Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Εχεις δίκιο, το εθεσα λάθος. Εχει διακόψει Νοva, αλλά εχει μπει συνδρομήτρια σε καποιο δορυφορικό πρόγραμμα της Forthnet. Παντως σιγουρα δεν παιρνει σημα απ την κλασσικη κεραια που παίρνω εγώ.

Το ερωτημα παραμενει βεβαια..."μπορω μόνο μεσω πιάτου, κλπ?" Θα περιμενω μεχρι τις 11/7 και θα δω.

Διαισθητικά και μόνο - νομιζω δεν θα αλλάξει κατι. Πρεπει συν Αθηνά (11/7) να κουνησω μαλλον και χειρα. Δηλ. ψαξιμο κατευθυνσης κεραιας, αλλαγη ισως κεραιας με καμμια σοβαρη televes, κλπ

Ιδωμεν...

Mαλλον εχει συνδρομη για τα επιγεια - που θα τα χασει σε λιγο γιατι τα κοβει η Νοβα.

Last edited by a moderator:
Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Δοκίμασε να κάνεις σκανάρισμα στο κανάλι 52 αλλά αναλογικά (και με κεραία) και να μας πεις τι βλέπεις

Tίποτα φίλε μου. Χιόνι...η συχνοτητα 52@722Mhz, απλα δεν υπάρχει. Η ειρωνεία ειναι οτι σήμερα τ απόγευμα, παρατηρούσα, σε όλα τα μαγαζια στο κεντρο Κορωπίου, επαιζαν Νεριτ HD & Νεριτ sports, με εσωτερικές κεραιες σε εξωτερικούς χωρους...

Υπομονη μεχρι 11/7....αν και στο μεταξυ μαλλον θα ρωτησω καναν τοπικό τεχνικό μπας και εχει ξανακούσει την "περιπτωση μου". Αυτο που βαριέμαι φοβερά βεβαια ειναι, όταν ο άσχετος δεν ξερει και σ αρχιζει στα..."στο ρευμα ειναι η TV,....εχεις εγχρωμη ή Μ/Α συσκευη...,κλπ"

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Μα είναι δυνατόν το αδιάφορο παιχνίδι να το δείχνουν στο HD και το παιχνίδι που παίζεται η πρωτιά στο SD???? Μα είναι ποτέ δυνατόν????
Έλεος κύριοι, από προγραμματισμο, βαθιά μεσάνυχτα..
Πολύ θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό της απόφασης.

Δηλαδή πρέπει να βγάλουμε τα μάτια μας;

Ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσουν τους ανόητους προγραμματισμούς. Απ'ότι βλέπω στο πρόγραμμά τους, το Ν HD συνεχίζει κανονικά ως αναμετάδοση του N SPORTS, που φυσικά θα προβάλλει τους μικρότερης σημασίας αγώνες. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το γεγονός πως δεν φαίνεται να σχεδιάζουν την μετάδοση του αυριανού αγώνα της Ελλάδας από το HD. Αν πράγματι συμβεί αυτό, θα είναι απλά ανεκδιήγητοι. Δεν προσθέτω το γεγονός πως όλες τις επαναλήψεις μας τις δείχνουν σε άθλια εικόνα, ενώ τις έχω δει σε HD, σε κανάλια χωρών που ούτε καν το περίμενα. Το ίδιο και οι έκπομπες για το μουντιάλ. Αφού το δοκίμασαν στην ταξιδιωτική τους εκπομπή, τόσο δύσκολο ήταν να εξοπλίσουν το συγκεκριμένο στούντιο με κάμερες υψηλής ευκρίνειας; Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο, σε ένα άκρως σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός.

Οντως μεχρι τωρα φαινεται οτι την εθνικη θα τη δουμε αυριο στο sd!με 2 sd καναλια να δειχνουν μπαλα,το bitrate εχει πεσει τοσο που νομιζω οτι βλεπω μπαλα στον αντ1!

Καλα δε το λες και hd αυτο Νικολή..! :flipout: Μαζι σου παντως, ειναι γελοιο. Παρεπιπτοντως, αυτη τη στιγμη ο solo2 μου λεει αναλυση του Ν HD στον 13Ε 704x576 bitrate 4.8m και στον 9Ε ιδια αναλυση και 3.9m......... Αυτο ειναι καταντια..

ευτυχως που το das erste δειχνει το ολλανδια-χιλη σε υψηλη ευκρινεια και παραλληλα αν μπει γκολ στο αλλο παιχνιδι γυρναει την αναμεταδοση και το δειχνει σε επαναληψη.
θα ηταν δυσκολο να δειχνουν και τους δυο αγωνες στην ιδια οθονη?το πιο σημαντικο παιχνιδι στην οθονη και το δευτερο παιχνιδι σε οθονη μεσα στην κυρια οθονη?

Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Καλα δε το λες και hd αυτο Νικολή..! :flipout: Μαζι σου παντως, ειναι γελοιο. Παρεπιπτοντως, αυτη τη στιγμη ο solo2 μου λεει αναλυση του Ν HD στον 13Ε 704x576 bitrate 4.8m και στον 9Ε ιδια αναλυση και 3.9m......... Αυτο ειναι καταντια..

Σωστό και αυτό, αλλά ως γνωστό, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος
Και τι να κάνω Κωστή, δεν έχω εναλλακτική, οπότε....
Άσε που έχω βάλει PIP τα 2 κανάλια και είναι λες βλέπεις ΣΚΑΙ με ΑΝΤ1

Εδώ δεν λέει ο ένας το αποτέλεσμα του άλλου και σε αναγκάζει να είσαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι, παράθυρο θα έβαζαν?????
Έλα σοβαρέψου, λες και τον άλλο αγώνα τον δείχνει "αντίπαλο" κανάλι....
Δηλαδή και αυτό το απλό δεν μπόρεσε κανένας να το σκεφτεί; εκτός αν τους χαλάει τον ειρμό της μπουρδολογιας τους..

Στο TRT HD το δεύτερο κανάλι ήχου έχει αγγλική περιγραφή. Επίσης δείχνει και το σκορ του αγώνα που παίζει στο TRT 1 HD.

Σε όλες τις μεταδόσεις έχει το TRT επιλογή αγγλικής περιγραφής ή μόνο σήμερα?

Ελπιζω σημερα στον αγωνα της εθνικης να αφιερωσουν λιγο περισσοτερο bandwith στο HD. Όσο και αν προτιμώ την εικόνα του SVT, ειναι αλλη αισθηση η ελληνικη περιγραφη (οσο ανοητη και αν γινεται ανα περιοδους..)

Καλη μας επιτυχια!
Bonus Material

Πολύ μέτρια εικόνα σήμερα

Εγώ το βλέπω στα γερμανικά κανάλια (ZDF, ARD), από έναν αναλογικό δέκτη παίρνω την έξοδο ήχου και με πρόγραμμα καθυστέρησης ήχου το Radio Delay βλέπω τέλεια εικόνα και ελληνικό ήχο.

N HD Ιταλία-Ουρουγουάη σήμερα, SD. Ακόμη και τα γράμματα χρόνος-σκορ, είχαν blur.

Γιάννη, θα διαφωνήσω, ήταν HD, απλά ήταν χαμηλής ποιότητας.

Πολύ μέτρια εικόνα σήμερα

N HD Ιταλία-Ουρουγουάη σήμερα, SD. Ακόμη και τα γράμματα χρόνος-σκορ, είχαν blur.

Μας το κρατάνε για έκπληξη στο βραδινό παιχνίδι !!!! :rip:

Γιάννη, θα διαφωνήσω, ήταν HD, απλά ήταν χαμηλής ποιότητας.

Ο Γιάννης δεν βλέπει από Υμηττό, και μάλιστα νομίζω κοιτάει σε καθρέφτη.. ( Γιάννη με διορθώνεις ) Δεν ξέρω πόσο ρόλο μπορεί να παίζει. Έχει ποστάρει και για κάποια προβλήματα σε παιχνίδια τα οποία εγώ δεν τα είχα.

Στην ψηφιακή μετάδοση δεν έχει σημασία. Αλλά σήμερα είχε μεγάλη συμπίεση αν και HD. Να δουμε bitrate κλπ τώρα στο επόμενο..

Παιδιά από Αίγινα βλέπω (αντανάκλαση), αλλά δε παίζει ρόλο. Δε μιλάω για σήμα ποιότητα/ένταση, αλλά για εικόνα.
Το σήμα και η ποιότητα στα ψηφιακά λένε βλέπεις / δε πλέπεις.
Όλο λοιπόν το παιχνίδι κύλησε κανονικά χωρίς τετραγωνάκια, διακόπές εικόνας κλπ.
Απλώς η εικόνα ήταν θολή.
Όπως λέει κι ο nvianitakis, χαμηλής ποιότητας HD. Έτσι λέμε συνήθως το SD.

Πρέπει να έχει πέσει η ισχύς των πομπών της Νεριτ, λίγο πριν αρχίσει το μάτς της Εθνικής άρχισαν τα κολλήματα και το "Όχι σήμα"
Απο 0% έως 25% .....:motz:
Το γύρισα στο αναλογικό........

Status
Not open for further replies.