Νάνσυ καλό ταξίδι........

Kαι τι θα κανεις? Θα τους βγαλεις με το ζορι εξω?

Η Ελλαδα ειναι πλεον πολυπολιτισμικη χωρα με πολυφυλετικη κοινωνια..Αυτοι οι ανθρωποι ειναι κομματι της πατριδας μας πλεον και δεν μπορει/πρεπει κανεις να τους διωξει. Αντιθετως, πρεπει ολοι να προσπαθουμε καθημερινα για τη συμβιωση.

Πραγματικα το να φταιει ο τελευταιος τροχος της αμαξης, για το οτι η χωρα παει κατα διαολου, δε νομιζω να ειναι λογικο

Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες δηλαδή που επιτρέπουν στους μετανάστες τη διαμονή όταν δηλώνουν κάποιου είδους βιώσιμο εισόδημα είναι αφελείς??

Είναι εξαιρετικά λογικό, αν εγώ πρέπει να θρέψω την οικογένεια μου και δεν έχω δουλειά, όσο καλός και ηθικός και να'μαι, θα καταφύγω στην παρανομία. Το (ο Θεος να το κάνει) κράτος πρόνοιας μας, πρέπει να ασχοληθεί καταρχάς με την δική του ευθύνη, και μετά κάνοντας υπέρβαση με ανθρώπους που είναι ευθύνη άλλων χωρών....

Ρομαντικά και θεωρητικά είμαι μαζί σου... Και ηθικά φυσικά.... αλλά μιλάμε εκ του ασφαλούς.... δικαίωμα να αντιδράσει θα είχε κάποιος που φιλοξενεί πχ στο σπίτι του ή συντηρεί μια οικογένεια αλλοδαπών... Εμείς λόγια του αέρα λέμε...

Από το πρωί στις περισσότερες αλυσίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων, έχουν σταλεί οδηγίες με email στο πως να συμπεριφερθούν οι υπάλληλοι σε περίπτωση ληστείας.