Nagaoka JT555

αδερφέ DomieMic65

δεν ξέρω αν θα σε βοηθούσε κάτι τετοιο, αλλα αν κάποια στιγμή βρεθούμε τελικά, μπορώ να σου φέρω μια εισαγωγή κεφαλή clearaudio που έχω και κάθετε για να την βάλεις πάνω και να δεις αν κάθετε και αυτή στραβά. (σορρυ δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα οπότε ίσως να μην έχει νόημα αυτό που λέω).

πάρα πολύ σωστή κίνηση αγαπητέ μου

στο νήμα που είχες ανοίξει "Verdier Platine or SME 20/2" ήθελα να σου να επιλέξεις το Verdier μόνο και μόνο επειδή μπορούσες να βάλεις 2 βραχίονες αλλά μιας και ζητούσες γνωμη απο οποιον είχε προσωπικη εμπειρα από τα παραπάνω, είπα να μην γράψω τελικά.
Ευχαριστω Κωστα
Ετοιμαζω και ενα special MM phono 2 σταδιων με μπαταριες ε να την υποστηριξουμε καλα και αυτη να μην την εχουμε παραμερισμενη
ειπαμε να βγαζει τα δυσκολα αλλα με αξιοπρεπη τροπο

αδερφέ DomieMic65

δεν ξέρω αν θα σε βοηθούσε κάτι τετοιο, αλλα αν κάποια στιγμή βρεθούμε τελικά, μπορώ να σου φέρω μια εισαγωγή κεφαλή clearaudio που έχω και κάθετε για να την βάλεις πάνω και να δεις αν κάθετε και αυτή στραβά. (σορρυ δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα οπότε ίσως να μην έχει νόημα αυτό που λέω).

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα ... δεν νομίζω να χρειαστεί... ασε που το βάλε βγάλε κεφαλές δεν είναι και το φόρτε μου. :)
Αν δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα αλλιώς θα σου πώ!!

...ε να την υποστηριξουμε καλα και αυτη να μην την εχουμε παραμερισμενη
η Nagaoka θα αισθάνεται όπως ένας πιτσιρικάς που επαίζε μπάλα στον Εθνικό και βρέθηκε ξαφνικά στην Μπάρτσα για να κάνει καμία αλλαγή στον Μέσι.

Τελικά μάλλον ειναι όλα οκ... με μπέρδευε το προστατευτικό της βελόνας το οποιο είναι πολύ κοντά στον δισκο οταν παίζει το πικαπ... έπαιξα και λίγο με το antiskating και πλεόν η βελόνα δειχνει οκ...
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες παιδιά!!!!

Τελικά μάλλον ειναι όλα οκ... με μπέρδευε το προστατευτικό της βελόνας το οποιο είναι πολύ κοντά στον δισκο οταν παίζει το πικαπ... έπαιξα και λίγο με το antiskating και πλεόν η βελόνα δειχνει οκ...
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες παιδιά!!!!

άντε βρε Μιχάλη και μας τρόμαξες! Μου φαίνεται ότι σε πείραξε η υπερβολική ενασχόληση με τα ντακ, τα μακ, τα μανταλάκια και τα άλλα ψηφιακά πράματα του διαόλου. :grandpa:

άντε βρε Μιχάλη και μας τρόμαξες! Μου φαίνεται ότι σε πείραξε η υπερβολική ενασχόληση με τα ντακ, τα μακ, τα μανταλάκια και τα άλλα ψηφιακά πράματα του διαόλου. :grandpa:

:flipout::flipout:

Ναι μάλλον τα παρουσίασα πολύ μαυρα τα πράγματα!!
Πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα ήθελα να ρίξει μια ματιά και κάποιος άλλος που ξέρει πεντε πράγματα παραπάνω απο μενα ...
99% είναι οκ η κεφαλή αλλά αφου εγραψα το χθεσινό post παρατήρησα το εξης περίεργο... το προστατευτικό της βελόνας ήταν τοποθετημένο αναποδα (για αυτό πλησιαζε τόσο πολύ τον δισκο όπως είχα γράψει και πιο παλιά. Απο μόνος μου σκεφτηκα να το αλλάξω και τελικά πρόσεξα στην φωτο της κεφαλής επάνω στο κουτακι της οτι αυτή ειναι η σωστη του θεση... αυτό σε συνδυασμό με το οτι δεν είχε μέσα το βαριδάκι όπως εχω ξαναπει με προβληματίζει κάπως... ε απο κει και πέρα και την βελόνα την βλέπω λίγο κάπως... ίσως και να είναι η ιδέα μου αλλά το άκρο της που ακουμπάει πάνω στον δισκο μου φαινεται οτι "φευγει" λίγο...

