Οχι.
Αυτο που θα μπορω να σας πω αυτην την στιγμη (εχω το βασικο concept, και οχι ολοκληρωμενο το σχεδιο), ειναι οτι υπολογιζω οτι για 2 ηχεια 40Χ23Χ36, θα χρειαστω περιπου 3,5 τετραγωνικα mdf παχους 20mm ....
Oτι θα μπλεξω, θα μπλεξω. Το μονο σιγουρο.
Αυτο που παιζει ειναι αν θα ειναι εκτρωμα (οποτε θα παει για τζακι) ή υπεροχο. Ετσι και ετσι δεν παιζει.
Και φυσικα αν τελικα θα παιζει μουσικη, ή θα ακουγεται σαν να κοπανανε τετζερια...
Δεν πρέπει να ξεκινήσεις από το μεγεθος των μεγαφώνων και το δεδομένο των δρόμων
Ξεκινα να μας λες για τον ενισχυτή, το χώρο (σε μορφή και τετραγωνικά), τις προτιμήσεις και τα ακούσματα
και φυσικά το κόστος
Το τι ακριβως θελω να φτιαξω μου ειναι μαλλον αδυνατον να το απαντησω, πολυ απλα, επειδη δεν ξερω το θελω να φτιαξω...
Το μοναδικο που εχω στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη ειναι το σχεδιο (στο περιπου) και το μεγεθος (επισης στο περιπου).
Θα αρχισω την κατασκευη του, και στην πορεια, θα βρουμε τι ειναι το σωστο για να βαλουμε (μεγαφω, κρος κλπ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.