ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Απάντηση: Re: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Τελικά ρε παιδιά μπερδεύτηκα: πόσο είναι τώρα η Nova?
Επειδή πάντα ο λογ/μός μου έρχεται στο παρά 5', έχω μείνει στο 59,90.
Τώρα πλέον είναι 60,91 (λογικό, αύξηση ΦΠΑ), ή 61,42 όπως είπε ο mmoukiou σε 2 posts?

60,91E

Re: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Τι εννοείς; Θα μας τρελλάνετε εδω μέσα μερικοί...

Μια εταιρία δεν έχει την... ιδιότητα να "απορροφάει" το ΦΠΑ. Η εταιρίες αγοράζουν ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Το ΦΠΑ το πληρώνει ο καταναλωτής στο τελικό προιον και το αποδίδει στο κράτος η εταιρία ακέραιο (υπό Κ.Σ.)

Βασικά η εταιρία είναι με το ζόρι φοροεισπράκτορας του κράτους.
Έτσι ακριβώς είναι.
Το ΦΠΑ είναι του κράτους .
Καμία εταιρία και κανένας πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για το ΦΠΑ , μεσάζοντας του κράτους είναι , απλά πράγματα.

Τελικά ρε παιδιά μπερδεύτηκα: πόσο είναι τώρα η Nova?
Επειδή πάντα ο λογ/μός μου έρχεται στο παρά 5', έχω μείνει στο 59,90.
Τώρα πλέον είναι 60,91 (λογικό, αύξηση ΦΠΑ), ή 61,42 όπως είπε ο mmoukiou σε 2 posts?

Συγγνώμη για τον λάθος υπολογισμό στο 1ο Post, όπου έβαλα ως προηγούμενο συντελεστή ΦΠΑ το 18%. Είναι λάθος και δεν έχει καμία υπόσταση, μετά από την διορθωτική παρέμβαση του sotos65.

Η συνδρομή τώρα είναι 60,91 (δεν είπα ποτέ ότι είναι 61,42) και ο ΦΠΑ έχει μετακυλήσει εξ ολοκλήρου στον καταναλωτή (όπως ήταν αναμενόμενο).

Last edited:

και μετά αναρωτιόμαστε πως μας ξεζουμιζουν και παραπονιομαστε για το ελληνικό κόστος ζωής. Όλα καλά λοιπόν ας κλείσει το θέμα

Το κράτος αύξησε το ΦΠΑ. Εγώ που σαν επιχειρηματίας κάνω το φοροεισπράκτορα και αποδίδω το ΦΠΑ στο κράτος, γιατί να την φάω; Μη λέμε ότι θέλουμε ...

Απάντηση: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Ανέκαθεν τα προϊόντα είχαν έμμεσους φόρους, έτσι πάντα οι εταιρείες λειτουργούσαν ως μεσάζοντες για την είσπραξη τους. Ούτε ελληνικό είναι το φαινόμενο, ούτε τωρινό. Μάλιστα μέχρι πριν 18 χρόνια οι έμμεσοι φόροι σε διάφορα προϊόντα που θεωρούνταν πολυτελείας, όπως οι τηλεοράσεις πχ, ήταν πολλοί μεγαλύτεροι από το ΦΠΑ που τους αντικατέστησε. Από την άλλη μεριά, βεβαίως και μπορεί μια εταιρεία να απορροφά τέτοιους φόρους (αν θέλει, προφανώς εις βάρος των κερδών της αλλά προς όφελος των πελατών της που θέλει να διατηρήσει, ειδικά σε τέτοιες δύσκολες εποχές), αφού δεν είναι κατ' αποκοπή ένα συγκεκριμένο ποσό, αλλά βασίζονται στην αρχική τιμή του προϊόντος που η ίδια καθορίζει (όπως στην περίπτωση της νόβα ας πούμε, η οποία είναι μία υπηρεσία που η ίδια η εταιρεία καθορίζει την τιμή της).

Φίλτατε απο την στιγμή που το ΦΠΑ στα προϊόντα τους παρέμεινε αμετάβλητο (δικαιώματα) θα μπορούσαν να το απορροφήσουν οι ίδιοι (Αττικη Οδος) και να το κάνουν και οι περισσότεροι βέβαια.

Αλλά βλέπεις είναι ευκαιρία για κονομμα.

Ποια κονόμα; Την αύξηση του ΦΠΑ θα την πάρει η Forthnet; Ότι να 'ναι γράφετε, στο βωμό του "να πω κι εγώ ένα πικρόχολο σχόλιο για τη Nova".

