάκ κάτι που το πήραν χαμπάρι όταν ήταν ήδη αργά και είχαν διώξει τις πρώτες μονάδες μέσα στην αναμπουμπούλα των εορταστικών ημερών.

Μου είπε μάλιστα οτι μου στέλνει το νέο firmware και το control application για το MacosX και μου υποσχέθηκε οτι όλα θα δουλέψουν άψογα. Μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το οτι κατάφερα να κάνω το ντάκ μου να παίξει σωστά με την μέθοδο που έχω περιγράψει.

Ελπίζω μετά απο αυτό τουλάχιστον να επικρατήσει ηρεμία. Εγώ τουλάχιστον όχι απλά ηρέμησα αλλα καταυποχρεώθηκα..

Αυτά.

Εξαιρετική κίνηση απο την Μυτεκ! Αν ειναι μονο firmware δεν χρειάζεται να γινει τπτ αλλο. Περναμε στην φαση που περιμενουμε εντυπώσεις και διαφορές απο το 192