Φίλιππος Φ.
Supreme Member
Και η συνδρομητική τηλεόραση δεν είναι μέλος του συστήματος ελεύθερων τηλεοπτικών καναλιών. Αλλά από αυτή ζητάς να σου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες που θα έπρεπε να σου παρέχει αλλά δε σου παρέχει το κράτος. Είναι ακριβώς το ίδιο.
Παράδειγμα μπορώ να φέρω από όποια χώρα του κόσμου θέλω. Το παράδειγμα χρησιμοποιείται για να δείξει το άτοπο να ζητάς από μία ιδιωτική επιχείρηση να σου δώσει δωρεάν υπηρεσίες που θα έπρεπε να σου τις δίνει το κράτος. Τέτοιο παράδειγμα ήταν και του υδραυλικού, και του ιδιωτικού νοσοκομείου και των φροντιστηρίων. Φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να προσπαθείς να αποδομείς επί του τύπου τα επιχειρήματα και να μη βλέπεις την ουσία, όπου ουσία είναι πως δε μπορείς να ζητάς δωρεάν υπηρεσίες από ένα ιδιώτη επειδή το κράτος έχει αποτύχει στο ρόλο του.
Η συνδρομητική τηλεόραση ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ τα ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια και τα έχει σε πακέτο δικό της το οποίο και πληρώνεις για αυτά ! ΚΑι να υποτεθεί οτι τα κανάλια cinema και sports της ανήκουν, και μπορεί να τα κάνει ΟΤΙ θέλει (ακόμα και να τα κλείσει), τα ελεύθερα ΔΕΝ της ανήκουν και δεν μπορεί κατα το δοκούν να επηρρεάσει ούτε κατα κεραία την υπόστασή τους.
Μπορείς να λές οτι θέλεις, εγώ οταν πάω στη λαϊκή να ψωνίσω πατάτες, πατάτες παίρνω όχι στραγάλια. Τα των ΗΠΑ στις ΗΠΑ και τα Ελληνικά στην Ελλάδα (εκτός αν μας θεωρείς είτε προτεκτοράτο των ΗΠΑ ώς χώρα ή υποτελείς τους, όποτε να το συζητήσουμε ΚΑΙ αυτό !)
Εγώ ζητάω αποδείξεις όχι θεωρίες ή απόψεις. Οι θεωρίες έιναι σαν τις μύτες (για να μήν πώ αυτολεξεί αυτό που πρέπει γιατί θα μας πιάσει ο νόμος περι ασέμνων) : καθένας έχει κι απο μία ...
Αποδείξεις θέλω γι αυτά που λες... Απο θεωρίες εχω χορτάσει γενικώς σε 3 ηπείρους. Και συνομιλώ μαζί σου γιατί ελπίζω οτι μπορείς να τις δώσεις. Αν δεν μπορείς, πές το μου νωρίς να μην ελπίζω τσάμπα ...