To ΦΠΑ αποδιδεται στο κρατος ,δεν εχει κανενα κερδος ο επιχειρηματιας.Το μονο κερδος ειναι οτι θα το εισπραξει σημερα και θα το αποδωσει 1-2 μηνες αργοτερα,αυτο μπορει να του αποφερει α}μια σχετικη ρευστοτητα ,γιατι δεν ειναι δικα του αυτα που εισπρατει απο το φπα και β}ενα κερδος ελαχιστο απο τοκους σ αυτο το διαστημα που κανει να τα αποδωσει.Και στη μια και στην αλλη περιπτωση ,δεν ειναι κονομα

Εκτός από τις αιώνιες επαναλαμβανόμενες αντιπαραθέσεις όλων με τον αγαπητό υπερασπιστή της NOVA, ελπίζω κάποιοι από τους παραπονούμενους να έχουν την αξιοπρέπεια-τόλμη να την κόψουν τη ρημάδα, τώρα στη 10ετή της επέτειο, κάνοντας πράξη τη διαμαρτυρία τους... διαφορετικά θα αυτοδιοριστώ κι εγώ υπερασπιστής της ένδοξης εταιρίας!

Το πρόβλημα με τη ΝΟVΑ δεν είναι ο ΦΠΑ, αλλά η "αρχική" της τιμή.
Προσωπικά προτείνω όσοι έχουν το πακέτο της για το ποδόσφαιρο, να μετακομίσουν μαζικά προς τους γείτονες που έχουν 150 ευρώ ΤΟ ΕΤΟΣ το πακέτο τους με το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Μετά θα δούμε αν θα μειώσουν τις τιμές τους.

Προσωπικά προτείνω όσοι έχουν το πακέτο της για το ποδόσφαιρο, να μετακομίσουν μαζικά προς τους γείτονες που έχουν 150 ευρώ ΤΟ ΕΤΟΣ το πακέτο τους με το Ελληνικό πρωτάθλημα.

μπα κανεις δεν θα το κανει αυτο. ισως λιγοι. ισως. απλα μας αρεσει η μουρμουρα! τι καλυτερο απ το να πιανουμε κουβεντα για την νοβα; :D

ΑΥΤΟ ακριβώς ονομάζω ΦΟΡΟ.

Οδηγίες προς ναυτιλομένους
1 Βρίσκουμε ένα κράτος όπου μας παίρνει να κάνουμε ότι γουστάρουμε.
2 Ιδρύουμε μια εταιρία που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ είναι μονοπώλιο.
3 ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ για δεκαετίες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να "στηθεί" απέναντί μου.
4 Βάζω οτι τιμή γουστάρω (βλέπε πανάκριβα) στο προιόν επειδή κάνω επενδύσεις για να "στήσω τις υποδομές μου". (Λες και δεν θα τις έκανα)
5 Φυσικά δεκαετίες αργότερα οι τιμές δεν έχουν "αναπροσαρμοστεί"
6 Μπαίνω στο χρηματηστήριο ως κερδοφόρος επιχείρηση και βγάζω στο 10πλάσιο το ποσό της αρχικής μου επένδυσης.
7 Όταν μου λένε ΠΩΣ γίνεται τόοοοοσα χρόνια να είμαι συνεχώς χωρίς ανταγωνισμό κάνω διάφορα σχόλια περί κρίσεων, έλλειψης ρευστού στην αγορά κτλ (Κάνω τον γερμανό δλδ)

Σίμος

ΥΓ : Όποιος αναγνωρίσει οποιότητες με την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και της κινητής τηλεφωνίας στην πατρίδα μας κάνει ΛΑΘΟΣ. Προς Θεού δεν εννοώ τίποτα για αυτούς τους ΤΙΜΙΟΥΣ ανθρώπους.

Κύριοι τα πράγματα είναι απλά.

Δεν μου άρεσε, δεν ταίριαζα, βαρέθηκα την πρώτη σύζυγο ????
Χώρισα.

Γούσταρα τρελά μια δεσποινίδα που γνώρισα after ????
Την παντρεύτηκα.

Μη τολμήσει να γράψει κανείς για το δις εξαμαρτείν τον δάγκωσα !!!! :D

Όταν δεν μας αρέσει κάτι ή μας πέφτει ακριβό το κόβουμε ή ψάχνουμε εναλλακτική λύση..

Κάντε πιο απλή τη ζωή σας, ο υπερκαταναλωτισμός και οι υπέρπροσφορά μας έφτασε στο σημείο που είμαστε σήμερα σαν χώρα. Καταχρεωμένοι.....

Εδώ ταιριάζει η παροιμία : ο κόσμος χάνεται και το.........

Χαλαρώστε....

Ποια κονόμα; Την αύξηση του ΦΠΑ θα την πάρει η Forthnet; Ότι να 'ναι γράφετε, στο βωμό του "να πω κι εγώ ένα πικρόχολο σχόλιο για τη Nova".
Βασικά η εταιρία είναι με το ζόρι φοροεισπράκτορας του κράτους.

Και ετσι ας το καταλαβουν μερικα ατομα εδω μεσα, αμαν με την νοβα τα εχετε βαλει. Βαλτε τα με το κρατος που εβαλε 21%

Nova full pack λογαριασμος Μαιου

οσοι εχετε Nova full pack λαβατε τον λογαριασμο για την πληρωμη του Μαιου?

Εγω τον ελαβα και απο 59,90 η τιμη ανεβηκε στα 60,91!

