Nagaoka JT555

Καλά το φαντάζομαι!
Οχι δεν εχω τιποτα!
Δάφνη μενω!
Μιχάλη ευχαριστώ εκ των προτέρων αν υπονοείς οτι μπορεί και να ρθεις για βοήθεια, αλλά προς ωρας μάλλον εχω αξασφαλήσει την βοήθεια απο εναν άλλο φιλο εκτός φορουμ... αν τυχον δεν μπορέσει θα σου πω... αν θες και μπορείς!!!

Α, το εξτρα βαριδάκι που λέγαμε πιο πανω δεν ήταν στη συσκευασια!!! :( (Κατσαβιδάκι, βιδες, εντυπα οκ)
Επίσης το κουτάκι δεν ηταν σφραγισμένο... οχι οτι η κεφαλή δεν δείχνει καινουρια... απλά το αναφέρω!! Στους άλλους που την εχουν πάρει ήταν;;
Λέω να στειλω ενα mail στον Ιταλό να δουμε τι θα μου πει...

Καλά το φαντάζομαι!

Και δεν έχεις φανταστεί τίποτα ακόμη...
Είναι πολύ καιρός που τα πήρα αλλά αν θυμάμαι καλά θέλεις κανένα 150άρι για ένα φτηνό σετάκι προτράκτορ - ζυγαριά - αλφάδι...

Για αυτό σου είπα, δεν αξίζει να τα πάρεις, θα περνούσα άμα είναι να σου τη ρυθμίσω εγώ.

Α, το εξτρα βαριδάκι που λέγαμε πιο πανω δεν ήταν στη συσκευασια!!! :(

Patafix! :flipout:

Είναι πολύ καιρός που τα πήρα αλλά αν θυμάμαι καλά θέλεις κανένα 150άρι για ένα φτηνό σετάκι προτράκτορ - ζυγαριά - αλφάδι...

Για αυτό σου είπα, δεν αξίζει να τα πάρεις, θα περνούσα άμα είναι να σου τη ρυθμίσω εγώ.

Patafix! :flipout:

OK... αν είναι θα σου πω!
Ευχαριστώ!!

Ε τι τωρα ημίμετρα; Patafix standard... :)))))))))))))

Ε όχι και 150 ευρώ! Σιγά τα εργαλεία!

ψηφιακή ζυγαριά

προτράκτορας

αλφάδι βρίσκεις σε οποιοδήποτε μαγαζί με εργαλεία για 1 ευρώ

:flipout::flipout::flipout:

Οκ... Αυτά δεν τα είχα δει!
Εχω για προτράκτορ ένα ματσούκι σα το γεφύρι της Άρτας...
Βέβαια το κατά πόσο θα είναι σωστή η μέτρηση που θα κάνει η ζυγαριά που λες δεν ξέρω... Μην οργώσουμε κανένα δίσκο και ψάχνουμε μετά σπόρους να φυτέψουμε!

Εχω μιά τέτοια, μην ανησυχείς για την ακρίβεια της μέτρησης. Μέτρησα ένα κέρμα του 1 λεπτού, βγάζει ακριβώς 2,3 γρ. οπότε είμαστε εντάξει. Μόνο τους ελάττωμα είναι ότι δεν είναι αντιμαγνητικές, οπότε δεν κάνουν για κεφαλές MC, αλλά αυτό στην προκειμένη περίπτωση δεν ενδιαφέρει.

:flipout::flipout::flipout:

Οκ... Αυτά δεν τα είχα δει!
Εχω για προτράκτορ ένα ματσούκι σα το γεφύρι της Άρτας...
Βέβαια το κατά πόσο θα είναι σωστή η μέτρηση που θα κάνει η ζυγαριά που λες δεν ξέρω... Μην οργώσουμε κανένα δίσκο και ψάχνουμε μετά σπόρους να φυτέψουμε!

Παντως μια φτηνη ζυγαρια που πηρα καποτε εδειχνε σχεδον το διπλασιο βαρος απο μια αλλη που εχω.Διασταυρωνοντας το αποτελεσμα και των δυο συγκρινοντας το με την SHURE (οχι ψηφιακη),η ακριβη ηταν σχεδον η ιδια με την shure.

Ο προτράκτορας του vinylengine τζάμπα. Διαλέγεις όποιον σου κάνει καλύτερα και παίρνεις.

Όσον αφορά τη ζυγαριά, Shure SFG-2 rules!

Συν τον test record από το Hi-Fi News και είσαι τζετ.
Κάπου 50-60 ευρώ όλα μαζί.

Εδώ και λίγη ωρα η Nagy εχει μπει στο Dualaακι!! :a0210:
Το θέμα είναι οτι ο φίλος που με βοήθησε να την τοποθετήσουμε δεν είχε και πολύ καλή ζυγαριά με αποτέλεσμα το βαρος αναγνωσης και κατ' επέκταση το antiskating να είναι λίγο στο περίπου...
Προς ώρας δεν έχω βάλει καθόλου εξτρα βάρος στον βραχίωνα...

Μιχάληηηηηη ακους; :) :)

Ερώτηση σε όσους την έχουν: Το προστατευτικό πλαστικό της βελόνας είναι και σε εσάς πολύ κοντά στον δίσκο; Σε εμένα απέχει κάπου ενα χιλιοστό απο την επιφάνεια του δίσκου... είναι φυσιολογικό;

Πάντως ακόμα και τώρα η βελτίωση είναι μεγάλη πιο συγκεκριμένα οταν παίξει λίγες μερες... στις πόσες ωρες θεωρείται στρωμένη;

εφ όσον δεν ακουμπάει στο δίσκο, ας είναι και μισό.

μετά τις 50...ίσως

μετά τις 50...ίσως

ΟΚ... πάντως πρέπει να βρω μια καλή ζυγαριά!
Ναι απο οτι είδα και σε προηγούμενα ποστ 50 τις θέλει...

Πάντως ωραίο πράμα το πικαπ... :)
Που να είχα και κανενα πιο σοβαρό σετ-απ!!

ζήσε λίγο μαζί του και το ξανα-αναθεωρείς προς τα πάνω μετά από κανα εξάμηνο...

μετά τις 50...ίσως

το έπαιξα έξυπνος και το αφαίρεσα... Μήπως έχω κάνει λάθος?
πάντως έχω πολύ έντονο θόρυβο επιφανείας, δεν έχω καταφέρει να την παίξω πολλές ώρες αλλά η βελτίωση κάπου κοντά στις 50 ήταν αρκετή...

το έπαιξα έξυπνος και το αφαίρεσα... Μήπως έχω κάνει λάθος?
πάντως έχω πολύ έντονο θόρυβο επιφανείας, δεν έχω καταφέρει να την παίξω πολλές ώρες αλλά η βελτίωση κάπου κοντά στις 50 ήταν αρκετή...

Οταν το αφαιρεσες διορθωσες το βαρος αναγνωσης;

Οταν το αφαιρεσες διορθωσες το βαρος αναγνωσης;

Έβγαλα το πλαστικάκι από την αρχή, αλλά τώρα που το σκέπτομαι χρησιμοποιώ τα στοιχεία του κατασκευαστή... δηλαδή βρήκα ισορροπία στον βραχίονα και μετά γύρισα το βαρίδι ακριβός στα γραμμάρια που έγραφε το manual της Nagy..
Νομίζω πως είναι σωστό.. Μάλλον είναι ώρα να αγοράσω ζυγαριά...