ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Re: Απάντηση: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Εκτός από τις αιώνιες επαναλαμβανόμενες αντιπαραθέσεις όλων με τον αγαπητό υπερασπιστή της NOVA, ελπίζω κάποιοι από τους παραπονούμενους να έχουν την αξιοπρέπεια-τόλμη να την κόψουν τη ρημάδα, τώρα στη 10ετή της επέτειο, κάνοντας πράξη τη διαμαρτυρία τους... διαφορετικά θα αυτοδιοριστώ κι εγώ υπερασπιστής της ένδοξης εταιρίας!

Σκέψου το σενάριο...
Μετακομίζεις σ' ένα σπίτι. Παίρνεις ρεύμα απ' τη ΔΕΗ στ' όνομά σου. Στο λογαριασμό της ΔΕΗ πληρώνεις και "ΕΡΤ".
Ανοίγεις τη τηλεόραση. Βαρύς χειμώνας με χιόνια στην ΕΡΤ (να μή πώ για τα 7 άλλα κανάλια που πιάνεις, σύνολο 10 κανάλια).
Τί κάνεις? Παίρνεις Nova φυσικά.
Περιμένουμε την ψηφιακή και βλέπουμε. "Ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του" λέει ο λαός...

Re: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Και εμείς τους παπάδες !!!:D

Τώρα που ηρέμησα και ξαναδιάβασα το νημα ολόκληρο 5 φορές, εχω να συνοψίσω στα εξής:

1. Το τελικό ποσό της μηνιαίας συνδρομής στη Nova Αυξήθηκε κατα 1 Ευρώ, σαν αποτέλεσμα της μεταβολής του ΦΠΑ απο 19% σε 21%.

2. Σε πολλούς δεν άρεσε το γεγονός οτι η αύξηση του ΦΠΑ μετακυλήθηκε στον καταναλωτή. Δεκτόν, αλλά επ' ουδενί επαρκής λόγος για να γίνει τόσος ντόρος στο νήμα.

3. Παρά το γεγονός οτι συμφωνώ επι το πλείστον με τις απόψεις του συνφορουμίτη malakudi, οφείλω να πώ οτι ο τρόπος που τις παρουσιάζει είναι "άκομψος" με αποτέλεσμα να δημιουργεί προστριβές. Θα παρακαλέσω λοιπόν να δίδεται λίγη μεγαλύτερη προσοχή στο ύφος των απαντήσεων.

4. Διεγράφη ένα εριστικό post που θα γινόταν σίγουρα αφορμή για μεγαλύτερη φαγωμάρα δεδομένου του κλίματος που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή.

5. Απο τον τίτλο του νήματος θα αφαιρεθεί η λέξη Αίσχος. Ο λόγος είναι οτι είναι ανάρμοστη με βάση το τί ακριβώς περιγράφει. Ασφαλώς όπως ήδη προανέφερα, υπάρχουν πολλοί που την ενστερνίζονται. Αυτό όμως δεν αφορά τη Nova αυτή καθαυτή, αλλά μια σαφώς ευρύτερη (πολιτική) θεώρηση περί του αν το Κράτος θα πρέπει να μεταχειρίζεται τις εταιρείες ως φοροεισπράκτορες (ήτοι μια τελείως διαφορετική κουβέντα για άλλο χώρο και όχι για τούτον εδώ).

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την κατανόηση σας και ελπίζω οτι στιγμές σαν τη σημερινή θα εκλείψουν. Είστε όλοι σας πολύ χρήσιμοι στο forum, και για το λόγο αυτό πιστεύω οτι αξίζετε τις παραπάνω εξηγήσεις εφ' όλης της ύλης και όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα.

Φιλικά (όπως πάντοτε άλλωστε),

Φίλιππος

ΥΓ1: Σήμερα ήρθε ΚΑΙ το δικό μου εκκαθαριστικό της Nova που έχει το 1 Ευρώ της αύξησης του ΦΠΑ.
ΥΓ2: Ελπίζω να συνεχίσετε να είστε απαιτητικοί καταναλωτές. Μόνο έτσι θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παίρνετε απο οπουδήποτε και αν παρέχονται !

Απάντηση: Re: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

...
...
ΥΓ2: Ελπίζω να συνεχίσετε να είστε απαιτητικοί καταναλωτές. Μόνο έτσι θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παίρνετε απο οπουδήποτε και αν παρέχονται !

Συμφωνώ. Μόνο που πράξεις είναι σημαντικότερες από τα λόγια. Αν συμπεριφέρεται κάποιος ως εθισμένος σε ένα καταναλωτικό αγαθό, δεν υπάρχει όριο τιμής.
Κάνε και συ μια διακοπή ΤΩΡΑ! Μπορείς!
Έστω για μικρό χρονικό διάστημα...
Και σίγουρα δεν βοηθάει η εσωτερική αντιπολίτευση καταναλωτή-προς-καταναλωτές όταν διαμαρτύρονται...

Μας έχει κάτσει στο σβέρκο η ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ καθώς το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αγαθό και καθώς κάποιος έπρεπε να πληρώνει για τα τηλεοπτικά Δελτία-Προπαγάνδας-Ειδήσεων που παρακολουθούμε.
(και για τη Eurovision, τη μεγαλύτερη Ελληνική εθνική εορτή μετά την 25η Μαρτίου)
Το ότι δεν λαμβάνουμε επαρκώς το σήμα της ΕΡΤ και των λοιπών καναλιών, ΔΕΝ είναι λόγος να φορτωθούμε ΚΑΙ τη NOVA...

Re: Απάντηση: Re: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Η ολη ιστορια μου θυμιζει μια κωμωδια στην οποια συνομιλουσε ο πιλοτος με την αεροσυνοδο και τον ενημερωνε οτι "χαλασε το πηδαλιο" , "χαλασε ο ενας κινητηρας" κτλ. εκεινος ομως αταραχος...

Σε μια στιγμη του λεει "χαλασε η καφετιερα" και αυτος πεταγεται απο την θεση του φωναζοντας "γμτο πως θα πεταξουμε τωρα?"...

Με λιγα λογια εχοντας πληρωσει τα απειρα κερατιατικα σε ΔΕΗ , ΟΤΕ , ΕΥΔΑΠ , εφορια , διοδια κτλ. εξαντλουμε την οργη μας στην Nova....

YΓ. Και εγω θεωρω οτι ειναι υπερβολικα τα 60 ευρω για τις υπηρεσιες της εταιρειας...μακαρι ομως να ηταν μονο αυτα...

Συμφωνώ. Μόνο που πράξεις είναι σημαντικότερες από τα λόγια. Αν συμπεριφέρεται κάποιος ως εθισμένος σε ένα καταναλωτικό αγαθό, δεν υπάρχει όριο τιμής.
Κάνε και συ μια διακοπή ΤΩΡΑ! Μπορείς!
Έστω για μικρό χρονικό διάστημα...
Και σίγουρα δεν βοηθάει η εσωτερική αντιπολίτευση καταναλωτή-προς-καταναλωτές όταν διαμαρτύρονται...

Μας έχει κάτσει στο σβέρκο η ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ καθώς το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αγαθό και καθώς κάποιος έπρεπε να πληρώνει για τα τηλεοπτικά Δελτία-Προπαγάνδας-Ειδήσεων που παρακολουθούμε.
(και για τη Eurovision, τη μεγαλύτερη Ελληνική εθνική εορτή μετά την 25η Μαρτίου)
Το ότι δεν λαμβάνουμε επαρκώς το σήμα της ΕΡΤ και των λοιπών καναλιών, ΔΕΝ είναι λόγος να φορτωθούμε ΚΑΙ τη NOVA...

Δεν διαφωνώ καθόλου !

Αλλά δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στη Nova επειδή το κράτος αύξησε το ΦΠΑ, ούτε και στην ΕΡΤ επειδή το Κράτος χρεώνει τις - όποιες - υπηρεσίες της στο λογαριασμό της ΔΕΗ...

Σαν καταναλωτής όμως, και εκεί που μπορώ να απαιτήσω - γιατί για την ΕΡΤ δεν μπορώ να κάνω τίποτε - θα κάνω εμπάργκο αν χρειαστεί ...

Τέλος πάντων, αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα που δεν καλύπτεται απο ένα forum (όσα μέλη κι αν έχει)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Δεν διαφωνώ καθόλου !

