Πάντως το 8άρι κάτω από 1250 δεν το βρίσκω πουθενά. Και εάν βάλεις και δίσκους άστα να πάνε.
Το 809 ή το 859; (το 859 είναι φθηνότερο).
Πάντως το 8άρι κάτω από 1250 δεν το βρίσκω πουθενά. Και εάν βάλεις και δίσκους άστα να πάνε.
Δε τους ζητάς καλύτερα συγκεκριμένο Link με τη διαδικασία αντί για γενικές κατευθύνσεις. Από τη φήμη τους και μονό περίμενα ότι θα έχουν documented λύση.
Αυτη την αγωνια με τα δεδομενα δε την καταλαβαινω. Αν μιλαμε για τα ιδια δεδομενα, εχω back up τον Μπαμπη, τον Αλεξη, τον Νεκταριο κ.λ.π.![]()
Αυτη την αγωνια με τα δεδομενα δε την καταλαβαινω. Αν μιλαμε για τα ιδια δεδομενα, εχω back up τον Μπαμπη, τον Αλεξη, τον Νεκταριο κ.λ.π.![]()
Το 809 ή το 859; (το 859 είναι φθηνότερο).
Το 859 που είναι και environment friendly.
Απογευματινο knap θα παρεις εσυΕτοιμάσου... Θα πάρω QNAP...
Ετοιμάσου... Θα πάρω QNAP... Όχι οτι το χρειάζομαι, απλά για να είναι καλύτερο απ´το server το δικό σου και του Κούλη...![]()
Απογευματινο knap θα παρεις εσυ![]()
Γι αυτό το είπα. Το 809 πάει στα 1500 , δεν είναι environment friendly αλλά είναι top of the speed.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.