Στις στην 1η η σωστή θεση του προστατευτικου και στην 2η η λάθος. Οπως ήταν δηλαδη οταν την παρέλαβα...
Απο τις υπόλοιπες αν μπορειτε να καταλάβετε κάτι... το κινητό δεν βγάζει πιο καλές!!

Attachments

• 10012011049.jpg
    10012011049.jpg
    40.9 KB · Views: 64
  • 10012011050.jpg
    10012011050.jpg
    50.1 KB · Views: 60
  • 10012011032.jpg
    10012011032.jpg
    58.5 KB · Views: 71
  • 10012011033.jpg
    10012011033.jpg
    57.3 KB · Views: 68
  • 10012011036.jpg
    10012011036.jpg
    52.1 KB · Views: 72
  • 10012011037.jpg
    10012011037.jpg
    53.7 KB · Views: 71
  • 10012011053.jpg
    10012011053.jpg
    31.4 KB · Views: 70
Φαίνεται όντως λίγο στραβό το διαμάντι. Η δικιά μου δεν είναι έτσι.

Θα μπορουσε να ειναι και αποτελεσμα κακου χειρισμου αυτο;
Πχ απο λάθος antiskating;
Οχι οτι εκανα κάτι... αλλωστε με τα dac,flac,rip κλπ οπως λες κ εσυ η κεφαλή εχει παιξει ελαχιστα.. ρωταω για να δω αν εχει νοημα να επικοινωνησω με τον Ιταλο!

Οχι οτι εκανα κάτι... αλλωστε με τα dac,flac,rip κλπ οπως λες κ εσυ η κεφαλή εχει παιξει ελαχιστα.. ρωταω για να δω αν εχει νοημα να επικοινωνησω με τον Ιταλο!

Δεν φαίνεται να είναι από λάθος χειρισμό, μάλλον κολλήθηκε στραβά η βελόνα στο στέλεχος στο εργοστάσιο. Οπότε μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση. Κάνε το άμεσα, χρησιμοποιώντας και τις φωτογραφίες.

Απο τις φωτογραφιες φαινεται να υπαρχει μια μικρη περιστροφη του στελεχους μεσα στο suspension rubber,με αποτελεσμα η βελονα να μην ειναι απολυτα καθετη ενω το στελεχος φαινεται ισιο.Αυτο δεν ειναι και τοσο δυσκολο να διορθωθει αλλα χρειαζεται προσοχη.Θα ελεγα οτι δεν χανεις τιποτα να το αναφερεις στον Ιταλο και να του ζητησεις αλλαγη τουλαχιστον της βελονας.

Απο τις φωτογραφιες φαινεται να υπαρχει μια μικρη περιστροφη του στελεχους μεσα στο suspension rubber,με αποτελεσμα η βελονα να μην ειναι απολυτα καθετη ενω το στελεχος φαινεται ισιο.Αυτο δεν ειναι και τοσο δυσκολο να διορθωθει αλλα χρειαζεται προσοχη...

Εννοείς να το φτιάξω εγω ή να πάω σε μάστορα; Ξέρει κανεις κάποιον;

Εννοείς να το φτιάξω εγω ή να πάω σε μάστορα; Ξέρει κανεις κάποιον;
Αν εχεις σταθερο χερι,ναι.Πρεπει να βρεις μια λεπτη τσιμπιδα και να περιστρεψεις το στελεχος προς την αντιθετη κατευθυνση της κλισης που εχει τωρα,"τσιμπωντας" το απο το αλουμινενιο κοματι κοντα στην εξοδο του απο το suspension rubber.Δεν θελει πολυ απ οτι φαινεται.Περιμενε ομως λιγο μηπως γινει κατι με τον Ιταλο.

Last edited:
Εγω παρελαβα σημερα
μαλλον αυριο θα την βαλω
Μπορει καποιος να μου συνοψισει τις ακριβεις μετρησεις για σωστη τοποθετηση για να μην ψαχνω
σε ολες τις σελιδες
θελω προτεινομενο βαρoς kai vta