Να και τα νέα τέλη κυκλοφοριας αυτοκινητων (2010)

Re: Να και τα νέα τέλη...

Οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια λενε....

Καλα κανουν και χτυπανε τα 2λιτρα και πανω .

Οχι τα 2λιτρα ακριβως...
απο 1928 κκ και πανω....
δηλδ για 49 κυβικα, απο 185 θα πρεπει να δωσω 428....

Last edited:

Εφοσον αρχιζουν μετα την κατηγορια 1800 στην οποια υπαγονται αρκετα σοβαρα οικογενειακα αυτοκινητα απο εκει και περα καλα τους κανουν.
Αν δεν εχει κανει το σκ@το του παξιμαδι για να πουλησει μουρη τοτε εχει να τα πληρωσει.

Αν το εχει κανει .....τοτε καιρος να αλλαξει οχημα.

Εφοσον αρχιζουν μετα την κατηγορια 1800 στην οποια υπαγονται αρκετα σοβαρα οικογενειακα αυτοκινητα απο εκει και περα καλα τους κανουν.
Αν δεν εχει κανει το σκ@το του παξιμαδι για να πουλησει μουρη τοτε εχει να τα πληρωσει.

Αν το εχει κανει .....τοτε καιρος να αλλαξει οχημα.

Οχι ρε φιλε, καθολου οπως τα λες δεν ειναι.

Τι παει να πει "καλα τους κανουν" ???????????????????

Ποια η χρηση ενος διλιτρου SUV ?

Γεμισαμε αγροτες.
Δεν είπα ότι χρειάζονται τα SUV. Είπα ότι είναι μια κατηγορία οχημάτων που αρκετός κόσμος ξεπέρασε τον προϋπολογισμό του για να αποκτήσει.

Απάντηση: Re: Να και τα νέα τέλη...

Δεν είπα ότι χρειάζονται τα SUV. Είπα ότι είναι μια κατηγορία οχημάτων που αρκετός κόσμος ξεπέρασε τον προϋπολογισμό του για να αποκτήσει.

Ας πρόσεχε φίλτατε

Συμφωνουμε βρε συ. Δε σε παρανοησα.

Κι εγω αυτο λεω οτι καποτε αυτη η νοοτροπια του " να ξεπερναω τον προυπολογισμο μου για να χαρω εφημερα" πρεπει να κοπει. Αν δεν το κανουμε μονοι μας καλο ειναι να μας το επιβαλλουν.

Οχι ρε φιλε, καθολου οπως τα λες δεν ειναι.

Τι παει να πει "καλα τους κανουν" ???????????????????

Οπως το λεω. Εφοσον κυριε αγοραζεις κατι με γνωμονα και μονο την ευχαριστηση σου αδιαφορωντας αν προκαλεις ρυπους, υπερκαταναλωνεις καυσιμα και οτι αυτα συνεπαγονται ΚΑΛΑ τους κανουν.

Οποιος εχει να διασκεδασει ας τα πληρωσει.

Εγω οταν αποφασισα να παρω οικογενειακο αυτοκινητο γιατι πηρα 1600 και παλι αισθανομουνα τυψεις οτι θα καιω πολλα καυσιμα ?

Συμφωνουμε βρε συ. Δε σε παρανοησα.

Κι εγω αυτο λεω οτι καποτε αυτη η νοοτροπια του " να ξεπερναω τον προυπολογισμο μου για να χαρω εφημερα" πρεπει να κοπει. Αν δεν το κανουμε μονοι μας καλο ειναι να μας το επιβαλλουν.

Οπως το λεω. Εφοσον κυριε αγοραζεις κατι με γνωμονα και μονο την ευχαριστηση σου αδιαφορωντας αν προκαλεις ρυπους, υπερκαταναλωνεις καυσιμα και οτι αυτα συνεπαγονται ΚΑΛΑ τους κανουν.

Εγω οταν αποφασισα να παρω οικογενειακο αυτοκινητο γιατι πηρα 1600 και παλι αισθανομουνα τυψεις οτι θα καιω πολλα καυσιμα ?

Ναθ έχεις δεί ποτέ κανέναν που έχει πραγματικά πολλά χρήματα να έχει τέτοιου είδους ευαισθησίες? Εγώ τουλάχιστον ποτέ!!!
Η λογική τους είναι "παίρνω αυτό που μπορώ και γουστάρω" αδιαφορώντας πλήρως για όλα όσα ανέφερες και για ακόμη περισσότερα...

Φιλικά
Γιώργος.

.....

"Εφοσον κυριε αγοραζεις κατι με γνωμονα και μονο την ευχαριστηση σου αδιαφορωντας αν προκαλεις ρυπους, υπερκαταναλωνεις καυσιμα και οτι αυτα συνεπαγονται ΚΑΛΑ τους κανουν."

Και παλι λαθος τα λες.

Υπαρχουν και αυτοκινητα 2 λιτρων ομως που καινε λιγοτερο απο ενα 1600. Αυτο το ξερεις ?
Ακομα, υπαρχουν αυτοκινητα 2 λιτρων που ειναι φτηνοτερα απο αλλα των 1600. Πρεπει να το ξερεις και αυτο.
Υπαρχουν καποιοι που κανουν 150-200 χιλιομετρα καθημερινα στις εθνικες για να πανε απο το σπιτι τους στην δουλεια τους, και μπορει να προτιμουν ενα 2 λιτρο απο ενα 1200. Και αυτο το ξερεις.

[IΥπαρχουν καποιοι που κανουν 150-200 χιλιομετρα καθημερινα στις εθνικες για να πανε απο το σπιτι τους στην δουλεια τους, και μπορει να προτιμουν ενα 2 λιτρο απο ενα 1200. Και αυτο το ξερεις.

Με το 1200 πάνε και παραπάνε στη δουλειά τους κι επιστρέφουν ασφαλείς, το ξέρουμε κι αυτό.
Συνεπώς η ευχέρεια στη προτίμηση του μεγαλύτερου δηλώνει σχετική οικονομική άνεση μεγαλύτερη.

Κατραπακέησον οθοράιζντ