Αλλά δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στη Nova επειδή το κράτος αύξησε το ΦΠΑ, ούτε και στην ΕΡΤ επειδή το Κράτος χρεώνει τις - όποιες - υπηρεσίες της στο λογαριασμό της ΔΕΗ...

Σαν καταναλωτής όμως, και εκεί που μπορώ να απαιτήσω - γιατί για την ΕΡΤ δεν μπορώ να κάνω τίποτε - θα κάνω εμπάργκο αν χρειαστεί ...

Τέλος πάντων, αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα που δεν καλύπτεται απο ένα forum (όσα μέλη κι αν έχει)...

Πόσο δύσκολο θα ήταν όμως αν μέσω του φόρουμ, που παρέχει τα μέσα, οργανωνόταν οι ενδιαφερόμενοι-διαμαρτυρόμενοι συνδρομητές ώστε να επικοινωνήσουν, πιέσουν, απειλήσουν, ζητήσουν από την εταιρία καλύτερη αντιμετώπιση; Ίσως θα έπρεπε να γίνει μια δοκιμή.

Η ολη ιστορια μου θυμιζει μια κωμωδια στην οποια συνομιλουσε ο πιλοτος με την αεροσυνοδο και τον ενημερωνε οτι "χαλασε το πηδαλιο" , "χαλασε ο ενας κινητηρας" κτλ. εκεινος ομως αταραχος...

Σε μια στιγμη του λεει "χαλασε η καφετιερα" και αυτος πεταγεται απο την θεση του φωναζοντας "γμτο πως θα πεταξουμε τωρα?"...

Με λιγα λογια εχοντας πληρωσει τα απειρα κερατιατικα σε ΔΕΗ , ΟΤΕ , ΕΥΔΑΠ , εφορια , διοδια κτλ. εξαντλουμε την οργη μας στην Nova....

YΓ. Και εγω θεωρω οτι ειναι υπερβολικα τα 60 ευρω για τις υπηρεσιες της εταιρειας...μακαρι ομως να ηταν μονο αυτα...

συμφωνώ απόλυτα.
Θεωρώ αδικαιολόγητη τόση οργή για την αύξηση της NOVA λόγω της aυξησης του ΦΠΑ.
Κάποιες εταιρείες απορρόφησαν την aυξηση του ΦΠΑ, κάποιες όμως αναγκάστηκαν μοιραία να το αποδώσουν στην τελική τιμή, τι να κάνουν?

Εγώ βρίσκομαι στη Νότια Ελλάδα, όπου τα περισσότερα τηλεοπτικά (ΣΚΑΙ, ΑΝΤ-1, ΒΟΥΛΗ...) έχουν απαράδεκτη εικόνα. Η λύση της NOVA μου ήταν μονόδρομος. Έχω και Forthnet και έχω μείωση 20% και στους δύο λογαριασμούς. Ότι θεωρώ όμως ότι οι υπηρεσίες της είναι ακριβές για την ποιότητά τους, αυτό σίγουρα το θεωρώ.

Αν όμως αποφασίσω ότι δεν το αντέχω θα την κόψω, δεν θα κλαίγομαι σε ένα forum να μου μειώσουν την τιμή.

Πιστευω οτι με νομικο ψαξιμο (ευρωπαικους και ελληνικους νομους, αντι-μονοπωλιακος νομος κλπ) και με την βοηθεια του "Συνηγορος του Πολιτη" θα μπορουσαμε να κατεβασουμε την τιμη.
Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ενω μενω στην επαρχια, πληρωνω ΕΡΤ, χωρις να εχω πληρη καλυψη των υπηρεσιων της. Δεν πιανω διεθνη καναλια (MTV, TV5, CNN, υποθετω οτι εκπεμπουν ακομη στην Αττικη), Βουλη των Ελληνων, ψηφιακα της ΕΡΤ. Παλαιοτερα δεν επιανα ουτε ΕΤ3!!!