Μαλλον για να γιορτασουν τα 10 χρονια!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, :SFGSFGSF::fahne90:

Καλα τωρα τη σχεση εχει αυτο που λες με το νημα αυτο? παει το χασαμε το καραβι πατριωτη.........τεσπα το νημα αυτο πηρε αλλη διασταση καλο θα ειναι να κλειση:ADFAD2:

REMINDER !

NOVA CYPRUS
ΣΥΝΔΡΟΜΗ Μηνιαία Ετήσια

Full Pack 33.17 398.04
Sports+value 23.60 283.20
Cinema+value 23.60 283.20
Value Pack 15.50 186.00
LTV & Alfa (stand-alone) 32.52 390.24
Full Pack plus LTV & Alfa 59.00 708.00
Sports+value plus LTV & Alfa 49.43 593.16
Cinema+value plus LTV & Alfa 49.43 593.16
Value Pack plus LTV & Alfa 41.33 495.96

δηλαδη στα 60 που διαθετουμε καθε μηνα,μας πειραξε το ενα ευρο που ειναι η αυξηση του φπα?
πριν δηλαδη διναμε το 59,90 ανετα και τωρα που εγινε 60,90 τραβαμε ζορι?
ελα ρε παιδια-για ψυλλου πηδημα καθε φορα θ`ανοιγουμε θεμα?

REMINDER !

NOVA CYPRUS
ΣΥΝΔΡΟΜΗ Μηνιαία Ετήσια

Full Pack 33.17 398.04
Sports+value 23.60 283.20
Cinema+value 23.60 283.20
Value Pack 15.50 186.00
LTV & Alfa (stand-alone) 32.52 390.24
Full Pack plus LTV & Alfa 59.00 708.00
Sports+value plus LTV & Alfa 49.43 593.16
Cinema+value plus LTV & Alfa 49.43 593.16
Value Pack plus LTV & Alfa 41.33 495.96

Συγκρίνεις βούρτσες με ...

Το Full Pack του Nova Cy δεν έχει καμία σχέση με το Full Pack του Nova GR. Το Nova Cy δεν έχει Champions League και Europa League, δεν έχει ελληνικά κανάλια. Ακόμα και ο συνδυασμός Full Pack + LTV + Alfa είναι στα σημεία υποδεέστερος του Nova Gr.

Επίσης, η τιμή του full pack πέφτει στα 48 ευρώ για όποιον το συνδυάζει με υπηρεσίες τηλεφωνίας ή/και internet της Forthnet, τιμή που είναι αρκετά τίμια.

Για πολλά μπορεί να διαμαρτυρηθεί κανείς στη Nova, αλλά έχει παραγίνει η μόδα "Βγάλε και εσύ μία κραυγή κατά της Nova. Μπορείς!". Να διαμαρτυρηθείτε για το ΦΠΑ στους πολιτικούς που ψηφίσατε τα τελευταία 30 χρόνια.

Συγκρίνεις βούρτσες με ...

Το Full Pack του Nova Cy δεν έχει καμία σχέση με το Full Pack του Nova GR. Το Nova Cy δεν έχει Champions League και Europa League, δεν έχει ελληνικά κανάλια. Ακόμα και ο συνδυασμός Full Pack + LTV + Alfa είναι στα σημεία υποδεέστερος του Nova Gr.

Επίσης, η τιμή του full pack πέφτει στα 48 ευρώ για όποιον το συνδυάζει με υπηρεσίες τηλεφωνίας ή/και internet της Forthnet, τιμή που είναι αρκετά τίμια.

Για πολλά μπορεί να διαμαρτυρηθεί κανείς στη Nova, αλλά έχει παραγίνει η μόδα "Βγάλε και εσύ μία κραυγή κατά της Nova. Μπορείς!". Να διαμαρτυρηθείτε για το ΦΠΑ στους πολιτικούς που ψηφίσατε τα τελευταία 30 χρόνια.

Φτου σου βρε !!!!!!!! :D

Εσύ δεν τους ψήφισες ???????:7SFGSFG:

καλά έκανες..... και εγώ το ίδιο...:D

Φτου σου βρε !!!!!!!! :D

Εσύ δεν τους ψήφισες ???????:7SFGSFG:

καλά έκανες..... και εγώ το ίδιο...:D

Δυστυχώς κάποιες φορές τους ψήφισα. Αλλά δε βγαίνω να διαμαρτύρομαι για την κακή Forthnet που αύξησε τις τιμές λόγω της αύξησης του ΦΠΑ. Είναι σα να βγαίνω και να βρίζω την Shell και την BP που πήγε 1,5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη.

Αν διαμαρτυρηθώ, θα διαμαρτυρηθώ εκεί που πρέπει, δηλαδή στους κυβερνώντες, τους πρώην, τους νυν και τους επόμενους. Ποιοι μήπως φταίνε που δε μπορεί κάθε Έλληνας να παίρνει, με μόνο κόστος την τιμή της κάρτας, μία συνδρομητική κάρτα για τα ελεύθερα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια; Η Nova φταίει; Ή το κράτος;

Last edited: