NAS - Qnap

Απάντηση: Re: Απάντηση: NAS - Qnap

Δε τους ζητάς καλύτερα συγκεκριμένο Link με τη διαδικασία αντί για γενικές κατευθύνσεις. Από τη φήμη τους και μονό περίμενα ότι θα έχουν documented λύση.

Από το forum της Qnap:
http://forum.qnap.com/viewtopic.php?f=12&t=25401

Αυτη την αγωνια με τα δεδομενα δε την καταλαβαινω. Αν μιλαμε για τα ιδια δεδομενα, εχω back up τον Μπαμπη, τον Αλεξη, τον Νεκταριο κ.λ.π.:flipout:

Απάντηση: Re: NAS - Qnap

Αυτη την αγωνια με τα δεδομενα δε την καταλαβαινω. Αν μιλαμε για τα ιδια δεδομενα, εχω back up τον Μπαμπη, τον Αλεξη, τον Νεκταριο κ.λ.π.:flipout:

Ακριβώς. 10απλό backup έχουμε έκαστος.... :flipout:

Το θέμα πιό πολύ είναι με τις φωτογραφίες. Αλλά πόσες ποιά φωτογραφίες να χει κάποιος; 10Τ; :flipout:

Ετοιμάσου... Θα πάρω QNAP... Όχι οτι το χρειάζομαι, απλά για να είναι καλύτερο απ´το server το δικό σου και του Κούλη... :flipout:

Ετοιμάσου... Θα πάρω QNAP... Όχι οτι το χρειάζομαι, απλά για να είναι καλύτερο απ´το server το δικό σου και του Κούλη... :flipout:

Κουμουτσα ρε μπαμπινο, δεν ειναι για σαλονι αυτο το πραγμα! :p

:flipout::flipout:

Τύφλα να έχουν όλα τα RAID του κόσμου μπροστά μας.:BDGBGDB55:

Qnap 809 pro

Μετά από πειράματα , αυτό που παρατήρησα είναι ότι το σημαντικότερο λόγο (ίσως) παίζουν οι σκληροί. Με το ίδιο αρχείο (6.5GB mkv) δείτε copy από το C στο NAS και από τον D στο NAS.

Ο C είναι raptor 150GB και ο D είναι WD Green 1T.

Το έκανα πολλές φορές με τα ίδια αποτελέσματα.

Οι ταχύτητες είναι σταθερές καθ' όλη την διάρκεια του copy , άντε να παίζουν πάνω-κάτω 2-3MB/sec.

Οπως και να χει βέβαια το αποτέλεσμα είναι :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

attachment.php

attachment.php

Attachments

• copy c to nas.JPG
    copy c to nas.JPG
    17.4 KB · Views: 187
  • copy d to nas.JPG
    copy d to nas.JPG
    18 KB · Views: 187