3. Παρά το γεγονός οτι συμφωνώ επι το πλείστον με τις απόψεις του συνφορουμίτη malakudi, οφείλω να πώ οτι ο τρόπος που τις παρουσιάζει είναι "άκομψος" με αποτέλεσμα να δημιουργεί προστριβές. Θα παρακαλέσω λοιπόν να δίδεται λίγη μεγαλύτερη προσοχή στο ύφος των απαντήσεων.
!

Τι από αυτά που έγραψα είναι άκομψο; Πχ είναι άκομψο το "Ότι να 'ναι γράφετε"; Έχω βαρεθεί να ακούω κραυγές για τη Nova. Είναι μόδα να την λες στη Nova. Πρώτα διαμαρτύρονταν που δεν είχε υποπακέτα. Υποπακέτα έγιναν, μετά διαμαρτύρονταν για τις τιμές. Έκανε εκπτώσεις - σημαντικές όταν συνδυαστούν με τηλεφωνία Forthnet - αλλά πάλι γκρίνια. Γκρίνια γιατί δεν έχει κανάλι HD. Κάνει δοκιμές σε κανάλι HD, πάλι γκρίνια. Δε βλέπουν κάποιοι επίγεια αναλογικά και αναγκάζονται να πληρώνουν Nova, πάλι γκρίνια για τη Nova, λες και αυτή φταίει. Αυξάνει το ΦΠΑ το κράτος, πάλι γκρίναι στη Nova.

Να γκρινιάζουμε για την ουσία. Όποιος ισχυρίζεται ότι υπερασπίζομαι τη Nova είναι και κοντόφθαλμος και αφελής. Ας διαβάσει όλα μου τα ποστ στο φόρουμ και θα δει πότε διαμαρτύρομαι κι εγώ για τη Nova (πχ για την άθλια μετάδοση αγώνων Euroleague με κομμένο κάδρο και στρετσαρισμένο). Άλλα δε μπορώ να διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν χωρίς να τα σχολιάσω, και μάλιστα καυστικά.

Όταν απαντώ σε κραυγές (το ΑΙΣΧΟΣ του αρχικού topic που τώρα άλλαξε είναι κραυγή), απαντώ σε ανάλογο ύφος.

Χαίρομαι που επιτέλους εξαλείφεται σιγά σιγά η χωρίς άδεια θέαση των υπηρεσιών της Nova, γιατί ορισμένοι κάνουν τους τσάμπα μάγκες.

Last edited:

Τι από αυτά που έγραψα είναι άκομψο; Πχ είναι άκομψο το "Ότι να 'ναι γράφετε"; Έχω βαρεθεί να ακούω κραυγές για τη Nova. Είναι μόδα να την λες στη Nova. Πρώτα διαμαρτύρονταν που δεν είχε υποπακέτα. Υποπακέτα έγιναν, μετά διαμαρτύρονταν για τις τιμές. Έκανε εκπτώσεις - σημαντικές όταν συνδυαστούν με τηλεφωνία Forthnet - αλλά πάλι γκρίνια. Γκρίνια γιατί δεν έχει κανάλι HD. Κάνει δοκιμές σε κανάλι HD, πάλι γκρίνια. Δε βλέπουν κάποιοι επίγεια αναλογικά και αναγκάζονται να πληρώνουν Nova, πάλι γκρίνια για τη Nova, λες και αυτή φταίει. Αυξάνει το ΦΠΑ το κράτος, πάλι γκρίναι στη Nova.

Να γκρινιάζουμε για την ουσία. Όποιος ισχυρίζεται ότι υπερασπίζομαι τη Nova είναι και κοντόφθαλμος και αφελής. Ας διαβάσει όλα μου τα ποστ στο φόρουμ και θα δει πότε διαμαρτύρομαι κι εγώ για τη Nova (πχ για την άθλια μετάδοση αγώνων Euroleague με κομμένο κάδρο και στρετσαρισμένο). Άλλα δε μπορώ να διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν χωρίς να τα σχολιάσω, και μάλιστα καυστικά.

Όταν απαντώ σε κραυγές (το ΑΙΣΧΟΣ του αρχικού topic που τώρα άλλαξε είναι κραυγή), απαντώ σε ανάλογο ύφος.

Χαίρομαι που επιτέλους εξαλείφεται σιγά σιγά η χωρίς άδεια θέαση των υπηρεσιών της Nova, γιατί ορισμένοι κάνουν τους τσάμπα μάγκες.

