Να παρω dac και εγω η δεν μου χρειαζεται?

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις χρησιμες αποψεις σας και για τα <<φωτα>> σας,επι του προκειμενου μια χαρα το απολαμβανωτο δικαναλο συστηματακι μου και ειμαι τα μαλλα ευχαριστημενος(απλα παντα προσπαθουμε ιδιως εμεις που δεν μας περισσευουν πια φραγκα παιδια γαρ φοιτητες,δανεια και δεν ξερω γω τι αλλο,να την ψιλοψαξουμε οικονομικα τεσπα)
αυτο παντως που θα κανω ειναι να παραγγειλω αυτο το usb dac uca 222 καπως ετσι για να το συνδεσω στο λαπτοπ

να εισαστε παντα καλα ολοι με υγεια,ευχαριστω πολυ.

εγώ θα προσθέσω κάτι ακόμα:
όταν έρχεται κάποιος και ρωτάει εδώ: παιδιά ακούω για dac...μήπως χρειάζεται να πάρω ένα? η απάντηση είναι όχι να μην πάρεις.
Όταν καν δεν ξέρεις τι είναι, δεν έχεις ασχοληθεί, δεν έχεις ψάξει, δεν έχεις κατασταλάξει τι λάθος είναι στον ήχο του Player σου (που έχει μέσα του dac), κοινώς δεν ξέρεις γιατί πράγμα ρωτάς, και οι πιθανότητες να ...καταλήξεις με λάθος αγορά με τις 1000 προτάσεις που θα ακούσεις είναι μεγάλη.

Γι αυτό κάθεσαι, διαβάζεις διαβάζεις και όταν καταλήξεις κάπου ....τότε ρωτάς.
Ν' αγιάσει η πέννα σου (ή μάλλον το πληκτρολόγιο σου), Ώ Σοφέ Γέρον! :grandpa:

εγώ θα προσθέσω κάτι ακόμα:
όταν έρχεται κάποιος και ρωτάει εδώ: παιδιά ακούω για dac...μήπως χρειάζεται να πάρω ένα? η απάντηση είναι όχι να μην πάρεις.
Όταν καν δεν ξέρεις τι είναι, δεν έχεις ασχοληθεί, δεν έχεις ψάξει, δεν έχεις κατασταλάξει τι λάθος είναι στον ήχο του Player σου (που έχει μέσα του dac), κοινώς δεν ξέρεις γιατί πράγμα ρωτάς, και οι πιθανότητες να ...καταλήξεις με λάθος αγορά με τις 1000 προτάσεις που θα ακούσεις είναι μεγάλη.

Γι αυτό κάθεσαι, διαβάζεις διαβάζεις και όταν καταλήξεις κάπου ....τότε ρωτάς.

μεγαλε μου να σου πω κατι? επειδη εσυ ασχολεισαι με τον ηχο γενικα και εισαι ειδημων δεν σημαινει οτι και οι αλλοι εχουν τις δικες σου γνωσεις ετσι?τωρα οταν καποιος ερχεται εδω σημαινει πως ερχεται για να παρει καποιες γνωμες απο ειδικους ,αν εσυ βαριεσαι να απαντησεις η δεν γουσταρεις ειναι δικαιωμα σου,αλλωστε γιαυτο ειναι το φορουμ εδω για να βοηθαει και να κατευθυνει ή κανω λαθος
και βεβαια που ξερεις εσυ αν εγω δεν εχω ψαξει δεν εχω ασχοληθει η δεν εχω διαβασει,ελεοςςςςςςς

δεν ειναι τροπος αυτος να μιλας ετσι και εισαι και moderator

Last edited:
φταιω εγω που σου απαντησα.

βοηθεια σου εδωσα ρε μεγαλε...
(10 χρονια εδω μεσα δεν κανω τιποτα αλλο).
αμα δεν μπορεις να το καταλαβεις προβλημα σου.
το τι εχεις διαβασει και ποσο εχεις ασχοληθει κανει μπαμ απ τα γραφομενα σου.

και οι μαγκικες προσφωνησεις κομμενες.
δεν με ξερεις κι απο χτες.
μια χαρα σου μιλησα.

Και ομως φιλε Μικρασιατη ο Υπερηχας εχει point, και ας μην το καταλαβες.

Σε μια ερωτηση "Να παρω dac και εγω η δεν μου χρειαζεται? " η πιο σωστη απαντηση,για το δικο σου συμφερον και το εννοω, ειναι "Οχι μην παρεις, προφανως δεν σου χρειαζεται, εκτος αν εχεις ορεξη να χαλασεις χρηματα."

Για να δεις αν τελικα θα σου χρειαστει μια τετοια συσκευη, βρες ενα φιλο που εχει και δοκιμασε μια, μην αγορασεις.

Και αν δεις οτι καταλαβαινεις διαφορα, προχωρα το σιγα σιγα, αν οχι, παλι κερδισμενος εισαι.

φταιω εγω που σου απαντησα.

βοηθεια σου εδωσα ρε μεγαλε...
(10 χρονια εδω μεσα δεν κανω τιποτα αλλο).
αμα δεν μπορεις να το καταλαβεις προβλημα σου.
το τι εχεις διαβασει και ποσο εχεις ασχοληθει κανει μπαμ απ τα γραφομενα σου.

και οι μαγκικες προσφωνησεις κομμενες.
δεν με ξερεις κι απο χτες.
μια χαρα σου μιλησα.

μεγαλε(δεν ειναι μαγκικη προσφωνηση),ξερω οτι βοηθας δεν ειμαι χτεσινος στο φορουμ ασχετα αν εχω λιγα ποστ,καλη καρδια αλλα μην υποτιμας και μην μιλας ετσι απαξιωτικα,νασαι καλα παντως για την βοηθεια και την δικη σου και των αλλων παιδιων,ευχαριστω.

κακως το παρεξηγεις
δεν υπαρχει απαξιωση.
λεω: οταν ερχεται καποιος...
γενικα μιλαω και απροσωπα με αφορμη το ερωτημα σου.

τελος παντων. εληξε..

Απάντηση: Re: Να παρω dac και εγω η δεν μου χρειαζεται?

μεγαλε(δεν ειναι μαγκικη προσφωνηση),ξερω οτι βοηθας δεν ειμαι χτεσινος στο φορουμ ασχετα αν εχω λιγα ποστ,καλη καρδια αλλα μην υποτιμας και μην μιλας ετσι απαξιωτικα,νασαι καλα παντως για την βοηθεια και την δικη σου και των αλλων παιδιων,ευχαριστω.

Ειρήνη υμίν! Αν μου επιτρέπεται η μεσολάβηση, δεδομένου ότι σε τούτο το φόρουμ καθένας είναι η εικόνα που δημιουργεί σταδιακά με τη συνεισφορά του, θα έλεγα ότι ο supersonic κάθε άλλο παρά υποτιμητικός και απαξιωτικός ήταν. Προσπάθησε να σε αποτρέψει από μια ενδεχόμενη λανθασμένη, κατά τη γνώμη του, κίνηση, εκφραζόμενος με οικείο ύφος, δικαιολογημένο μεταξύ μελών μιας τέτοιας συνεργατικής ομάδας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης. Ας κρατήσουμε την ουσία, δηλ. τη συζήτηση για τα μηχανήματα και την καλή προαίρεση όσων γνωρίζουν να βοηθούν δωρεάν εμάς τους λιγότερο γνώστες.