Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Συγνώμη, μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στο μοντέλο ή στη μάρκα της καινούριας σου τηλεόρασης;!
Το έψαξα αρκετά και δε βρήκα κάτι που να συμφωνεί σε μάρκα + μοντέλο + τρόπο σύνταξης κωδικού μοντέλου.
Το πιο σχετικό που βρήκα και αυτό με χρήση αρκετής "φαντασίας" ήταν: Samsung LE-46M86BD
Μήπως τελικά εννοείς κι εσύ αυτό και όχι LG 46LEM86BD;

Ναι φίλε μου, έχεις δίκιο. Με έφαγε η βιασύνη. Samsung είναι η τηλεόραση. Τελευταία τιμή έπαιζε πάνω από 2000.

Ναι φίλε μου, έχεις δίκιο. Με έφαγε η βιασύνη. Samsung είναι η τηλεόραση. Τελευταία τιμή έπαιζε πάνω από 2000.
Μα λέω κι εγώ!!!

Πάντως πράγματι, όσο αφορά τη διαφορά στην τιμή, είναι εντυπωσιακή!!!
Η χαμηλότερη σημερινή τιμή από ελληνικό μαγαζί μέσω Skroutz βγαίνει στα 2.198,08 ! Δηλαδή μιλάμε για 1.200 κάτω! Αυτό μάλιστα! Είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ, δε μπορώ να πω!
Το επόμενο ζήτημα είναι αν άραγε εξακολουθεί να ισχύει. Ξέρεις κάτι σχετικό;

Πάντως άργησες να ενημερώσεις κι εσύ βρε παιδάκι μου, άργησες....

Μα λέω κι εγώ!!!

Πάντως πράγματι, όσο αφορά τη διαφορά στην τιμή, είναι εντυπωσιακή!!!
Η χαμηλότερη σημερινή τιμή από ελληνικό μαγαζί μέσω Skroutz βγαίνει στα 2.198,08 ! Δηλαδή μιλάμε για 1.200 κάτω! Αυτό μάλιστα! Είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ, δε μπορώ να πω!
Το επόμενο ζήτημα είναι αν άραγε εξακολουθεί να ισχύει. Ξέρεις κάτι σχετικό;

Πάντως άργησες να ενημερώσεις κι εσύ βρε παιδάκι μου, άργησες....

Εγώ για μια Toshiba 46'' που είχα δει εκεί στα 999 πήγα και είχαν την samsung. Κανα 2 κομμάτια ήτανε. πάντως κάνουνε ξεστοκάρισμα οπότε ένα ταξιδάκι αξίζει νομίζω.