Πάνο,

Κατ' αρχάς δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε...
Εγώ πρώτος λέω οτι στη συντριπτική πλειοψηφία όσων λες συμφωνώ ! Σε κάποια μάλιστα είμαι ακόμα πιο αυστηρός στην κριτική μου απο εσένα.
Αλλά θέλω να παρακαλέσω να τηρούνται χαμηλότεροι τόνοι γενικά και απο όλους. Καποιος μπορεί να είναι (εσφαλμένα έστω) οργισμένος με τη Nova ή την όποια Nova. Πιστεύεις οτι οτιδήποτε πείς εσύ ή εγώ θα του μειώσει την οργή του, ιδίως όταν και η απάντηση είναι στο ίδιο οργισμένο ύφος ?

Τα πάντα φίλε Πάνο, είναι ζήτημα επιλογής. Επιλέγεις να διαβάσεις το νήμα, επιλέγεις να απαντήσεις, επιλέγεις το ύφος της απάντησης.

Σε αυτή τη διαδικασία επεισέρχεται το "άκομψο" που έγραφα. Τα δε εισαγωγικά στα οποία έβαλα τη συγκεκριμένη λέξη θα έπρεπε ήδη να σου δώσουν ένα δείγμα της προσωπικής μου άποψης (έξυπνος άνθρωπος είσαι, το ξέρω οτι το καταλαβαίνεις) για αυτά στα οποία απαντάς.

Δεν πιστεύω οτι είσαι υπέρμαχος της Nova, πιστεύω οτι είσαι απαιτητικός αναφορικά με τις υπηρεσίες της.

Το μόνο που σου ζητώ - και κατ' επέκταση ζητώ απο ΟΛΟΥΣ όσους συνεισφέρουν εδώ, όχι μόνο απο σένα - είναι να μην ανεβάζουμε τους τόνους για ανούσια πράγματα. Εχουμε τόσα πολλά προβλήματα όλοι γενικότερα για να προσθέσουμε κι άλλα...

Φιλικά,

Φίλιππος

Πρώτα διαμαρτύρονταν που δεν είχε υποπακέτα. Υποπακέτα έγιναν,
Θες δεν θες θα παρεις το full pack.*

μετά διαμαρτύρονταν για τις τιμές. Έκανε εκπτώσεις - σημαντικές όταν συνδυαστούν με τηλεφωνία Forthnet - αλλά πάλι γκρίνια.
Η Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα. Δυστυχως σε πολλες περιοχες της Ελλαδας δεν υπαρχει διαθεσιμο δικτυο της forthnet.

Γκρίνια γιατί δεν έχει κανάλι HD. Κάνει δοκιμές σε κανάλι HD, πάλι γκρίνια.
Λεμε οτι το κρατος παει πισω σε σχεση με αλλες ευρωπαικες χωρες αλλά και ιδιωτικες εταιριες....τα ζωα μου αργα.*

Δε βλέπουν κάποιοι επίγεια αναλογικά και αναγκάζονται να πληρώνουν Nova, πάλι γκρίνια για τη Nova, λες και αυτή φταίει.

Εμμεσα ναι, γιατι τα εθνικα ιδιωτικα καναλια εχοντας πανελλαδικη αδεια εκπομπης θα επρεπε να μεριμνησουν να βλεπει ολη Ελλδα μεσω UHF και οχι μεσω sat με πληρωμη.

Αυξάνει το ΦΠΑ το κράτος, πάλι γκρίναι στη Nova.
Πολλες εταιριες απορροφησαν το ΦΠΑ γιατι οχι και η NOVA?

* Αν ριξεις μια ματια στο SKY για τις προσφορες, τα πακετα, τα καναλια HD, και για τον αποκωδικοποιητη (τον οποιο δινει δωρεαν με καποια πακετο και πανω) θα παθεις πλακα.
http://www.sky.it/corporate/pagine/...servizi/servizio_prezzi/servizio_prezzi.shtml

Ενδεικτικα, full pack 69 ευρω!!!

