λογικα ο ax-497 ειναι ο rx-497 χωρις τον δεκτη. Δεν εχω ακουσει ουτε τον ενα ουτε τον αλλο. Ο 797 ειναι αλλος ενισχυτη, περισσοτερα watt κτλπ
ακουσε τους αν θες και τους δυο και πες μας την γνωμη σου
Λάθος... οι ΑΧ έχουν 10 Watt παραπάνω από τους αντίστοιχους RX. Αν και όλη η οικογένεια ΑΧ - RX έχει συμπαθητική απόδοση, ο 797 είναι κελεπούρι για τα λεφτά του. Αρκετά δυνατός ώστε να οδηγεί 2 12" woofer στα όρια της αντοχής μου.
Για τα αυτιά μου... ο μόνος ενισχυτής που δίνει τα πρίμα που ήθελα (στους άλλους μου φαίνονταν λίγο πιο τονισμένα). Σε όσες ακροάσεις έκανα, σε σύγκριση με αντίστοιχους denon, pioneer, advance (εκείνες οι βελόνες χάρμα, γιατί της καταργήσαμε στους νέους ενισχυτές?), harman, πάντα κατέληγα να χαλβαδιάζω ένα yamaha (αν και μου έμεινε παράπονο ότι δεν δοκίμασα μερικούς NAD όσο θα ήθελα)
Και για την παρατήρηση παραπάνω ότι είναι ιδανικός για mp3 χαμηλότερου bitrate θα συμφωνήσω απόλυτα, μέχρι και το crystalizer της x-fi έκλεισα.
Το ραδιόφωνο απλά δώρο... ("Βάλε μπρος, Βάλε μπρος" που λέει κι η διαφήμιση του ΙΚΕΑ)
Ναι έχει είσόδους video που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ (ποιος παίζει με composite σήμερα...)
Ναι έχει pre-out και main-in (αλλά ποιος θα τον πάρει μόνο για προ ή τελικό? μόνο για κάποιο equalizer...)
Ναι έχει sub pre-out (αλλά τι νόημα έχει αν δεν κόβει συχνότητες από τα ηχεία, δηλαδή έχει για μπασοκέφαλους σαν εμένα :2thumb22sup

...
(βέβαια τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τους άλλους ραδιοενισχυτές της κατηγορίας...)