Re: Να και τα νέα τέλη...
Εγω εχω δει....
Με την δικη σου τωρα λογικη:
_ Αυτος που εχει πραγματικα πολλα χρηματα δεν εχει τετοιου ειδους ευαισθησιες.
_ Αυτος που δεν εχει πολλα χρηματα, εχει τετοιου ειδους ευασθησιες.
Φανταζομαι, οτι δεν ξερεις (ή δεν εχεις ακουσει ποτε) κανεναν που να ηθελε να παρει ενα ακριβοτερο αυτοκινητο απο αυτο που τελικα πηρε, αλλα δεν το πηρε επειδη δεν μπορουσε να πληρωσει τα παραπανω χρηματα και οχι γιατι θα μολυνε παραπανω το περιβαλλον.
Συμφωνουμε βρε συ. Δε σε παρανοησα.
Κι εγω αυτο λεω οτι καποτε αυτη η νοοτροπια του " να ξεπερναω τον προυπολογισμο μου για να χαρω εφημερα" πρεπει να κοπει. Αν δεν το κανουμε μονοι μας καλο ειναι να μας το επιβαλλουν.
Οπως το λεω. Εφοσον κυριε αγοραζεις κατι με γνωμονα και μονο την ευχαριστηση σου αδιαφορωντας αν προκαλεις ρυπους, υπερκαταναλωνεις καυσιμα και οτι αυτα συνεπαγονται ΚΑΛΑ τους κανουν.
Οποιος εχει να διασκεδασει ας τα πληρωσει.
Εγω οταν αποφασισα να παρω οικογενειακο αυτοκινητο γιατι πηρα 1600 και παλι αισθανομουνα τυψεις οτι θα καιω πολλα καυσιμα ?
Ναθ έχεις δεί ποτέ κανέναν που έχει πραγματικά πολλά χρήματα να έχει τέτοιου είδους ευαισθησίες? Εγώ τουλάχιστον ποτέ!!!
Η λογική τους είναι "παίρνω αυτό που μπορώ και γουστάρω" αδιαφορώντας πλήρως για όλα όσα ανέφερες και για ακόμη περισσότερα...
Φιλικά
Γιώργος.
Εγω εχω δει....
Με την δικη σου τωρα λογικη:
_ Αυτος που εχει πραγματικα πολλα χρηματα δεν εχει τετοιου ειδους ευαισθησιες.
_ Αυτος που δεν εχει πολλα χρηματα, εχει τετοιου ειδους ευασθησιες.
Φανταζομαι, οτι δεν ξερεις (ή δεν εχεις ακουσει ποτε) κανεναν που να ηθελε να παρει ενα ακριβοτερο αυτοκινητο απο αυτο που τελικα πηρε, αλλα δεν το πηρε επειδη δεν μπορουσε να πληρωσει τα παραπανω χρηματα και οχι γιατι θα μολυνε παραπανω το περιβαλλον.