ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Κώστας Ποτακίδης seven said:
¨Καλά βρε Γιάννη σε κατάφερε? Κοιτά να δεις που σε είχα και για πρότυπο.
Η ώρα η καλή παιδιά. Και φυσικά περιμένουμε πρόσκληση.
Και τα κάστρα Κωστή μου ,κάποια στιγμή πέφτουν!!!!:violent-smiley-030:

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣΥΝΝΗΜΕΝΑ Η ΜΝΗΜΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ

Last edited:
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στις 22 του μήνα έχουμε Μπάτσελορ.
Θα έρθω.

Να ζήσετε με αρμονία, υγεία και χαρά. Σας έχω εμπιστοσύνη. Θα περάσετε τέλεια γιατί είστε πολύ καλά παιδιά και τα δύο.

Φιλιά.

Μπραβο παιδια. Σας ευχομαι τα καλυτερα !

Και καλους απογονους !!!

Κώστας Ποτακίδης seven said:
¨Καλά βρε Γιάννη σε κατάφερε? Κοιτά να δεις που σε είχα και για πρότυπο.
Η ώρα η καλή παιδιά. Και φυσικά περιμένουμε πρόσκληση.

Δες το πρώτο post Κωστή. Σκεφτήκαμε ότι αν αρχίζαμε να τις στέλνουμε προσωπικές δε θα είχαμε τελειωμό! Είμαστε και λαός εδώ μέσα, πανάθεμά μας!

Όσο για το αν τον κατάφερα... ο ίδιος άλλα λέει στο συννεφάκι. :flipout:

Απάντηση: Re: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στις 22 του μήνα έχουμε Μπάτσελορ.
Θα έρθω.

Να ζήσετε με αρμονία, υγεία και χαρά. Σας έχω εμπιστοσύνη. Θα περάσετε τέλεια γιατί είστε πολύ καλά παιδιά και τα δύο.

Φιλιά.
Λέω να κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι, μέχρι Ολλανδία.Είναι κανείς μέσα;

Πω πω!! Έχω χάσει επεισόδια!
Γίνομαι κουμπάρα και τό χουν μάθει όλοι (εγώ το ήξερα πριν, αλλά σιγά μη σας τό 'λεγα! Πριτς!! )

Όσο για την άλλη κουμπάρα, επειδή ο Γιάννης και η Άννα δε φημίζονται για τις στροφές του μυαλού τους και έχουν τάσεις Alzheimer (πώς φαίνεται πόσο τους αγαπάω, ε;;:blush: ), είπαμε να τους διευκολύνουμε και βρήκαμε άλλη μία Ελένη, να μην μπερδεύονται τα παιδιά με δύο διαφορετικά ονόματα...
Μόνο που έχουμε άλλο πρόβλημα τωρα. π.χ. λέει ο ένας ''ηρθε η κουμπάρα" "ποιά κουμπάρα;" λέει ο άλλος "Η Ελένη" κάνει ο πρώτος, ε εννοείται λέει ο άλλος "ποιά Ελένη" και για να μη συνεχίσω με το άλλο εύηχο και ομοιοκαταληκτικό στιχάκι, ο διάλογος κάθε φορά τους μπερδεύει οπότε δωρο άδωρον....

Θέλω επίσης εδώ στο φόρουμ να καταθέσω κι εγώ ότι είμαι πολύ συγκινημένη που θα συμβάλλω στην ένωση αυτών των δύο ανθρώπων γιατί είναι πολύ καλά παιδιά κι ας μετακομίσανε στου διαόλου τη μάνα και αξίζει ο καημένος ο Κλουζώ μία μαμά και έναν μπαμπά χωρίς να το λένε ξώγαμο και να το κοροιδεύουν τα άλλα παιδάκια ε... σκυλάκια ήθελα να πω της γειτονιάς..
:frown:
Γι αυτό και τους εύχομαι και καλούς απογόνους, γιατί ο δόλιος ο Κλουζώ καλά χρυσά τα περνάει αλλά νιώθει μοναξιά χωρίς αδερφάκι. Ελπίζω να του κάνετε ένα γατάκι!!!:Banane0:

Α, και να μην ξεχάσω 23 Σεπτεμβρίου να είμαι εκεί!..:chinscratch:

Elena K said:
Πω πω!! Έχω χάσει επεισόδια!
Γίνομαι κουμπάρα και τό χουν μάθει όλοι (εγώ το ήξερα πριν, αλλά σιγά μη σας τό 'λεγα! Πριτς!! )

Όσο για την άλλη κουμπάρα, επειδή ο Γιάννης και η Άννα δε φημίζονται για τις στροφές του μυαλού τους και έχουν τάσεις Alzheimer (πώς φαίνεται πόσο τους αγαπάω, ε;;:blush: ), είπαμε να τους διευκολύνουμε και βρήκαμε άλλη μία Ελένη, να μην μπερδεύονται τα παιδιά με δύο διαφορετικά ονόματα...
Μόνο που έχουμε άλλο πρόβλημα τωρα. π.χ. λέει ο ένας ''ηρθε η κουμπάρα" "ποιά κουμπάρα;" λέει ο άλλος "Η Ελένη" κάνει ο πρώτος, ε εννοείται λέει ο άλλος "ποιά Ελένη" και για να μη συνεχίσω με το άλλο εύηχο και ομοιοκαταληκτικό στιχάκι, ο διάλογος κάθε φορά τους μπερδεύει οπότε δωρο άδωρον....