μετά διαμαρτύρονταν για τις τιμές. Έκανε εκπτώσεις - σημαντικές όταν συνδυαστούν με τηλεφωνία Forthnet - αλλά πάλι γκρίνια.
Η Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα. Δυστυχως σε πολλες περιοχες της Ελλαδας δεν υπαρχει διαθεσιμο δικτυο της forthnet.

Λεμε οτι το κρατος παει πισω σε σχεση με αλλες ευρωπαικες χωρες αλλά και ιδιωτικες εταιριες....τα ζωα μου αργα.*

Δε βλέπουν κάποιοι επίγεια αναλογικά και αναγκάζονται να πληρώνουν Nova, πάλι γκρίνια για τη Nova, λες και αυτή φταίει.

Εμμεσα ναι, γιατι τα εθνικα ιδιωτικα καναλια εχοντας πανελλαδικη αδεια εκπομπης θα επρεπε να μεριμνησουν να βλεπει ολη Ελλδα μεσω UHF και οχι μεσω sat με πληρωμη.

* Αν ριξεις μια ματια στο SKY για τις προσφορες, τα πακετα, τα καναλια HD, και για τον αποκωδικοποιητη (τον οποιο δινει δωρεαν με καποια πακετο και πανω) θα παθεις πλακα.
http://www.sky.it/corporate/pagine/...servizi/servizio_prezzi/servizio_prezzi.shtml

Υπάρχουν αντίλογοι και απο τις 2 πλευρές ... Ας το δεχτούμε όλοι και ας μείνουμε σε αυτό please !

Οσο δε για το SKY, επειδή έζησα 11 χρόνια στην Αγγλία με δαύτο, θέλω να σου πώ οτι δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Το SKY UK απευθύνεται σε αγορά 55.000.000 ανθρώπων. Αρα έχει το περιθώριο να διϋλίσει το κόστος του (η ενοικίαση του transponder space στοιχίζει περίπου το ίδιο, είτε λέγεσαι Nova είτε SKY). Επιπλέον, με δεδομένο οτι SKY εχουν και οι Ιταλοί (άλλα 50.000.000) και οι Γερμανοί (άλλα 78.000.000), το κόστος παροχής των προγραμμάτων διϋλίζεται ακόμα περισσότερο !
Επίπλέον, ο όμιλος SKY ανήκει στον Κο Murdoch, μεγιστάνα του Τύπου και όχι μόνο. Η Nova ανήκει στη Forthnet που είναι - πρακτικά - ένας Internet Provider μιας χώρας 12.000.000 ανθρώπων (και πολλούς λέω). Δεν είναι καθόλου ίδια τα μεγέθη ...

Last edited:
Όλες οι βελτιώσεις στις υπηρεσίες και τις χρεώσεις της NOVA και της κάθε εταιρίας, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. Είναι ανόητο να "μαλώνει" κάποιος τον συμπολίτη και συν-καταναλωτή επειδή διαμαρτύρεται, ζημιώνονται έτσι όλοι οι καταναλωτές ΚΑΙ οι εταιρίες.
Η κριτική με λόγια ΚΑΙ πράξεις ωφελεί άπαντες, περιλαμβανομένων των εταιριών και των μακροχρόνιων συμφερόντων τους.

Τι πάει να πει "θες δε θες θα πάρεις το full pack". Τότε προς τι η επιθυμία και η γκρίνια να γίνουν υποπακέτα; Ή μήπως υποπακέτα στο μυαλό σας σήμαινε novascinema και novasports στο τσάμπα; Για το μόνο που μπορεί να διαμαρτυρηθεί κανείς πλέον στο θέμα υποπακέτα είναι πως δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές. Πχ εγώ θα ήθελα να πέσει η τιμή του full pack αλλά τα novasports να δείχνουν ένα ή δύο το πολύ αγώνες του πρωταθλήματος, και όποιος τους θέλει όλους να αγοράζει επιπλέον πακέτο ποδοσφαίρου ή PPV (όπως πχ στο Sky Italia με τα κανάλια Calcio). Αλλά το θέμα είναι να προτείνουμε εναλλακτικές και όχι απλώς να γκρινιάζουμε.

Σ' αυτό έχεις δίκιο, δυστυχώς η προσφορά δε προσφέρεται και στους πελάτες τηλεφωνίας με shared LLU.

