Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Εχω ξενερωσει με τη ΔΤ HD γιατι ενω το πιανω, δεν εχει ηχο! Και οχι πότε πότε, αλλα παντα! Βασει συντονισμου ειναι στο νουμερο 46 με ονομα Vouli. Η τηλεοραση ειναι Samsung UE32EH6030W . Καμμια ιδεα κανεις τι μπορει να φταιει, και προταση για καποια πιθανη λυση;

Last edited:

κανε ξανα σαρωση των καναλιων φιλε. περιεργο η samsung βεβαια να μην τα ανανεωσε μονη της. καλυτερα πριν να κανεις και μια διαγραφη των καναλιων.

Ευχαριστω για την απαντηση Rascalicon! Θα το δικιμασω :)

Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Εχω ξενερωσει με τη ΔΤ HD γιατι ενω το πιανω, δεν εχει ηχο! Και οχι πότε πότε, αλλα παντα! Βασει συντονισμου ειναι στο νουμερο 46 με ονομα Vouli. Η τηλεοραση ειναι Samsung UE32EH6030W . Καμμια ιδεα κανεις τι μπορει να φταιει, και προταση για καποια πιθανη λυση;
Το ίδιο έκανε και εμένα ο δέκτης μου την ημέρα που άλλαξαν τα κανάλια στα μπουκέτα. Την ημέρα που εμφανίστηκε το ΔΤHD. Δεν άλλαξε αυτόματα τα κανάλια όπως τα έβαλαν αυτοί στα μπουκέτα. Με μία χειροκίνητη αναζήτηση κατέβηκαν τα κανάλια όπως πρέπει. Όπως λέει δηλαδή ο Rascalicon.

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του ήχου εάν είναι DD+ να το αλλάξεις σε Mpeg

Λυθηκε το θεμα με νεο συντονισμο οπως μου προτεινατε :D Βεβαια χαθηκε συχγρονως η λιστα των καναλιων με την σειρα που τα ειχα βαλει, αλλα μικρο το κακο, θα τα ρυθμισω παλι.

Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του ήχου εάν είναι DD+ να το αλλάξεις σε Mpeg

Δεν μου εμφανιζει επιλογες...μονη επιλογη ειναι αυτη (dd+)

Last edited by a moderator:

Η ΔΤ HD έγινε πραγματικό HD κανάλι με ξεχωριστές μεταδόσεις και αξιοπρεπές (στα πλαίσια των Ολυμπιακών) περιεχόμενο.Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική σε ότι άλλο υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή,ακόμη και από το ΔΤ1.Μακάρι να συνεχιστεί.Το Bitrate συνεχίζει να είναι ~12 Mbps?

Last edited:

Το LIVE στο σήμα της ΔΤ HD το προσέξατε; Αυτό που λείπει από τα γραφικά είναι οι Ολυμπιακοί κύκλοι που έβαζε παλιά η ΕΡΤ.

Η EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ HIGH DEFINITION

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται στο παρκέ της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Αυτή την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 21.45, οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση την κρίσιμη αναμέτρηση της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Ο αγώνας Μάλαγα – Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (high definition), από το κανάλι ΔΤ HD.

Η βραδιά αρχίζει στις 21.00 με την pre game εκπομπή και ολοκληρώνεται με το post game στις 23.30, σε παρουσίαση Βαγγέλη Ιωάννου.

Η εικόνα απόψε στη DT HD (Σάλκε - Ρεάλ), μάλλον upscale. Εσεις τι νομίζετε?

Άλλο ένα πραγματικό HD σήμερα ! Βλέπω τον αγώνα στο HD και έχω χορτάσει να πειράζω τις ρυθμίσεις της εικόνας,οπότε κατα λάθος το γυρνάω στην κανονική ΔΤ ! Τρόμαξα !!! :SFGSF8:Πραγματικά ήταν σα να έβλεπα 240p στο youtube! Απίστευτη διαφορά στο μάτι σε άμεση σύγκριση!
Επειδή είμαι μαζόχας,το γυρνάω καπάκι στον ΑΝΤ1 που παίζει μια αισχρή κόπια του "Τρελοπενηντάρη" ! Η καλή μου ανατροφή δε μου επιτρέπει να μιλήσω άλλο...

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

...το γυρνάω καπάκι στον ΑΝΤ1 που παίζει μια αισχρή κόπια του "Τρελοπενηντάρη" !
Κακή κόπια λόγω ότι την κόπια 4:3 την έκοψαν πάνω και κάτω και έφτιαξαν κάτι που να μοιάζει με 16:9.
Έχει όλα τα τεχνουργήματα της πρώτης κόπιας και έχει και θολούρα από το ζουμάρισμα και από την ένωση των fields της εικόνας, της "μετατροπής" σε 16:9.

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Καλησπέρα παιδιά.
Έχει κανένας πρόβλημα σήματος. Πήγα να δω τον αγώνα και τίποτα (ασθενές σήμα). Δεν βλέπω ΔΤ HD και στην αναζήτηση δεν μου τη βγάζει.
Περιοχή Αργυρούπολη.

Και εγω παιδια απο χτες δεν βλεπω ΔΤ HD. Εκανα αυτοματη σαρωση παλι αλλα τιποτα. Δοκιμασα χειροκινητα να κατεβασω την 52 συχνοτητα αλλα εχει 0% σημα. Ξερει κανεις τι παιζει. Εσεις βλεπετε; Ειμαι περιοχη κερατσινι.

Ζωγραφου ειναι ο.κ

Μαρούσι οκ..

Αψογη ποιοτητα στο ΔΤ HD στον αγωνα barcelona-MU.

Τι μπορει να γινεται; Να παιζει στους μισους κ στους αλλους να μην εχει ουτε σημα;

Αψογη ποιοτητα στο ΔΤ HD στον αγωνα barcelona-MU.

Δε θα το λεγα, κακη ευκρινεια και λιγο θορυβος, μαλον μικρο bitrate αφου εχω δει πολυ καλυτερες εικονες επι εποχη ERT HD.

Status
Not open for further replies.