Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Δεν τα πάω καλά με τις ορολογιες αυτές. Αυτό που μάλλον θελω να πω ειναι οτι σε στο ισπανικό εχει μεγαλύτερη αντίθεση. Οπως δηλαδη ηταν η εικόνα επι ΝΕΤ εποχής.

Eιδικά οι εξέδρες, είναι λες και έχει επιβληθεί συσκότιση λόγω αναμονής βομβαρδισμού.
Κάτσε όμως, γιατί σαν να παίρνει μπρος η ομάδα...
Αυτό ειναι και θέμα γηπέδου πιστεύω. Ειναι στα πρότυπα του ΝΒΑ. Δες για παραδειγμα το Brooklyn arena, όπου καλά καλα δεν φαίνεται ούτε ο πάγκος των ομάδων.

Χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω, μαλλον το gamma θέλει διόρθωση στη ΔΤ :)
Για να το λες, κατι θα ξέρεις... :2thumb22sup:
Πάντως κατάλαβες τι θελω να πω. Ειναι άλλωστε χαρακτηριστικό της ΔΤ εποχής.

Δεν μπορεί να γίνει gamma correction, η μάλλον να το πω πιο σωστά, δεν γίνονται διορθώσεις πέρα από το video and chroma levels , στα εισερχόμενα σήματα των σταθμών. Αν βλέπετε διαφορετικές ρυθμίσεις στο gamma, πρέπει να αναζητήσετε αλλού την αιτία και όχι στα εισερχόμενα της DT

Εκτός βέβαια αν η ΔΤ πλέον "στην μετά ΕΡΤ εποχή", στήσει τόσα μηχανήματα και ασχοληθεί με την λεπτομέρεια και μοναδικός της σκοπός είναι να προσφέρει την τελειότητα στον Έλληνα πολίτη...

Last edited by a moderator:

Καλημερα Νικο δεν μπορει να γινει αυτο και το ξερεις καλα ειδικα εσυ να στησεις τοσα μηχανηματα στο hend end και καθε φορα να ρυθμιζεις την αρυθμια που εχει η μεταδοση. Καλυτερα να αφηνεις το προιον οπως εχει για να ξερουμε και ποιος εχει την ευθυνη στο τελος.

Last edited by a moderator:

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα

31/01/2014

21:30

ΔΤ HD

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Upscaled; (αν και δεν με πολύνοιάζει γιατί θα είμαι μέσα)

Σε υψηλή ευκρίνεια αναφέρει το διαφημιστικό τρέιλερ της ΔΤ

Παιδες αν δεν απατομαι, σημερα το δελτιο ειδησεων το μεσημερι ηταν σε HD (μονο οι εικονες απο το στουντιο, με τον παρουσιαστη)
Η διαφορα ηταν εμφανεστατη!

Αυτό είναι ένα απ' τα συν το να έχεις ένα κανάλι HD που να δουλεύει παράλληλα με το SD όλο το 24ωρο κι όχι να δουλεύει σε κάποιες φορές όταν υπάρχουν HD εκπομπές. Είναι λογικό να υπάρχουν εκπομπές που ένα μεγάλο κομμάτι τους είναι uppscaled και κάποιο αμιγές HD. Το ίδιο γινόταν θυμάμαι και σε κάποια δορυφορικά HD κανάλια πριν γίνει όλο το περιεχόμενο του αντίστοιχου SD καναλιού HD.

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Για να δούμε αν τελικά θα έχουμε κανονικό HD σήμερα. Μου φαίνεται περίεργο, διότι δεν ειναι game of the week. Αν το κάνουν πάντως, θα πάρουν πολλούς πόντους απο μένα. Εδώ ολόκληρη συνδρομητικη και της λες ευχαριστώ που δεν μεταδίδει τους αγώνες σε 4:3 black and write, θα κάνει η ΕΡΤ εθελοντική HD παραγωγή;

Σε υψηλή ευκρίνεια μέσα από τη ΔΤ HD οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας θα μεταδίδει καθημερινά η Δημόσια Τηλεόραση τα δημοφιλέστερα αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, μέσα και από τη συχνότητα της ΔΤ HD.

Πέρα από το πολύωρο πρόγραμμα μεταδόσεων από τη ΔΤ, οι δημοσιογράφοι του Αθλητικού Τμήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης θα σχολιάζουν στη ΔΤ HD κάθε μέρα από την Παρασκευή 7 μέχρι και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, από τις 14.00 έως τις 15.00 και από τις 21.00 μέχρι και τις 22.00 τα highlights της ημέρας, σε απευθείας σύνδεση με το κανάλι OBS (Olympic Broadcasting Service), τον επίσημο πάροχο εικόνας των Αγώνων.

www.enimerosi24.gr/101553/οι-χειμερινοί-ολυμπιακοί-αγώνες-του-σ-2

Η τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων παίζει μόνο από τη ΔΤ HD και όχι από τη ΔΤ1

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εγώ απογοητευτικα από την ποιότητα εικόνας HD στο ΟΤΕsport3 και γύρισα στην ΔΤ HD.

Ήμουν σε πελάτη και είδα την εικόνα του οτε, μακράν καλύτερη η της ΔΤ...

Αμέεεε, με το τουφέκι που λένε !!! :flipout:

Status
Not open for further replies.