Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να το κάνω γιατί δεν ξέρω πως. Στο εγγύς μέλλον θα γίνει κι'αυτό. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές-ενδιαφέρον.Σύνδεσε το με το Sony και βάλε μία να κλειδώνει με το ρολόι του Sony κσι μία με του Mytek και δες αν ακούς καμία διαφορά. Το μόνο μέχρι τώρα player που ακουγόταν το ίδιο καλά με το δικό του ρολόι ήταν το Esoteric X-05 του Σωτήρη (Caravan).
Επιτέλους ακούω και dsd. Ακολούθησα τις οδηγίες της Mytek και μετά από πολλά και ίσως λίγη τύχη,τώρα παίζει.
Ναι το θυμάμαι ότι το είχες γράψει κ στο δικό σου νήμα αυτό περί f/w ... αλλά ρωτάω συγκεκριμένα για το direct mode του Α+ σε σχεση με τον f/w οδηγό της mytek...Εγώ με A+, Firewire και mac το χρησιμοποιοώ και λειτουργούν όλα, και το dsd, αρμονικά και απροβλημάτιστα. Mάλιστα και κάποια ψιλοπροβληματάκια που είχα απο την USB2 εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας όταν γύρισα σε fw ενώ το dac απογειώθηκε..
Μπορώ να πώ οτι με το A+ "βρήκα την υγειά μου"..
Φίλε Αstoboy... δεν μου απαντάς! Η μάλλον μου απαντάς για όλα εκτός απο αυτό που ρωτω! Ολα μπορει να λειτουργουν απροβλημάτιστα οπως λες αλλα το direct mode δεν ειναι συμβατό με όλoυς τους dac και όλους τους drivers! Συνηθως λειτουργει με dac που δεν θέλουν driver για να παιξουν όμως υπάρχουν και κάποια που εχουν driver που ειναι direct mode capable! Αυτό ρωτώ...Μα σου είπα λειτουργουν όλα αρμονικά και απροβλημάτιστα. Eπιλέγεις Mytek Firewire σαν Audio Device στο A+, κάνεις drag & drop το sacd image ή τα DSF αρχεία στο A+, πατάς play και πεντε δευτερόλεπτα αργότερα βλέπεις την μαγική λεξούλα στην οθόνη του dac και ακούς μουσική, αυτό ήταν..
Ευχαριστώ nikfor!!!
Τώρα γιατί παίζει Μόνο dsd, αφότου έβαλα τους drivers ? Και τα απλά CD πάει να τα διαβάσει και γυρίζει σε dsd .
Θα το πετάξω...... Εντάξει θα σας πω και πού το πέταξα.
Φίλε Αstoboy... δεν μου απαντάς! Η μάλλον μου απαντάς για όλα εκτός απο αυτό που ρωτω! Ολα μπορει να λειτουργουν απροβλημάτιστα οπως λες αλλα το direct mode δεν ειναι συμβατό με όλoυς τους dac και όλους τους drivers! Συνηθως λειτουργει με dac που δεν θέλουν driver για να παιξουν όμως υπάρχουν και κάποια που εχουν driver που ειναι direct mode capable! Αυτό ρωτώ...
Αν πας στο debug info σου βγάζει directo mode on;
Συγνώμη που επιμένω ...
Τώρα γιατί παίζει Μόνο dsd, αφότου έβαλα τους drivers ? Και τα απλά CD πάει να τα διαβάσει και γυρίζει σε dsd .
Θα το πετάξω...... Εντάξει θα σας πω και πού το πέταξα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.