Η σύνδεση για ήχο έγινε με TV αλλά και με Denon 3808 (χωρίς την αναβάθμιση). Άρα μάλον γι' αυτό φάνηκε να υπάρχουν προβλήματα.
Με τα 24fps δε μου φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα αλλά και πάλι ήταν μια σύντομη εμπειρία. Με την πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω εξαντλητικά.
(Drivers αυτούς που βγήκαν 13/8 και firmware update με το τελευταίο firmware)
Στα μείων του mobo το γεγονός ότι δεν έχει IDE σύνδεση (μόνο SATA το οποίο με παίδεψε στο να βρω adaptor για το Slim DVD)
Από θερμοκρασίες πως πάει; Το ότι στα 24p δεν είδες κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ θετικό πάντως! :a0210:
Διάβασε αυτό είναι χρήσιμο
http://softwareblogs.intel.com/2008/05/12/hdmi-audio-case-study-denon-av-receivers/
Γενικά αυτό που έχω καταλάβει είναι πόσο νόμιμα πάνε όλοι με το HDCP και πως το βλέπει ο καθένας.
Να πώ τι έχω καταλάβει με το G33 και μπορείς να το τσεκάρεις με το G45.
Αν δεν συνδέσεις το PC με HDMI καλώδιο δεν βλέπεις στο mixer σαν playback συσκευή την HDMI κάρτα ήχου.
Οταν συνδέσεις καλώδιο HDMI τότε ανάλογα με την απέναντι συσκευή μπορεις να κάνεις SetUp. Αν η απέναντι συσκευή απαντά ότι έχει την δυνατότητα να παίζει Stereo τότε μόνο Stereo θα έχεις επιλογή στην κάρτα ήχου. Αυτή είναι η διαδικασία που απαιτεί το HDCP.
Το ότι άλλοι κατασκευαστές μπορεί να το αγνοούν, πχ ATI ( χωρίς να το έχω δοκιμάσει, κάποιος από όσους το έχουν δοκιμάσει μπορεί να μας πεί ) σύμφωνα με την Intel δεν είναι σωστό.
Στην τελική εμάς σαν καταναλωτές μας ενδιαφέρει να παίζει και όχι το γράμμα του "νόμου".
Αντί δηλαδή να βλέπει το PC μία συσκευή στην οποία να μπορείς να ρυθμίσεις το SetUp πού έχεις και να πείς πχ τα ηχεία μου είναι 5.1, προσπαθεί να το μάθει αυτόματα και μετά να σου επιτρέψει να κάνεις ρυθμίσεις.
Νομίζω πάντως ότι η προσέγγιση πάντως της Ιντελ είναι λάθος.
Ακριβώς. Δεν φταίει η αγορά. Εμείς είμαστε οι "περίεργοι" που θέλουμε έξοδο bistream και 7.1 ενώ ελάχιστοι (κι από εμάς ακόμα!) έχουν/με ενισχυτές που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν.
Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν ανεκτά, με λίγη προσοχή στις επιλογές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.