έχεις ανοίξει πόρτες όλα κανονικά στο router;
βασικά μπορείς να το δεις το nas απ έξω;
εγώ στο dyndns έχω ανοίξει account .δεν έχω δοκιμάσει όμως το wol απ έξω.
το είχα ψάξει για να στέλνει sms κατευθείαν το nas. Δεν γινεται, χρειαζεται μια υπηρεσία από τις εταιρίες δεν θυμάμαι ακριβώς που δεν υπάρχει στο ελλαδισταν. Εγώ όμως το έκανα έμμεσα μέσω otenet. Από τα conn-x tools υπάρχει μια δωρεαν πηρεσία sms notification που του ορίζεις με φίλτρα αν σου στείλει π.χ. ο τάδε email να σου στείλει και sms.Έχει κανένας ενεργοποιήσει τα notifications μέσω SMS στο κινητο;
Τώρα το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι πολύ προτιμότερο μέσω SMS, απο το ότι με email ..
Λίγο που το εψαξα δεν κατάφερα να βρω τον SMS service provider, το username k password που χρειάζεται για μου στέλνει SMS..μάλλον πρέπει να πάρω τηλέφωνο στη vodafone..
Ειμαι κατοχος του Qnap-410 και του media player NETGEAR 550. Ολα συνδεδεμενα δικτυακα σε switch d-link dgs1008d (gigabit) μαζι με pc.
Το προβλημα που εχω (και εχω παραθεσει και στο thread του NETGEAR550 χωρις να βρω λυση) ειναι οτι δεν εεχω τις αναλογες ταχυτητες αναμεσα στο Player και το qnap. To player εχει κατι σαν τεσταρισμα της ταχυτητας του δικτου και μου βγαζει ταχυτητα πανω απο 80MB/sec αναμεσα στα pc και 20MB/s αναμεσα στο player και το qnap. Aποτελεσμα δεν μπορω να δω full bluray μεσα απ' το qnap. To δικτυο ειναι samba. Με τα pc δεν εχω αντιστοιχο προβλημα.
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να δω στο Qnap για να αυξησω την ταχυτητα?
ολα μαζι 250 περιπου και μπορει να πάρει 5 δισκους 3,5 hot swap + 1 2,5 οτι μεγεθος...
Τα bay του είναι cold swap φίλε μου. Όχι ότι είναι κάτι φοβερό αλλά Ηotswap δίσκους στα 200 θα ήταν θάυμα.
Επίσης λόγω το ότι ο SATA controller είναι παλιός λίγο δεν ξέρω αν παίρνει SATA III δίσκους.
Τέλος δεν ξέρω τι ταχύτητα θα σου δίνει σε μεταφορά αρχείων ένας τόσο μικρός επεξεργαστής.
Πάντως όντως σαν κατασκευή είναι απίστευτο.
Νομίζω ότι σε αντίστοιχη τιμή μόνο atom βρίσκεις. Και ο athlon σίγουρα έχει καλύτερες επιδώσεις (εάν συζητούμε για raid 5). Για μηχανικούς δίσκους sata III είναι λίγο overkill ακόμα.
Ακόμα και μια ιδιοκατασκευή μπορεί να κοστίζει τα ίδια και παραπάνω μόνο και μόνο γιατί το καλούτσικο κουτί τα έχει τα λεφτά του.
Δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά στα λεφτά του δεν είναι κακό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.