Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Γινεται προσπαθεια σοβαρη απο τον νεο Γενικο Τεχνικο Διευθυντη αλλα θα δουμε εχει πολυ δρομο ακομα

Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Η εκπομπη απο το στουντιο ηταν HD τα ρεπορταζ ηταν παλια και ηταν SD

Ναι πολύ παλιό το ρεπορτάζ εε; 13 Απριλίου 2014 έγιναν τα γυρίσματα με τη πεζοπορία στη Σύρο!!!!!!!!!!!!

http://www.hikingteam.gr/post/2014/04/07/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%99-%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A6%CE%99%CE%9D%CE%99-%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%91.aspx

22 ημερών παλιά τα γυρίσματα!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Ναι πολύ παλιό το ρεπορτάζ εε; 13 Απριλίου 2014 έγιναν τα γυρίσματα με τη πεζοπορία στη Σύρο!!!!!!!!!!!!

http://www.hikingteam.gr/post/2014/04/07/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%99-%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A6%CE%99%CE%9D%CE%99-%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%91.aspx

22 ημερών παλιά τα γυρίσματα!!!!!!!

Δεν εχεις ιδεα για το ποσο γρηγορα αλλαζει ο σχεδιασμος και οι αποφασειςκαι στο ποσο στο ποδι αποφασιζεται το προγραμμα και ποιες εκπομπες θα συνεχισουν.

Σε 22 μερες μπορει να εχουν αλλαξει ροτα 22 φορες....

Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Πιάνει σε εσάς το NERIT HD; Σε εμένα, μόνο σπασίματα κάνει...

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Πως βλέπετε την εικόνα τις NERIT HD τώρα.. στην εκπομπή eurovision?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Δεν εχεις ιδεα για το ποσο γρηγορα αλλαζει ο σχεδιασμος και οι αποφασειςκαι στο ποσο στο ποδι αποφασιζεται το προγραμμα και ποιες εκπομπες θα συνεχισουν.

Σε 22 μερες μπορει να εχουν αλλαξει ροτα 22 φορες....

Συμφωνώ αλλά δεν λες και παλιό αυτό το ρεπορτάζ, όπως ειπώθηκε κιόλας!

Σε δυο τραγούδια μέχρι τωρα η φωνή του τραγουδιού ήταν σαν να ακουγόταν απο το πηγάδι! Άλλος με το ιδιο πρόβλημα ; Το AC3 audio σας δουλεύει; Εμένα δεν παιζει καθόλου.

όλα Νέκταρ !!!!

Ο ήχος που χάθηκε σε ένα- δύο τραγούδια και ακουγόταν μόνο η μουσική ήταν πρόβλημα της νεριτ; Και εγώ είχα κάποια σπασίματα μέσω nova. Έφταιγε το σήμα;

Στο τραγούδι της Αλβανίας, ακουγόταν σαν να ήταν κλειστό το μικρόφωνο της τραγουδίστριας και πέρναγε η φωνή της απο τα υπόλοιπα μικρόφωνα.
Στο επόμενο μειώθηκε το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Αθήνα...... μια χαρά παίζει...

Και εγώ Ασπρόπυργο είμαι, δεν είμαι και πολύ μακριά. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ τα κανάλια της Digea έχουν στάθμη 70 και ποιότητα 100, τα κανάλια της DT έχουν στάθμη 44 και ποιότητα 30-50. Αυτό αμέσως δεν λέει ότι εκπέμπει σε χαμηλότερη ισχύ;

Τα TV Νέα έγραψαν ότι ήταν πρόβλημα της ΝΕΡΙΤ

Ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision ολοκληρώθηκε και πλέον έχουμε τις πρώτες δέκα χώρες που περνάνε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Ενα φαντασμαγορικό show που μάλλον λόγω ΝΕΡΙΤ δεν ακούσαμε μερικούς τραγουδιστές....Ακούσαμε δυνατά τις δεύτερες φωνές κι οχι τους βασικούς τραγουδιστές .. Απο το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και μετά και για 3 με 4 τραγούδια ο ήχος που έφθανε από την τηλεόραση μας ηταν μέσα απο το στάδιο ..Όπως μας είπαν μάλιστα άνθρωποι μέσα απο την αρένα, στις υπόλοιπες χώρες ακούστηκαν κανονικότατα κατι που μάλλον σημαίνει οτι η ΝΕΡΙΤ είχε το τεχνικό πρόβλημα ή καλύτερα μερικοί στην ΝΕΡΙΤ ξεχάστηκαν να γυρίσουν απο το διαφημιστικό διάλειμμα

http://tvnea.blogspot.gr/2014/05/eurovision-2014_7.html

Από την Αυστριακή τηλεόραση που το παρακολούθησα εγώ και με ήχο Dolby Digital 5.1 μάλιστα, δεν είχε απολύτως κανένα θέμα ο ήχος.

Η ΔΤ HD εκπέμπει κανονικά σε όλη την Ελλάδα ?

Status
Not open for further replies.