Καλε μου φιλε, ετσι οπως εξεταζεις την υποψηφια αγορα σου, δε θα βγαλεις ακρη. Για να σου πει καποιος ποιος απ ολους τους δεκτες ειναι ο καλυτερος, πρεπει να τους εχει ακουσει ολους πραγμα δυσκολο εως απιθανο. Αλλα κ να τους εχει ακουσει θα σου μεταφερει τη δικη του εκτιμηση.
Η πιο ρεαλιστικη αντιμετωπιση ειναι το να "μαζεψεις" σε μια λιστα ολους τους δεκτες που μπορουν να σου εχουν προς ακροαση τα εκαστοτε X καταστηματα, και να ξεκινησεις να ακους εναν εναν. Ετσι το συμπερασμα που θα βγαλεις, σωστο ή λαθος, θα ειναι δικο σου. Μονο τοτε υπαρχει η μεγιστη πιθανοτητα αυτο που αγορασεις πραγματικα να σε ευχαριστησει και να το χαρεις.
φιλικα Tyler.
δεν αντιλέγω, το ξέρω ότι είναι έτσι, το υπόλοιπο σύστημά μου το επέλεξα βάση αυτής της λογικής, αλλά νομίζεις ότι υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει προς ακρόαση τα παραπάνω tuner.!!!!??
Από τους παρακάτω ποιόν θεωρείτε καλύτερο:
Onkyo T-9990
Tanberg 3011A
Audiolab 8000T
Quad FM3
Το Tanberg αν είσαι κοντά, είναι διαθέσιμο προς δανεισμό.
Αν και στο net θα έβρισκες περισσότερους σταθμούς και όλα τα είδη
To 8000T έχει όντως θέμα αξιοπιστίας. Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και αν την πάθεις πάει για πέταμα. Εγώ δεν θα το έπαιρνα, κι ας παίζει εξαιρετικά.
Δεν είναι θέμα αντιπροσώπου. Το ολοκληρωμένο στο οποίο στηρίζεται ο προγραμματισμός του 8000Τ έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και 15 χρόνια. Γι' αυτό λέω ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά...
Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι το tuner της B&K. Ουσιαστικά είναι η βάση στην οποία χτίστικε ο Fanfare. Δεν υπάρχουν πολλά, αλλά κανένας δεν τα ξέρει και τα βρίσκεις φτηνά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.