Μα για το HD κανάλι η γκρίνια άρχισε πριν καν τελειώσουν οι δοκιμές! Γκρίνια για τη γκρίνια δηλαδή. Άσε που οι περισσότεροι που είδαν δοκιμαστικές εκπομπές, ήταν απλώς λαθροθεατές.
Διαφωνώ, η Nova κάνει τη δουλειά της και δεν έχει καμία ευθύνη στο θέμα. Ας υποχρεώσει με νόμο το ελληνικό κράτος όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια να διατίθενται δωρεάν (χωρίς συνδρομή δηλαδή - παρά μόνο με ένα αρχικό κόστος απόκτησης εξοπλισμού και κάρτας), όπως κάνουν πολλές χώρες (πχ Ελβετία)

Ποιες το απορρόφησαν; Εγώ μόνο κάτι supermarket είδα και αυτά μόνο για προϊόντα δικής τους ετικέτας. Άσε που είναι θέμα χρόνου να κάνουν και εκεί αύξηση. Καμία από τις υπηρεσίες που πληρώνω (κινητή και σταθερή τηλεφωνία, internet, nova) δεν απορρόφησε το ΦΠΑ. Και γιατί να το κάνει άλλωστε.

Δε μπορείς να συγκρίνεις το Sky Italia των 5,5 εκατομμυρίων συνδρομητών με τη Nova. Είναι άλλα τα μεγέθη.

Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Όλες οι βελτιώσεις στις υπηρεσίες και τις χρεώσεις της NOVA και της κάθε εταιρίας, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. Είναι ανόητο να "μαλώνει" κάποιος τον συμπολίτη και συν-καταναλωτή επειδή διαμαρτύρεται, ζημιώνονται έτσι όλοι οι καταναλωτές ΚΑΙ οι εταιρίες.
Η κριτική με λόγια ΚΑΙ πράξεις ωφελεί άπαντες, περιλαμβανομένων των εταιριών και των μακροχρόνιων συμφερόντων τους.

Αρκεί η διαμαρτυρία να είναι επί της ουσίας και με προτάσεις, και όχι κραυγές γιατί δεν απορρόφησε την φορολογική λαίλαπα του κράτους στις τσέπες μας. Αντί να διαμαρτύρεστε για τις αυξήσεις έμμεσων φόρων που πλήττουν μόνο τους απλούς πολίτες, διαμαρτύρεστε που μία εταιρεία απλώς έκανε ότι το κράτος της ζήτησε - δηλαδή να εισπράττει 21% αντί για 19%.

Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Αρκεί η διαμαρτυρία να είναι επί της ουσίας και με προτάσεις, και όχι κραυγές γιατί δεν απορρόφησε την φορολογική λαίλαπα του κράτους στις τσέπες μας. Αντί να διαμαρτύρεστε για τις αυξήσεις έμμεσων φόρων που πλήττουν μόνο τους απλούς πολίτες, διαμαρτύρεστε που μία εταιρεία απλώς έκανε ότι το κράτος της ζήτησε - δηλαδή να εισπράττει 21% αντί για 19%.

Πριν λιγο μου ηρθε ο λογαριασμος φυσικου αεριου και ειχε ΦΠΑ 10% αντι 9% που ισχυε πριν τα μετρα. Να αρχισω να τσιριζω και τι θα καταλαβω?
Η HOL τα ιδια αυξησε το ΦΠΑ και απο 39,90 το πακετο πηγε 40,56.
Το κρατος κανει φοροεπιδρομη και απλα εχει μετατρεψει τους παντες σε φοροεισπρακτορες. Οπως και μας με το να συλλεγουμε αποδειξεις.
Το θεμα για διαμαρτυρια ειναι για το αν και ποτε αποδιδεται ο ΦΠΑ. Εκει να γρινιαξετε και μαλιστα πολυ. Εκει αν γινεται ναι να πανε στην πυρα. Αλλα δεν φταινε για το οτι απλα εφαρμοζουν την πολιτικη της κυβερνησης.
Αν σας ενοχλει ρε παιδια καντε την με ελαφρα πηδηματακια.
Εγω την εκανα χρονια τωρα και εχω την ησυχια μου.
Νικος