Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Πιξελιασματα εχω και σε επίγεια εκπομπή ... Επίσης άθλιο το logo ... Θα παθώ κανα burn in...

Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Κανονικός μου ακούγεται ο ήχος μέσα απο ενισχυτή. Οι σχολιαστές απο το πηγάδι και οι τραγουδιστές απο τη σκηνή :p

Καλύτερα τώρα.
Μεν χαμηλώνουν πολύ τον ήχο του αέρα όταν μιλάνε οι δικοί μας σχολιαστές αλλά με το.που ξεκινά η μουσική δυναμώνουν τον ήχο .
Εικόνα άψογη.

Πάλι τα ίδια με τα book of records.

Re: Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Καλύτερα τώρα.
Μεν χαμηλώνουν πολύ τον ήχο του αέρα όταν μιλάνε οι δικοί μας σχολιαστές αλλά με το.που ξεκινά η μουσική δυναμώνουν τον ήχο .
Εικόνα άψογη.

Αν υπάρχει διαφορά δεν τη βρίσκω ενοχλητική.
Για την εικόνα, συμφωνώ. Δεν βλέπω τα προβλήματα που αναφέρουν τα άλλα παιδιά.

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Το stage και γενικά όλο το στήσιμο φωτογραφίας και φωτισμού είναι από τα πιο εντυπωσιακά από όλες τις euro. Από ήχο μια χαρά μου φαίνεται.

Εγώ από επίγεια και Υμηττό δεν έχω κανένα πρόβλημα στην εικόνα...
και κανένα πρόβλημα με το συγχρονισμό ήχου-εικόνας.
Φαίνεται πως το έψαξαν....

Last edited:

Το δικο μου θεμα με τον ηχο λυθηκε βαζοντας το interconnect στη θεση του σωστα
/facepalm

Η καλή μου παρατήρησε ότι όλες οι τραγουδίστριες και μερικές χορεύτριες φαίνονται σχετικά κοντόχοντρες στο HD, αλλά όχι στο SD. Μάλλον υπάρχει μια μικρή διαφορά στην αναλογία εικόνας.
Ελπίζω του χρόνου να είναι σωστή η μετάδοση...

Πρώτη φορά που δεν πήγαν σε διαφημίσεις ή ήταν η ιδέα μου;

Η καλή μου παρατήρησε ότι όλες οι τραγουδίστριες και μερικές χορεύτριες φαίνονται σχετικά κοντόχοντρες στο HD, αλλά όχι στο SD. Μάλλον υπάρχει μια μικρή διαφορά στην αναλογία εικόνας.
Ελπίζω του χρόνου να είναι σωστή η μετάδοση...[/QUOTE

Και τώρα ειναι σωστή

Την προηγούμενη φορά που έδειξε ανασκόπηση των τραγουδιών (μέσα από παράθυρο) ήταν εμφανής η διαφορά μεταξύ sd και hd. Στην τελευταία ανασκόπηση, όχι.
Τι να πω !

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Το stage και γενικά όλο το στήσιμο φωτογραφίας και φωτισμού είναι από τα πιο εντυπωσιακά από όλες τις euro. Από ήχο μια χαρά μου φαίνεται.

Θα συμφωνήσω. Είναι η πιο εντυπωσιακή οπτικά eurovision που έχω δει.
Επίσης, σήμερα η μετάδοση ήταν άψογη, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στην εικόνα, ούτε στον ήχο...
(Βοήθησε φυσικά και ο νέος ενισχυτής κεραίας που έβαλα την Πέμπτη, με 40db ενίσχυση στα UHF. Διαφορετικά, σιγά μην είχα λήψη της προκοπής από την νεριτ...)

Πάει και το πανηγυράκι της Eurovision...
Ωραία και τώρα αφού πέρασε το μήνυμα, τι; εκλογές για να περάσουν και τα υπόλοιπα μηνύματα..
Τι θα κανει η Νεριτ στις εκλογές; έχει ανακοινωθεί τίποτα για εκπομπές και ζωντανές συνδέσεις;

Έχει σημασία; :flipout: (Λόγω χαμηλής τηλεθέασης, δεν νομίζω να την βλέπουν και πολλοί...)

Όπως ανέφεραν και άλλοι, μέσω nova η εικόνα ήταν φουλ στο πιξέλιασμα. Ειδικά στα πλάνα με έντονη κίνηση και περισσότερες λεπτομέρειες θόλωνε και μεταμορφωνόταν σε μωσαϊκό. Επίσης, ο ήχος ήταν πολύ χαμηλός, ανέβαζα την ένταση της τηλεόρασης αρκετά ψηλά για να ακούγεται καλά. Θετικό το ότι διορθώθηκε το θέμα με τον συγχρονισμό ήχου- εικόνας. Εντυπωσιακή διοργάνωση από τους Δανούς, τα αποτελέσματα δεν τα σχολιάζω (off topic).

Πιο ωραίο το νέο λογότυπο για το HD.

Θέμα γούστου Ανδρέα. Εγώ θα διαφωνήσω. Είναι χοντροκοψια όλο το λογότυπο. Άσε που το crawl στο πανω μέρος της οθόνης έπρεπε να κόβει πριν το HD, αλλά αυτό κόβει στο Ν. Αυτό δείχνει "μαϊμουδιά" Το "HD" είναι πρόσθετο και "εκτός ορίων " του crawl

Για το crawl έχεις δίκιο. Ωστόσο το HD ηταν απο το προηγούμενο logo της ΔΤ και δεν έδειχνε καθόλου όμορφα. Είναι καλύτερο κατ εμέ απο το προηγούμενο αλλά συνολικά συνεχίζει να είναι μέτριο εαν συγκριθεί με τα του εξωτερικού. Επιπλέον λίγο περισσότερο transparency θα βοηθούσε εφόσον είναι και λευκό.

Θα συμφωνήσω για την διαφάνεια (που είναι ανύπαρκτη σε σχέση με το HD). Είναι απαραίτητη. Επίσης μου αρέσει η γραμματοσειρα του HD

Δημοτικα τραγουδια σε HD....
Μια χαρα :)

Attachments

• uploadfromtaptalk1400237371876.jpg
    uploadfromtaptalk1400237371876.jpg
    68.3 KB · Views: 238
Status
Not open for further replies.