- 11 September 2008
- 466
Δεν περιλαμβάνει το bonus 150 για 1929 και άνω... :damnyou:
Βαράει στο ψαχνό όσους πήραν SUV...
Εφοσον αρχιζουν μετα την κατηγορια 1800 στην οποια υπαγονται αρκετα σοβαρα οικογενειακα αυτοκινητα απο εκει και περα καλα τους κανουν.
Αν δεν εχει κανει το σκ@το του παξιμαδι για να πουλησει μουρη τοτε εχει να τα πληρωσει.
Αν το εχει κανει .....τοτε καιρος να αλλαξει οχημα.
Δεν είπα ότι χρειάζονται τα SUV. Είπα ότι είναι μια κατηγορία οχημάτων που αρκετός κόσμος ξεπέρασε τον προϋπολογισμό του για να αποκτήσει.Ποια η χρηση ενος διλιτρου SUV ?
Γεμισαμε αγροτες.
Δεν είπα ότι χρειάζονται τα SUV. Είπα ότι είναι μια κατηγορία οχημάτων που αρκετός κόσμος ξεπέρασε τον προϋπολογισμό του για να αποκτήσει.
Δεν είπα ότι χρειάζονται τα SUV. Είπα ότι είναι μια κατηγορία οχημάτων που αρκετός κόσμος ξεπέρασε τον προϋπολογισμό του για να αποκτήσει.
Οχι ρε φιλε, καθολου οπως τα λες δεν ειναι.
Τι παει να πει "καλα τους κανουν" ???????????????????
Συμφωνουμε βρε συ. Δε σε παρανοησα.
Κι εγω αυτο λεω οτι καποτε αυτη η νοοτροπια του " να ξεπερναω τον προυπολογισμο μου για να χαρω εφημερα" πρεπει να κοπει. Αν δεν το κανουμε μονοι μας καλο ειναι να μας το επιβαλλουν.
Οπως το λεω. Εφοσον κυριε αγοραζεις κατι με γνωμονα και μονο την ευχαριστηση σου αδιαφορωντας αν προκαλεις ρυπους, υπερκαταναλωνεις καυσιμα και οτι αυτα συνεπαγονται ΚΑΛΑ τους κανουν.
Οποιος εχει να διασκεδασει ας τα πληρωσει.
Εγω οταν αποφασισα να παρω οικογενειακο αυτοκινητο γιατι πηρα 1600 και παλι αισθανομουνα τυψεις οτι θα καιω πολλα καυσιμα ?
.....
Οπως το λεω. Εφοσον κυριε αγοραζεις κατι με γνωμονα και μονο την ευχαριστηση σου αδιαφορωντας αν προκαλεις ρυπους, υπερκαταναλωνεις καυσιμα και οτι αυτα συνεπαγονται ΚΑΛΑ τους κανουν.
Οποιος εχει να διασκεδασει ας τα πληρωσει.
Εγω οταν αποφασισα να παρω οικογενειακο αυτοκινητο γιατι πηρα 1600 και παλι αισθανομουνα τυψεις οτι θα καιω πολλα καυσιμα ?
[IΥπαρχουν καποιοι που κανουν 150-200 χιλιομετρα καθημερινα στις εθνικες για να πανε απο το σπιτι τους στην δουλεια τους, και μπορει να προτιμουν ενα 2 λιτρο απο ενα 1200. Και αυτο το ξερεις.
Ακρίβυνε και το Johnie το μπλε ρε γμτ.
Από 180 πήγε 200![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.