Θέλω επίσης εδώ στο φόρουμ να καταθέσω κι εγώ ότι είμαι πολύ συγκινημένη που θα συμβάλλω στην ένωση αυτών των δύο ανθρώπων γιατί είναι πολύ καλά παιδιά κι ας μετακομίσανε στου διαόλου τη μάνα και αξίζει ο καημένος ο Κλουζώ μία μαμά και έναν μπαμπά χωρίς να το λένε ξώγαμο και να το κοροιδεύουν τα άλλα παιδάκια ε... σκυλάκια ήθελα να πω της γειτονιάς..
:frown:
Γι αυτό και τους εύχομαι και καλούς απογόνους, γιατί ο δόλιος ο Κλουζώ καλά χρυσά τα περνάει αλλά νιώθει μοναξιά χωρίς αδερφάκι. Ελπίζω να του κάνετε ένα γατάκι!!!:Banane0:

Α, και να μην ξεχάσω 23 Σεπτεμβρίου να είμαι εκεί!..:chinscratch:
Εμείς μετακομίσαμε στου διαόλου τη μάνα, η εσύ που έχεις κάνει τα Παρίσια Καλλιθέα-Πικέρμι;!!!!:music-smiley-005:

Καλά ρε...

...είμαστε σοβαροί; Σχεδόν 50 νοματαίοι γράψατε, και όλοι το ρίξατε στις ευχές, στα ζαχαρωτά και στις Μπαρμπι-ευχές; :beee:

Μόνο ο Eki_65 και ο Κώστας ο Ποτακίδης επέδειξαν συναδελφική αλληλεγγύη και "τα χώσανε" στο Νανόπουλο, αποδεικνύοντας το αυτονόητο: οι πραγματικοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται... :violent-smiley-008:

Τεσπα, τι να κάνουμε, εκεί που φτάσαμε και αφού πρέπει να καταπιεί το φαρμάκι ετούτο (βλέπε: Αννα) θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να συμπαρασταθούμε στο παλικάρι (κλούβια αυγά, σάπιες ντομάτες, χαλίκια στο ρύζι, ξέρετε τώρα) στην πιο κρίσιμη ώρα της ζωής του. :damnyou:

Αντε ρε Γιάννη, γερά βρε: πού ξέρεις, μπορεί ο γάμος να τη στρώσει... -bye-

Απάντηση: Καλά ρε...

Σπύρος Κωστόπουλος said:
...είμαστε σοβαροί; Σχεδόν 50 νοματαίοι γράψατε, και όλοι το ρίξατε στις ευχές, στα ζαχαρωτά και στις Μπαρμπι-ευχές; :beee:

Μόνο ο Eki_65 και ο Κώστας ο Ποτακίδης επέδειξαν συναδελφική αλληλεγγύη και "τα χώσανε" στο Νανόπουλο, αποδεικνύοντας το αυτονόητο: οι πραγματικοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται... :violent-smiley-008:

Τεσπα, τι να κάνουμε, εκεί που φτάσαμε και αφού πρέπει να καταπιεί το φαρμάκι ετούτο (βλέπε: Αννα) θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να συμπαρασταθούμε στο παλικάρι (κλούβια αυγά, σάπιες ντομάτες, χαλίκια στο ρύζι, ξέρετε τώρα) στην πιο κρίσιμη ώρα της ζωής του. :damnyou:

Να και ένας πραγματικός φίλος...είμαι σίγουρος ότι θα σταθείς στο πλευρό μου και στην συνέχεια.....:grandpa:

Σπύρος Κωστόπουλος said:

Πάντα γλυκύτατος ο κυρ-Σπύρος μας! Με την καλή την κουβέντα στο στόμα!

Πέρνα, καλέ μου, από τη Νέα Μάκρη στις 23 του Σεπτέμβρη, να παίξουμε μπουμπουνιεροπόλεμο!

ANNA said:
Πάντα γλυκύτατος ο κυρ-Σπύρος μας! Με την καλή την κουβέντα στο στόμα!!

Παιδιά ( Γιάννη – Άννα) τον Σπύρο να τον ακούτε , είναι παλιός στο κουρμπέτι που λέγετε γάμος και τα σχετικά. Είναι βέβαια και κάποιας ηλικίας όπως να το κάνουμε.