Nέα Cosmote IP TV - OTT

σε xiaomi tvbox παιζει αψογα.
γρηγορη πλοηγηση και εικονα καθαρη χωρις κανενα κολλημα.
Καλησπερα.. Ηθελα να σε ρωτήσω γαι ποιότητα εικόνας σε σχέση με το κουτί που δινει ο ΟΤΕ.. είσαι ευχαριστημενος ;;θέλω κυρίως να παρω το xiaomi γιατί στου οτε, το hdr είναι μόνιμο και η lg που το αναγνωρίζει μου χαλα την εικόνα...αφου το υλικό μονο hdr δεν είναι..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως έχουν ρίξει την ποιότητα και την εικόνα για να αντέξει το δίκτυο?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα κατέβασα την εφαρμογή στο iPhone 11 pro max που έχω έβαλα τους κωδικούς κανονικά και όταν πάτησα να παίξει κάποιο κανάλι μου έβγαλε αυτό στο screenshot....εδώ να σημειώσω ότι έχω ενεργή την υπηρεσία δοκιμαστικά για 3 μήνες και σε android tablet και παίζει κανονικά!View attachment 170970

Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχεις κάνει jailbreak στο iPhone?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Καλησπερα.. Ηθελα να σε ρωτήσω γαι ποιότητα εικόνας σε σχέση με το κουτί που δινει ο ΟΤΕ.. είσαι ευχαριστημενος ;;θέλω κυρίως να παρω το xiaomi γιατί στου οτε, το hdr είναι μόνιμο και η lg που το αναγνωρίζει μου χαλα την εικόνα...αφου το υλικό μονο hdr δεν είναι..

Ξέχασα...το xiaomi έχει πάρει android 9 αναβαθμιση;;;γνωρίζεις αν παίζει ήχο atmos πχ σε kodi??ευχαριστώ!

Παιδια πως ακυρωνω τον λογαριασμο με το διαφημιστικο kids and documentary πακετο; Πρεπει να το αφησω να ληξει ή θα με χρεωσουν μετα; Να τους παρω τηλ;

σε μια 1080p sony 43αρα στο δωματιο το εχω και η εικονα του ειναι εξαιρετικη.
με την πρωτη ευκαιρια θα φερω το μποξακι στην 65αρα oled 4Κ και θα σου πω τι παιζει...

σε μια 1080p sony 43αρα στο δωματιο το εχω και η εικονα του ειναι εξαιρετικη.
με την πρωτη ευκαιρια θα φερω το μποξακι στην 65αρα oled 4Κ και θα σου πω τι παιζει...

Παιδιά γειά σας!

Θέλω να θέσω στην παρέα ένα θεωρώ αρκετά σημαντικό ερώτημα,το οποίο θα απασχολεί νομίζω αρκετούς:

Είχε αναφερθεί και παλαιότερα ότι το cosmote home speed booster μάλλον δεν συνεργάζεται με τον Android TV Kaon set top box της cosmote.Όταν λεμε δεν συνεργάζεται ενοούμε ότι δεν αναγνωρίζει το Android TV set top box της cosmote τη συνδιασμένη ταχύτητα ADSL(VDSL) + 4G/3G.Είχε αναφερθεί ότι μάλλον βλέπει μόνο τη σταθερή γραμμή.

Τώρα που όπως έχει αναφερθεί πλέον η εφαρμογή της cosmote είναι διαθέσιμη μέσω smart tv app για τηλεοράσεις Samsung,Sony καθώς και για Android TV boxes όπως το Xiaomi Mi box S και το shield,το ερώτημα γίνεται:

Έχει δοκιμάσει κάποιος τους συνδιασμούς: booster + xiaomi Mi box S , booster + smart tv app (σε Samsung ή Sony tv) και να μας πει αν πλέον εκμεταλλεύεται π.χ. το Xiaomi Mi box S την υβδριδική ταχύτητα του booster στην εφαρμογή της cosmote?

Το Xiaomi Mi box S είναι κανονικά συμβατό και με το 4Κ κανάλι τις cosmote ?

