Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Ρε παιδιά, ήμαρτον στον τελικό Champions League απόψε. Στο 1ο ημίχρονο, ο ήχος μέσα από το γήπεδο έρχεται τουλάχιστον 1 (!) δευτερόλεπτο νωρίτερα, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε την εξέλιξη της φάσης.
Τι ηλίθιο συναίσθημα κι αυτό! :smash:
Είναι χαρακτηριστικό όταν εκτελούνται φάουλ, κόρνερ κλπ. Ας το διορθώσουν τουλάχιστον στο 2ο!

Και για να μην είμαι άδικος μαζί τους, από το 60' και μετά έχει διορθωθεί! Μάλλον κάποιος διαβάζει ή μας ακούει :award:

Τώρα έχω την εντύπωση οτι μόνο η φωνή των σχολιαστών έρχεται νωρίτερα...

Για την εικόνα θα μιλήσω εγώ και δυστυχώς παλιότερή μου άποψη επιβεβαιώθηκε και χθες. Η εικόνα μόνο HD δεν ήταν, κάκιστη ευκρίνεια μιλώντας πάντα στις 90" που βλέπω εγώ κι όχι στην τηλεόραση που πάντα φαίνεται ωραία η εικόνα, συν ότι η εικόνα είχε ένα πέπλο και μια μουντάδα. Ξαναλέω λοιπόν ότι η καλύτερη εικόνα που έχω δει στη ΔΤ και στη ΝΕΡΙΤ, δεν έχει φτάσει ούτε τη χειρότερη της ΕΡΤHD. Το τι λένε οι αριθμοί για την ανάλυση και το ρυθμό δεδομένων εγώ τα ακούω βερεσέ, η εικόνα της νέας δημόσιας τηλεόρασης που λαμβάνω εγώ στα μάτια μου μόνο υψηλής ευκρίνειας δεν είναι.

Τι έπαθε το "επιμένουμε Ελλάδα" και σταμάτησε την HD μετάδοση; Έβαλα σήμερα το μεσημέρι και η εικόνα ήταν απλά upscaled.

Έτσι εξηγείται. Πάντως, δεν είναι περίεργο που έστω και σε επανάληψη δεν το μεταδίδουν σε υψηλή ευκρίνεια; Άραγε η εγγραφή της εκπομπής γίνεται μόνο σε sd;

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Ναι, όλο και τις εκπομπές πριν-μετά και τους αγώνες ζωντανα σε HD. Oι επαναλήψεις μάλλον θα είναι SD

Last edited:
Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Ναι, όλο και τις εκπομπές πριν-μετά και τους αγώνες ζωντανα σε HD. Oι επαναλήψεις μάλλον θα είναι SD

Oι εκπομπες πριν και μετα τους αγωνες θα ειναι SD και οι αγωνες σε HD

Οκ, αλλά δεν μπορούσαν να έβγαζαν και τις εκπομπές πριν-μετά σε native HD όπως κάνουν στο "επιμένουμε Ελλάδα"; κοντινά στούντιο είναι και μία φορά στα 4 χρόνια έχουμε μουντιάλ.

Και να βλέπουμε τη φάτσα του Πανούτσου σε HD; Άσε καλύτερα! ;)

ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να streamαρει μουντιάλ σε HD, έστω 720, ή τσάμπα ελπίζω?

ναι μέσω webtv.
πχ το τενις σήμερα το streamαρε, όχι HD όμως.

Δείχνει τώρα από αρχείο Γαλλία - Βραζιλία τελικό μουντιάλ.
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει να βλέπουμε ξεχειλωμενό οτιδήποτε είναι από αρχείο και είναι 4:3, χίλιες φορές με μαύρες μπάρες αριστερά - δεξιά παρά αυτό το χάλι... Τι κόμπλεξ είναι αυτό με το 4:3.....

Με νέου τύπου τηλεόραση μπορείς να το ρυθμίσεις σε 4:3 και να έχει μπάρες. Προσωπικά το έβαλα σε ρύθμιση ευρεία zoom χάνω λίγο γήπεδο από τις άκρες αλλά βλέπω σε όλο το πάνελ.

Last edited:

Δεν είναι αυτό το θέμα. Το ξερω οτι μπορώ, όπως και έκανα. Άλλο είναι το νόημα του μηνύματος μου.

Μήπως ξέρει κάποιος ποτέ στην Ροδο θα έχουμε το νεριτ hd μέσω digea;

Status
Not open for further replies.