Re: Απάντηση: Re: National Treasure 2: Book of Secrets
Αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως. Καλο το μαγειρεμενο σπιτικο φαγητο αλλα χρειαζεται καμια φορα και το junk food.
Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα

Στην τελική δεν είναι όλοι σινεφίλ , και ούτε προτίθεμαι να κάθομαι να παρακολουθώ τον σκηνοθέτη να μου δείχνει το βλέμμα της αγελάδας και να αναρωτιέμαι τι θέλει να πει ο ποιητής...
Ο καθένας με τα γούστα του , μην απαξιώνουμε όμως το κοινό που παρακολουθεί κάτι που δεν εμπίπτει στις προσωπικές μας προτιμήσεις
Προσωπικά το παραπάνω σχόλιο του φίλου Κώστα με ενόχλησε και το βρίσκω ακραίο
Δηλαδή κανείς μας δεν έχει δει κάποια παιδική ταινία CG απλώς για να περάσει ευχάριστα την ώρα του;
Άλλωστε , καλώς ή κακώς οι εποχές που ζούμε σήμερα χαρακτηρίζονται από μεγάλο άγχος και ένταση , που οποιοσδήποτε θέλει να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις πρέπει να χρησιμοποιήσει το μυαλό του
Απ'τη στιγμή όμως που θέλεις να χαλαρώσεις μετά από μια μέρα σκληρής δουλειάς , εγώ προσωπικά δεν θα διαλέξω την άκρως πολύπλοκη ταινία να δω , αλλά κάτι απλό να περάσω ευχάριστα την ώρα μου
Τώρα , στην άδειά μου , να κάτσω να ασχοληθώ και με πολυπλοκότερα δημιουργήματα , σαφώς , και να το ψάξω και λίγο παραπάνω
Αλλά βγήκα offtopic
Προσωπικά η ταινία μου άρεσε πολύ , και άνετα την ξαναβλέπω
Κατά πολύ καλύτερη του πρώτου