Επίσης όσον αφορά το framerate ξέρει κάποιος τι ισχύει? Ο Android TV Kaon set top box της cosmote γνωρίζει κανείς τι έξοδο δίνει? Βγάζει 23.976 fps ?

Ναι παιδιά έριξαν τη μέγιστη ποιότητα, από σήμερα βγάζει το ανώτερο 720p (σε φορητή android συσκευή που είδα, αλλά μάλλον θα ισχύει και στην android tv, θα δω αύριο).

Παιδιά μετα την υποβολή του αιτήματος για τη δωρεάν υπηρεσία στους δορυφορικους, μιυ ήρθε ταμπλας γιατί στο my cosmote βλέπω ενεργά πακετο ΟΤΤ αξίας 40.50 ευρώ!! Πάτησα επιτόπου απενεργοποίηση με ενδεχόμενη χρέωση για προωρο τερματισμό. Μιλαω με 13888 για να δω τι συμβαίνει, γιατί δεν ξέρουν για δωρεάν ενώ στο τσατ είπαν ότι είναι...!

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όπως το έχουμε πει πολλές φορές, φαίνεται η χρέωση αλλά ο λογαριασμός βγαίνει μηδενικός.

Όπως το έχουμε πει πολλές φορές, φαίνεται η χρέωση αλλά ο λογαριασμός βγαίνει μηδενικός.

Η κοπέλα από το 13888 δεν το ήξερε παντως αυτό. Πλήρης ασυνεννοησία. Εγώ παντως το απενεργοποίησα, τελικά δεν το χρειάζομαι.

Η κοπέλα από το 13888 δεν το ήξερε παντως αυτό. Πλήρης ασυνεννοησία. Εγώ παντως το απενεργοποίησα, τελικά δεν το χρειάζομαι.

Με ξανάπήραν από το 13888 κι είπαν ότι η υπηρεσία δεν είναι για όλους τους δορυφορικους. Είπα, ότι στο τσατ μου είπαν το αντίθετο κι ότι το απενεργοποίησα.Απαντησαν ότι αν δω χρέωση, θα τους παρω να το απόχρεώσουν.

@solareagle

δεν εχω cosmote γραμμη οποτε δεν μπορω να σου απαντησω...

κατι αλλο..
γιατι ενω υπαρχει full πακετο δεν παιζουν τα tcm,village,fox και κανα 2 ακομα?

Διαθέσιμη ως εφαρμογή στο μενού με προτεινόμενα Apps της νέας COSMOTE TV, είναι η δημοφιλής συνδρομητική streaming υπηρεσία με σειρές, ταινίες και παιδικές εκπομπές, Amazon Prime Video.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πάνω από 200 χώρες παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη από το 2016.

Μέσα από τον Android TV αποκωδικοποιητή τους, οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV, έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο Google Play, να κατεβάσουν την εφαρμογή Amazon Prime Video και στη συνέχεια να την προσθέσουν στο κύριο μενού της COSMOTE TV, δίπλα στα YouTube & Google Play Apps.

Μεταξύ των πρωτότυπων παραγωγών της Amazon που οι συνδρομητές θα βρουν στην υπηρεσία Amazon Prime Video, είναι βραβευμένες και δημοφιλείς σειρές, όπως: The Marvelous Mrs. Maisel, Star Trek: Picard, Hunters, The Man in the High Castle, Modern Love και Tom Clancy’s Jack Ryan.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/30801-h-ypiresia-amazon-prime-video-diathesimi-os-efarmogi-stous-android-tv-apokodikopoiites-tis-cosmote-tv

Σοβαρα τωρα, διαφημιζουν το Amazon prime σαν feature;
Για να μπουν τέτοιες υπηρεσίες απαιτείται ειδική συμφωνία. Οπότε ίσως να υπάρχει επιπλέον κόστος για αυτούς. Η διαφήμιση ποτέ δεν έκανε κακό.

Δεν είναι κάτι φοβερό, ωστόσο ειναι μια ευκολία για κάποιους συνδρομητές. Επίσης αντίστοιχη επικοινωνία είχε κάνει και η Vodafone TV όταν έβαλε το Amazon prime.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk