Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA
Έχω πολλά επιχειρήματα για το μωαμεθανισμό και για το πως αυτός, με το δόγμα του, μειώνει την προσωπικότητα των γυναικών. Μπορώ να γράφω σελίδες επί σελίδων και να επιχειρηματολογώ γιατί ο μωαμεθανισμός αποτελεί τεράστιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τον πρώτο κόσμο (που είναι ως επί το πλείστον χριστιανικός - και η θρησκεία αυτή, παρά τα δικά της ατοπίματα, αν μη τι άλλο σέβεται τον άνθρωπο). Αλλά θα σεβαστώ τον moderator και δε το συνεχίζω, αφού θα είμαστε και τελείως off topic.
Παναγιώτη
Υπάρχει κάποιο όριο. Τα έχεις χάσει.
Εγώ λοιπόν -λέμε τώρα-λέω οτι το να ΜΗΝ φοράνε οι γυναίκες μπούργκα μειώνει την προσωπικότητά τούς.
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ?
Γιατί έτσι ΕΜΑΘΕΣ ?
Γιατί αυτή είναι η αισθητική που σε βολεύει ?
Είναι δυνατόν να μιλάς και να εκφράζεις άποψη για ένα θέμα που άπτεται της θρησκείας κάποιου άλλου για την οποία (το πιό πιθανό είναι οτι) δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, και αυτό να είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.Έχεις άποψη περί Μωαμεθανισμού ? Γνωρίζεις (ή προσπάθησες να γνωρίσεις) κάποιον πνευματικό τους ταγό ? Ξέρεις πραγματικά ποιά είναι η σημασία αυτού του ρούχου ?
Είπες δλδ ποτέ στην γιαγιά κάποιου φίλου σου να βγάλει τα μαύρα ?
Πήγες ποτέ στην κουζίνα κάποιου πχ Ισπανού για να του πείς πως θα μαγειρέψει ? Διότι μπορεί να μην σου αρέσει η Ισπανική κουζίνα (πχ) αλλά καλώς ή κακώς εκατομμύρια άνθρωποι αυτό το φαγητό τρώνε, αυτό έμαθαν να εκτιμούνε και αυτό ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ στην καθημερινότητά τους. Τι θα τους πείς δλδ αυτούς ? Οτι επειδή εγώ θεωρώ οτι η παέλια είναι σπατάλη πρωτεινών (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) πρέπει να την κόψετε ? Δέστε ! Την κατήργησαν στην Αυστραλία ! Άρα από αυριο παέλια γιόκ.
ΤΑ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?
(Και μην ακούσω εδώ τιποτα περί ορέξεως. Παίρνω την ΔΙΚΗ ΣΟΥ γραμμή λογικής και απλά την βάζω σε άλλη γραμμη επιχειρημάτων)
Δεν είπες ουτε καν "...κατα την άποψή μου..."
Όσον αφορά τα περί παιδεραστίας, ανθρωποθυσιών κτλ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ η απάντηση είναι ΝΑΙ. Έχει και επιχειρήματα (μπρρρρρ...) αλλά δεν μπαίνω εκεί καθότι είμαι ΚΑΡΑ of topic.
Αρκετά. Δεν θα επανέλθω. Για προβληματισμό είναι, όχι για κράξιμο.
Σίμος
Έχω πολλά επιχειρήματα για το μωαμεθανισμό και για το πως αυτός, με το δόγμα του, μειώνει την προσωπικότητα των γυναικών. Μπορώ να γράφω σελίδες επί σελίδων και να επιχειρηματολογώ γιατί ο μωαμεθανισμός αποτελεί τεράστιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τον πρώτο κόσμο (που είναι ως επί το πλείστον χριστιανικός - και η θρησκεία αυτή, παρά τα δικά της ατοπίματα, αν μη τι άλλο σέβεται τον άνθρωπο). Αλλά θα σεβαστώ τον moderator και δε το συνεχίζω, αφού θα είμαστε και τελείως off topic.